LaChupacabraLoca
jedi master
Мора да се рашире ова , мора ова говедо да оде у затвор и да скапе таму !!
Доста го ебат народо , време е да се стане на две нози !!
Доста го ебат народо , време е да се стане на две нози !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Опаш еден видел власт и курназ се прави, очигледно и мафијаш изигривал. Го убил и избегал кој кретен треба да си прва помош да не дадеш, копиле смрдено. Сега треба Кумановчани во канцеларија со шлепер да му влезете и да го изгазите, на трезно.
нешто ми вика дека овој ќе го сркне дебело, незнам зашо. дај боже да сум во право![]()
да е само тоа.. а колку има украдено и изнудено рекет,треба се да му се конфискува што има..ама тоа тешко,да имаше држава ќе верував.
Јас поинаку би постапувал со вакви...да бев јас власт чудна несреќа ке му се случеше, трагично ке го загубеше својот живот...
Неукажување помош на лице повредено во сообраќајна незгода
Член 301
(1)Возач на моторно возило или на друго превозно средство кој ќе остави без помош лице повредено со тоа превозно средство, ќе се казни со парична казна или со затвор до една година.
(2)Ако поради неукажување помош настапила тешка телесна повреда или смрт на повредениот, сторителот ќе се казни со затвор од три месеци до пет години.
Браво за истражниот судија, се надевам дека на следната седница на судскиот совет ќе биде унапреден.![]()
А и лично го знам човеков. Не ми остави впечаток. Туку те цитирам за информација, тука пишува дека е во критична состојба повредениот. Ако пробуваат да скријат нешто стварно е срамота.Починал..млад 31 година со 2 деца.
Според порталот Курир прегазениот Срѓан Лазаревиќ починал
http://kurir.mk/makedonija/vesti/69...egazen-od-gradonacalnikot-na-Staro-Nagoricane