Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
17 јули 2008
Мислења
436
Поени од реакции
273
За сите оние Албанци кои можеби ке се бранат дека за масакрот не треба целиот Албански народ да се обвинува,нека еднаш излезат и нека не ги кријат ,сами нека им пресудат .
Вакви убиства,масакри што се извршени од Албанци ве ставаат во кош на радикални исламистички племиња и тој печат ќе ви остане!
Така сите ќе ве гледаат ,се додека овде и секаде барате изговори,противобвинувања и се криете зад нив!

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
(y)
no me zagrizuva toa sto toj broj stanuva se pogolem...postojano gi sledam grupite na fb na Vasko Evtov, na Zoran Bozinovski i sl, se cudam na komentarite i ne mi se veruva deka toa go pisuvaat makedonci! cel svet go napravija vinoven, samo albancite ne..
Види јас ја почитувам демократијата но за такви како јас и ти што ги набројавме такви треба да се обесат зошто велепредавство е најтешко казниво дело на Запад, а кај нас не ни знаат што значи тој збор а не па некој да е осуден по тоа кривично дело.

Член од
15 април 2012
Мислења
341
Поени од реакции
642
Вакви убиства,масакри што се извршени од Албанци ве ставаат во кош на радикални исламистички племиња и тој печат ќе ви остане!
Така сите ќе ве гледаат ,се додека овде и секаде барате изговори,противобвинувања и се криете зад нив!
Баш се загрижени за тоа како ги гледаме..тие попара прават во секоја општина каде што се 20% а не па за другите, ти мислиш за својот имиџ се грижат......ццц

F

fantomX

Гостин
Зошто сите мислите дека Косово е добро засолниште за исламски радикали? Во моментов Македонија е далеку подобро место за жал за таквите отпадоци. Косово има други проблеми во моментов пробува да ја задржи поддршката од запад а со поддршка на исламски радикали тешко дека ќе го постигне тоа...
Затоа што Косово не е држава, барем не се уште, Косово е дувло, црна дупка. А јас не сум многу сигурен во обезбеденоста на нашата граница со Косово.
Дека Македонија е добро место за секаков шлајм, то е факт, за подемократско место каде секој кажува и шо треба и шо не треба, ни сум слушнал ни пак видел досега. Ама Косово е сепак, се уште, како шо реков, црна дупка.

Член од
19 ноември 2011
Мислења
59
Поени од реакции
17
Pri apsenjeto im gi krijat licata a se pojavija fotografii kade ubavo im se gleda liceto dali navistina oni se toa na slikata? Dali ima nekoe info okolu toa?

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Јас навистина неможам да сфатам како не им е срам да не се оградат од гнасиве. Мене како човек пред се би ми било срам и прва би побарала смрт за овие да се Македонци. Со тој чин би ме усрамиле и мене како личност, а не како пичка под кошула да барам оправдување или да измислувам сценарио да ги оправдам.
Тое покажува колку нелуѓе живеат кај нас. Овие немаат емоции, овие се оперирани од срам.
Ало бре, морал, чест, гордост... тоа се непознати поими за нив. Не си во Скандинавија, освести се. :)

Член од
17 јули 2008
Мислења
436
Поени од реакции
273
Баш се загрижени за тоа како ги гледаме..тие попара прават во секоја општина каде што се 20% а не па за другите, ти мислиш за својот имиџ се грижат......ццц
А се грижат како не,па на основа на тој имиџ на кукање и жалење што го градеа со години ,си добиваа што сакаа..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Да не сакате одма и матичен број да ви кажат? Стрпете се бре...

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
За сите оние Албанци кои можеби ке се бранат дека за масакрот не треба целиот Албански народ да се обвинува,нека еднаш излезат и нека не ги кријат ,сами нека им пресудат .
тој печат албанците го стекнаа кај нас уште во 1999 а во 2001 само се потврди печатот и ке им остане уште мнооогу години. ај да беа само кај нас ке речеш мода ние лажеме.. ама кај србите? кај црногорците? грците? цел балкан? онда нешто до нив ке да е.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јас навистина неможам да сфатам како не им е срам да не се оградат од гнасиве. Мене како човек пред се би ми било срам и прва би побарала смрт за овие да се Македонци. Со тој чин би ме усрамиле и мене како личност, а не како пичка под кошула да барам оправдување или да измислувам сценарио да ги оправдам.
Тое покажува колку нелуѓе живеат кај нас. Овие немаат емоции, овие се оперирани од срам.
Е ова е тоа. Пред се од човечки аспект треба да се гледа и да се осуди ова, ако ништо друго барем да се молчи!!!!
Не знам како се уште има некои кои ги бранат ѕверовиве.

I

IBIZA SOUND

Гостин
malku mi e cudno toa sto pri apsenjeto na ovie lugje ne e daden nikakov otpor od nivna strana,mnogu lesno i se predale na policijata

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Е ова е тоа. Пред се од човечки аспект треба да се гледа и да се осуди ова, ако ништо друго барем да се молчи!!!!
Го гледаш ли, вика дека човек не можел да мрдне во оваа држава... не е смешно, мене ова ме запрепастува.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.125
Поени од реакции
30.212
Само нелуѓе си се бранат. На ваквите кукавици семето да им се сотре.

Kajgana Shop

На врв Bottom