Фотографија не само иницијалиВо оваа фаза на истрага може да го кријат идентитетот после обвиненијата не.
Зошто сите мислите дека Косово е добро засолниште за исламски радикали? Во моментов Македонија е далеку подобро место за жал за таквите отпадоци. Косово има други проблеми во моментов пробува да ја задржи поддршката од запад а со поддршка на исламски радикали тешко дека ќе го постигне тоа...Гледајќи ја локацијата каде се случи ова на сателитските снимки од Гугл, практичноста и логиката вели дека каков и да е мотивот, битното е незабележано извршување и брзо бегство кон Косово. Што ме води до заклучок дека овде некој е тежок идиот - или МВР ако фати погрешни суштества, или овие створевини ако се тие што мислеле дека успешно ќе се кријат овде и не избегале кон Косово.
За добро на сите нас во државава е МВР да ја завршило работата како шо треба. Во таков случај, страшното е тоа шо стоката не се косовари како што јас лично мислев туку овдешни, македонски албанци, шо е крајно болно. Ама ако МВР греши, тогаш целата работа воопшто е многу лоша, и Горниот да ни е на помош, на сите.
Извинете на изразов ама да му се ПОСЕРАМ на фацатаЕдна слика, 1000 зборови.
no uste pozalno e sto ima i golem broj makedonci koi veruvaa vo ovie tezi samo za da se ocrni rabotata na MVR.
Деновиве ќе ги кажат, после обвинение не е ни можно да ги кријат имињата и ликовите...се тоа мора да биде јавно.Фотографија не само иницијали
Па многу нормално дека има и Македонци што ќе поверуваат кога предавници и грчки платеници од типот на Мирјана Најчевска,Геровски,Милчин,итн инт нонстоп им го перат мозокот дека сме националисти ние Македонците дека албанците се супер дека ние сме тие што сме провокатори итн ,и сега лага 100 пати кажана станува вистина.Да му ебам мајката и во 1903 и во 2012 пак имаме предавници околу нас и после се чудиме зошто сме толку поделени.
Сега ке се јави некој рамковен ке те праша од кај знаеш дека е од UCK или прашање може е припадник на МВР преправен во терорист на UCK или од кај знаеш дека не е од српските безбедносни сили преправен во UCK. Гледај во следните страници како ќе ги употребуваат овие фрази .Една слика, 1000 зборови.
Јас навистина неможам да сфатам како не им е срам да не се оградат од гнасиве. Мене како човек пред се би ми било срам и прва би побарала смрт за овие да се Македонци. Со тој чин би ме усрамиле и мене како личност, а не како пичка под кошула да барам оправдување или да измислувам сценарио да ги оправдам.Планирам на сите пријатели/странци што ги имам надвор од Македонија да им го испратам да видат со што стока ние тука имаме работа!
Оти мислиш дека поверва некој дека дошле од Австро-Унгарија, Узбекистан, Кавказ, Авганистан?? Ма немој......Мене искрено, на прв поглед овие поише ми личат на чисти УЧК типови. Сеа не викам дека не се исламисти...
Откако ќе ја затворат истрагата, обвинителството ќе мора да го соопшти идентитетот на обвинетите.Нека ги кажат кои се. Да знаеме од кои фамилии се.