Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
- Локација
- Somewhere in Midland
Somnitelno mi e zatoa sto da bea islamski radikalisti nemaa da ubijat vaka 5 mladi lica, tuku ke strelaa 20-30 vojnici ili policajci, taka da ne im e stilot so vakov nacin da imaat izvrseno, jas se uste ne veruvam deka pozadi ova stojat tie uapsenite, ova mene mi smrdi kako vo 2001 godina,kako vo slucajot so Rastanski Lozaj, kade sto bea ubieni indijci pa potoa prestaveni kako Uck, neznam sto e rabotata, ama edno e sigurno, deka ova Vlada si igra so oganot..
A inace rekov i pred toa, ako ima cvrsti dokazi, togas neka se strelat na sred plostad, no rabotata e sto jas ne veuvam na ova, i da bidat tie, so vakvi nacini ne pravat napadi i ubistva, tie obicno so bombaski napadi pravat sto ke pravat, pa potoa gi ubivaat vojnicite i policajcite, a ne vaka kako sto e prestaveno, do sega radikalnite islamisti ne sum gi slusnal deka ubivaat so vakov nacin, pa posle sto? ke se krijat, tie kako prvo,ako ubijat ke ubijat vojnici,policajci, a vo edno i so bombaski napadi ke izvrsat masakr niz ulicite i gradovite pa potoa ke izlezat javno deka bile tie,, a ne vaka ke ubijat mladi civili, i ke se krijat, pak ke velam situacijata mi SMRDI..
Дали знаеш за убиствата во Франција од дечкото кој стрелаше врз цивили а беше алкаедист?Типот не користеше експлозиви,само огнено оружје.И не направи декларација на јутјуб дека убил луѓе туку се криеше од француската полиција.