Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
30 март 2011
Мислења
95
Поени од реакции
74
А ако беше работен ден, зошто баш во работен ден?
Жити се.
aj da ne se pravime ludi ok?
1vi maj site nadvor zapieni mozokot na sosema drugo mesto, a onie resavaat togas da apsat za eden(imase poveke) od najgolemite masakri vo rm.
Znaci pak se izbegnuva da se kaze deka potpisot na balistite od 2 sv vojna , isto da ne gi zaboravime i kacackite bandi, e ist kako i vo ovoj slucaj.
A oni najdoa da kazavauvaat nato,pakistan i red drugi raboti?

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.314
Ако е ова обид, да се пренасочи вината кон радикалните исламисти колку само да се ублажат меѓунационалните тензии, тогаш многу бедно и аматерски изведено. Амблемите на УЧК што ги гледаме на видеата само ги поврзува Албанските екстремистички групи со радикалниот ислам.

Туку се прашувам кога ќе има протести за подршка неправедно уапсените и барање за нивно ослободување.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Каков народ имаме просто не ми се верува.. кога ги немаа фатено огромен дел крекаа како Јанкуловска требало да си даде оставка, никогаш немало да ги најдат зошто веќе биле на друго место (во Косово) и слични работи. Сега кога ги фатија вие знаете дека не биле тие што го извршиле убиството (а МВР појма нема) сите вие сте детективи, инспектори и така натаму.
Сега кога ги фатија....
Зарем на збор да се верува на луѓе кои што знаеле дека овие биле во Афганистан и се бореле од страна на исламистите и ги оставиле слободно да си ја бркаат работата тука? И не знаеле дека имаат оржје по куќи?
Инаку ова ни е награда за учеството во ИСАФ во Афганистан место станување членка на НАТО:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ако е ова обид, да се пренасочи вината кон радикалните исламисти колку само да се ублажат меѓунационалните тензии, тогаш многу бедно и аматерски изведено. Амблемите на УЧК што ги гледаме на видеата само ги поврзува Албанските екстремистички групи со радикалниот ислам.

Туку се прашувам кога ќе има протести за подршка неправедно уапсените и барање за нивно ослободување.
Чекај малце, ако веќе идете дека снимањево е местено, не мислите ли дека ако им беше во план се ова горенаведеново ќе ги покажеа тие слики? Не се будали ако сакаат да сервираат приказна да снимаат такви слики како од петтата минута. Препочетничка грешка би било.

Член од
30 март 2011
Мислења
95
Поени од реакции
74
Сега кога ги фатија....
Зарем на збор да се верува на луѓе кои што знаеле дека овие биле во Афганистан и се бореле од страна на исламистите и ги оставиле слободно да си ја бркаат работата тука? И не знаеле дека имаат оржје по куќи?
Инаку ова ни е награда за учеството во ИСАФ во Афганистан место станување членка на НАТО:
точно,екипава си шетала по скопје и сега наеднаш ги открија?
Сите знаеме што се случува кја јаја паша,џон кенеди,бит паазар,харачина криминалци колку сакаш и сега анеднаш ќе ги апсиме,ќе чекаме масакар?

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
Ubo de ako se tie togas neka se prima Makedonija vo NATO od strana na SAD i durgi clenki, kako dobra zasluga za borba protiv terorizmot, iskreno mnogu sakav da veruvam na ova, ama cuvstvuvam deka situacijata mi smrdi..

Последниот Мохиканец

Командат -ај лав ју
Член од
3 февруари 2007
Мислења
294
Поени од реакции
61
Барам смртна казна за извршителите,исто така и по можност да биди јавна како во Америка.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Ubo de ako se tie togas neka se prima Makedonija vo NATO od strana na SAD i durgi clenki, kako dobra zasluga borba protiv terorizmot, iskreno mnogu sakav da veruvam na ova, ama cuvstvuvam deka situacijata mi smrdi..
Дечко дефинитивно ти си се посрал.. Во секој пост веќе викаш: МИ СМРДИ, МИ СМРДИ....
Окк, искулирај малце!:)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
ako ova e prikaznata deka gi fatile 'ubijcite' jas sum prva nesamo shto ne gi opravdam tuku mi se gadi odova 'pravda'..jas sakam od se srce da se fakat ubijcite makar tie da se albanci ili nesto drugo ic ne me interesira samo tieda se fatat...

zarem 2 nedeli mu trebase na gruevski i mihalkov da ja smislat ova prikazna so cel da ne ja izgubat vlasta?! i na kolku lesen nacin sakat da japominat ova hahhh
ako sakate da se osiguruvate deka tise se ubijcite togas predlozite da se implementira zakonot so smrtna kazna sega i da vidime kako ke stojat rabotite togas...

@stavrogin ne znav deka si tolku low licnost wow impressed, vazno ti e samo da se albanci a ne ubistvoto wow, znaci ja mozda i pripagam na 'pleme' sho ima ubijci, ama i ti pripagas na 'pleme' koja 95% veruva vo cudata na sveti dimitrija...i ne mi e cudno deka veruvas i vo ova cudo..iskreno
Арта девојче приказната е многу едноставна. Албанци од Македонија се копилињата кој ги убија невините деца. Дај не се правете комплетно луди оти ми лазите на задњи нерви кој ми се останати. Значи не гледам потреба од политички сценарија и измислици. Ги фатија факт Албанци се, ако сакате и колективно фрлете се во Вардар тој факт не го менувате. Можеби молчевме пред да се потврди официјално кој го сторил тоа, но сега нема да молчиме. Од овие учк мучк или како и да си ги викате борците за права и слободи ми е преку таквото. Се дрзнаа до степен да убијат невини деца заради некои посрани идеали. Да им го турам и у идеалите и у верувањето и у религијата комплет, бидејќи они комплет ни го турија на 12.04.2012.
Никој со овој случај неможе да калкулира фотеља, убиени се деца ние сме луѓе имаме емоции. Имајте и вие емоции тоа се ваши врсници, оградете се, осудете, не ми измислувајте прикизни за некакви икс сценарија или оправдување. Не биле тие вие биле, државава филм правела. Ете ги гнидите попарени ги фатија.Треба и фамилиите да им ги покажат јавно се од корен да се исчити. Акцијата не смее да запре тука додека не се најде и исчисти цело ѓубре кое има вакви идеали и намери. Сите до еден случајно да ги погубат, траг да не им се знае.
На Ставрогин не му е важно што се албанци, на Ставрогин како и на секој човек со свест во оваа држава му е мило што конечно ги фатија копилињата. И тие се Албанци од Македонија. Значи на Ставрогин му е мило што ги фатија алабанците кој извршија таков кукавички чин.
Патем јас припаѓам на племето кое верува во чуда, па се надевам дека не само мухамед туку и на мухамед брат му ќе го видат додека трае испрашувањето. Моето племе верува и во чуда и во правда, сега ќе го видат чудото кое се вика полицијамлати. Тоа чудо е најјако не ти посакувам да го видиш.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.314
Чекај малце, ако веќе идете дека снимањево е местено, не мислите ли дека ако им беше во план се ова горенаведеново ќе ги покажеа тие слики? Не се будали ако сакаат да сервираат приказна да снимаат такви слики како од петтата минута. Препочетничка грешка би било.
Не викам дека е местено, не верувам дека некој ќе проба со вакво нешто да поентира политички, многу лесно може да проструи во јавност.

Викам дека се манипулира со фактите, дека се исламистички структури. Можеби има исламистички структури, но амблемите на УЧК говорат друго, дека тие исламистички структури(ако ги има) имаат обележје на Албанската национална армија во Косово и Македонија.

Член од
30 август 2008
Мислења
2.232
Поени од реакции
286
Дечко ти си се посрал.. Во секој пост веќе викаш: МИ СМРДИ, МИ СМРДИ....
Окк, искулирај малце!:)
Ne be brat, imam eden kup biznisi vo Ohrid i Skopje,ako ima vojna ke mi otide sve u kurac..

A vo edno drzavata uste 100 godini ke se unazaduva ekonomski.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
5 мин и 15 сек е моментот каде што се гледа дека се припадници на UCK а не дека се исламисти. . Нека не не прават будали.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
точно,екипава си шетала по скопје и сега наеднаш ги открија?
Сите знаеме што се случува кја јаја паша,џон кенеди,бит паазар,харачина криминалци колку сакаш и сега анеднаш ќе ги апсиме,ќе чекаме масакар?
Тоа се трпи од предавници од заседи од ситни човечки души продадени ѓаволот, за фотеља за моќ за злато и братот би го продале. Тоа е а покоен Тоше Проевски имаше еден стих: Да можат би го продале и Бога....

М

Мартин`

Гостин
Сега кога ги фатија....
Па сигурно вакви луѓе што имале оружје дома еден куп, литература поврзана со таква работа и во предходниот пат патувале во тие земји (Пакистан, Афганистан итн) не биле таму како туристи.. одприлика се знае што правеле али поентата е дали имале докази и предходно да ги уапсат за такво нешто. Инаку се гледа и дека дел од УЧК биле, мада исто срање ти е тоа ..

Kajgana Shop

На врв Bottom