Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

M

Moon Child

Гостин
не ми е јасно група од 20 луѓе и ниедна институција немала инфо дека спремаат нешто?
ако биле против нато што не нападнале натовци или наша војска?
ако биле фундаменталисти што не нападнаа црква или нешто што ќе ни дадеше до знаење што им е целта?
зашто после масакар од ваков карактер би седел во скопје со оружје дома?

еве божиновски што кажува

AKCIJATA MONSTRUM E MONSTRUM SMIALEN I KREIRAN VO ZOLTATA KUKA NA DPMNE

1. Samo vakvi monstruozni likovi, kakvi se Sasko Mijalkov i Gordana Jankulovska, mozat da se setat na rezija na monstruozna akcija za da si gi spasat politickite fotelji

2. Akcijata e izvedena na 1. Maj, namerno zaradi praznikot i medumskiot odek

3. 20 uapseni se nekolku grupi uapseni i sledeni od MVR po nekolku osnovi. Pred se bile sledeni dolgo vrene od Kriminalistickata policija na MVR, kako mozni izvrsiteli na serija vooruzeni grabezi. Del od uapsenite bile sledeni zaradi reketiranje na visok funkcioner na DUI. Dvajca od uapsenite se poznati vo kockarskite krugovi kako mnogu zadolzeni, edniot od niv MVR go somnicela za grabez na Banka. Zosto ne se apseni porano pokazuva denesnata akcija na MVR. Bile cuvani za spec prigoda.

Del od licata nikogas ne bile vo Avganistan i Pakistan. tuki nivnite ispravi bile ukradeni i prodadeni, pa podocna bile najdeni vo Avganistan.

Samo za dvajca od niv so sigurnost moze da se tvrdi deka bile vo Avganistan i nivnoto apsenje odamna e dogovarano so Amerikanski sluzbi, no bilo odlagano zaradi toa sto ne go krsele zakonot vo Makedonija.

ETE POZDRAV DO SAD AMBASADATA, DO SITE PROPAGANDISTI NA VMRO DPMNE KAKO I NA DUI. SMETAM DEKA NA LAGATA I SE KRATKI NOZETE, PA NEKA E I ATRAKTIVNO MONSTRUOZNA. . .
пред 11 минути преку мобилен телефон · Ми се допаѓа · 1
На овој џабе е да му се земе компјутерот, и од мобилен се уклучува за да треска глупости :facepalm:

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
ajdeee u picku mater otide sve, ooo decko deka treba da se iscistat ovie treba, no deka tie stojat pozadi ovie ubistva, iskreno da ti kazam ne veruvam..
Анализа и докази дека не е така, и убеди ме дека грешам. Иначе во МВР тоа го работат на експерти, па сега ќе верувам на експертите кој дадоа ефекти, одколку на тебе тука без анализи и докази на случајот.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.657
Поени од реакции
722
Е ај да отидат 10 специјалци па да им се стават овие. Откај знаеш по подруми колку се кријат бе па да ги фатат во заседа? Значи француските власти ретардирани беа што ако добро памтам 5000 специјалци (корегирајте ме ако грешам не сум сигурна) пуштија по тој Арапот да го опколат и после само еден снајперист го застрела?

Се прашувам дали некогаш ќе бидете среќни и задоволни со нешто? Јас што сум најголем скептик кога се во прашање државниве органи се уверив лично од познаници дека се работи на случајов и навистина дома беа неприбрани луѓето со цел да се реши ова по итна постапка.
Не ти мириса тебе дека сакаат да го направат народот среќен? Демек правдата е задоволена?? Па и два пиштола и ЕДНА пушка, таман толку оружје со колку што беше пукано на децава. Не ме зезај...

Матат нешто, а веруј дека и познанициве твои прашање е колку знаат. 2-3ца луѓе ги договараат тие работи, така што...

На 20 уапсени чат пат некој пиштол (2 ваљда), 1 (со зборови: ЕДНА!) пушка и една бомба, што му паднала на 621-от специјалец додека се наведнувал да му стаи лисици на “убиецов“...

И да, да не ги заборавиме списанијата т.е. литературата... Тоа е многу битно...

Гони ги у три лепе, нејќам да ги глеам...

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
чисто како размислување, и јас имам прашања што не ми се совпаѓаат со досегашните случувања?
зашто баш неработен ден?
А што ако беше работен да не ќе излезеа на протести или нешто друго? Кај нас тоа не мењава многу, ако решиле да ја палат скара денес ќе го направи тоа народов...

Член од
15 април 2012
Мислења
37
Поени од реакции
64
Албанците генерално обичниот народ нема врска со ова ... ова се РАДИКАЛНИ ИСЛАМИСТИ СЕ БОРЕЛЕ У ПАКИСТАН И АВГАНИСТАН !!!
Аљоооо Ттт Обичниот народ со ова нема врска... ОНИ СУ БИЛИ НА ПОДРУМ.. кога му се десило това...

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
АБЕ ПАРТИСКИ ВОЈНИЧИЊА ЕКСПЕРТИ И РАЗНОРАЗНИ БУЉАШИ . ШТО Е СО ВАС СТВАРНО НЕ МИ Е ЈАСНО. НЕ СЕ ФАТЕНИ , КАКВО МВР ИМАМЕ , ФАТЕНИ СЕ ПАК КАКВО МВР ИМАМЕ НЕ БИЛЕ ТИЕ.......АКО СТЕ ТОЛКУ ЕКСПЕРТИ ИДЕТЕ НА ТЕРЕН И НЕ ПРОДАВАЈТЕ МНОГУ МУДА ЗА БУБРЕЗИ ТУКА НА ФОРУМОВ.

ПРИЈАТНО

Член од
6 февруари 2009
Мислења
496
Поени од реакции
462
Значи нема ни саат време шо се вика како ги уапсија суратите и браќава брзо-брзо, да не речам превентивно „ не бе не се они немаат докази“ и слични други срања а џандариве на пример уште се на терен и уште ги собираат доказите!!
А што е најтрагично и некои од „нашите“ на истиот шлајм се лепат!! Алооо отворете очи и помирете се дека сте џганот на векот!!!! И главата доле зошо полека но сигурно на цел свет му скурчувате!!! ајт...

М

Мартин`

Гостин
Каков народ имаме просто не ми се верува.. кога ги немаа фатено огромен дел крекаа како Јанкуловска требало да си даде оставка, никогаш немало да ги најдат зошто веќе биле на друго место (во Косово) и слични работи. Сега кога ги фатија вие знаете дека не биле тие што го извршиле убиството (а МВР појма нема) сите вие сте детективи, инспектори и така натаму.

Ако толку не верувате во институцииве што к.. барате тука, јас искрено не би живеел во таква држава ако работата е дојдено до тоа ниво да не лажат за се и сешто, и доколку сметам дека има волку “местенки“. Ајде сега развите уште некоја теорија ..

Патем МВР рече дека веќе има докази, а плус и оружјето е предадено на вештачење.. не заборавајте дека доказот е може веќе некој од оние што ја возел колата, да е фатен на камерите што “не работат“ не за џабе МВР нив ги прегледуваа ;)

Член од
30 март 2011
Мислења
95
Поени од реакции
74
и Божиновски a и ти ако му веруваш, GTFO!
првен без навреди и осудувања, не реков дека верувам на никој вклучувајќи го и мвр, кое што е платено од даноци кои ги плаќам јас и останатите граѓани на рм.
Напишав неколку прашања што ми се чудни и необјасниви.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Вака ве тренираат? И да нешто СМРДИ во целава работа, а тоа е РАДИКАЛНИОТ ислам. За да прочиташ поубаво да не сватиш погрешно голем фонт...
Сите зборуваме за радикален ислам, а прашането кое е интересно е што ги характеризира тиja приведените како радикални исламисти? Наjдена е радикална литература, подржували са врзки со некоja секта, били са финансирани от радикални исламисти.... или нешто друго?!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
Ги фатиле?
Е супер, се надам ќе ги снајде некоја кофа у затвор.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Потсети ме што правеа Србите во Босна?
Едит, не велам дека е од Срби ова. Само малце е контрадикторно.
Аллоооооооо што ма правеле Србите во Босна ................ ?!
Си го бранеле народот свој и ништо повеќе ............ не тропајте глупости кога појма немате !
За Босанската војна Србите се најмалку виновни !
Србите само малку почистија некое ѓубре, на почетокот Србите кога викаа не се отцепувајте, Изетбеговиќ се правеше многу силен ...

Kajgana Shop

На врв Bottom