баш видов пред некој ден дали има некоја шанса за длц да може да се стават на цд па да се инсталираат некако исто сакав да видам дали може нешто слично да се деси со други ДЛЦ на пример мапите на мw3 ?Абе зш вака се изглупираја со Еуро 2012 ја дадоа како ДЛЦ, неможам да ја играм.
Нема шанса на non-jtag xbox.баш видов пред некој ден дали има некоја шанса за длц да може да се стават на цд па да се инсталираат некако исто сакав да видам дали може нешто слично да се деси со други ДЛЦ на пример мапите на мw3 ?
ако имаш јтаг-хбох нема на лајв нели ?Нема шанса на non-jtag xbox.
јеп...тежок пиратскиов живот ха?ако имаш јтаг-хбох нема на лајв нели ?
купувам ја мајкрософт поени али не ми се фрла 20 евра скоро за еден длц за фифа кога ни на интернет не ја играмјеп...тежок пиратскиов живот ха?
Имаш trial овде ко за почеток да видиш дали вреди 20 евра или некупувам ја мајкрософт поени али не ми се фрла 20 евра скоро за еден длц за фифа кога ни на интернет не ја играм
ја симнав ама непто не ми ја прима на 99% ми вика unable to download или нешто во тој стилИмаш trial овде ко за почеток да видиш дали вреди 20 евра или не
http://marketplace.xbox.com/en-US/Product/EA-SPORTS-UEFA-EURO-2012/31e15552-cb08-410f-b29e-e5b23435c6bc
За зал не успеав сам да го флешувам Xbox-от и барам сега каде во близина овде можам да го направам за ок пари. Најдов нешто во близина во Хаг за 40 евра ама сакам да видам дали ќе најдам нешто поевтино. Муабетот ми е ја немам Fifa 2012 и неможам да ја симнам и изрежам така да неможам да ти помогнам.ја симнав ама непто не ми ја прима на 99% ми вика unable to download или нешто во тој стил
во близина на хаг ?Драган ИДЦ или дечките од буњаковец за флешање иксбокс.
На мене ми се деси истото ама ке си купиш нов адаптер од IDC цената е 3000 ден. а не 1000Значи од америка ми донесоа xbox 360 ама братучедот да го проба го рокнал директно на наша струја и нешто пукнало, од тогаш купив трансформатор, но кога ке го уклучам сијаличката на power supply ми стои жолто потоа трепне 3-4 секунди зелено, и се искулучува одма значи само даде знак дека е живо , гледав видеа на јутуб ама не најдов нешто конкретно.
Има ли некој со сличен проблем и кое е решението, дали да го поправам и каде дали да купувам ново такво и каде и најбитно како да знам дали е од конзолата или power supply -от.? Брзу кажувајте дома ми стое конзола со 30 игри а неможам да играм во пеколот сум
Slim или Phat Xbox? Koлку ватен е адаптерот? Ако имаш кредитна или PayPal се исплати да побараш и на ebay. Ако во IDC адаптер ти е 3000ки на ebay се наоѓа и за 20тина долариЗначи од америка ми донесоа xbox 360 ама братучедот да го проба го рокнал директно на наша струја и нешто пукнало, од тогаш купив трансформатор, но кога ке го уклучам сијаличката на power supply ми стои жолто потоа трепне 3-4 секунди зелено, и се искулучува одма значи само даде знак дека е живо , гледав видеа на јутуб ама не најдов нешто конкретно.
Има ли некој со сличен проблем и кое е решението, дали да го поправам и каде дали да купувам ново такво и каде и најбитно како да знам дали е од конзолата или power supply -от.? Брзу кажувајте дома ми стое конзола со 30 игри а неможам да играм во пеколот сум
200-240V a pomegu slim ili phat slim definitivnoSlim или Phat Xbox? Koлку ватен е адаптерот? Ако имаш кредитна или PayPal се исплати да побараш и на ebay. Ако во IDC адаптер ти е 3000ки на ebay се наоѓа и за 20тина долари
Друже тоа ти се волти не вати. Прочитај што ти пишува на адаптерот нешто ко Power Output и со W се пишува А Slim или Phat кој Xbox го имаш, зашто имаат различен конектор. Slimot е 130w мислам а за Phatot имаш 150 или 170w адаптер во зависност од која ревизија ти е конзолата.200-240V a pomegu slim ili phat slim definitivno