Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Го делам мислењето на Dragonsky, најмалце сакам Сити да земе титула, ама прашање е дали Јунајтед ја заслужува, на крајот испаднаа поголеми bottleri од Сити, сеа ќе се крстат Њукасл некако да ги вади од проблемите во кои сами си паднаа.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Според мене ова беше уште една лоша постава на САФ. Полека се почесто почнува да греши.
Сепак и покрај поразов мислам дека Јунајтед ќе освои титула
--- надополнето: 30 април 2012 во 23:01 ---

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Нананананаанана СИТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ нанананананнан СИТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.982
Поени од реакции
45.297
Го делам мислењето на Dragonsky, најмалце сакам Сити да земе титула, ама прашање е дали Јунајтед ја заслужува, на крајот испаднаа поголеми bottleri од Сити, сеа ќе се крстат Њукасл некако да ги вади од проблемите во кои сами си паднаа.
За мене тим кој у сезона дома го јадел 1-6 од најголем ривал за титула и дефинитивно не ја заслужува истата, поготово зашто и сега беа убиени, може не резултатски, ама тактички затоа ... :eek:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.713
Поени од реакции
21.247
Катастрофална тактика ... Излегоа со играч помалце, Парк Флоп оф да Меч ... цело време паѓаше и не го извади ејјјјј ... Нани у бонус од клиши ... 5 души средина тактика која функционираше само 5 минути после тоа не ставија во шише ... Велбек еј .. дечкото не ги знае основните правила на фудбалот а сака напаѓач да игра ... па уоште нема појма како се прима топка .... он ќе вади утакмица ... !!!!

Честитки до Сити ... сосема заслужено до победа а богами и до титула . Уопште не сакам да се молам на други тимови да ни носат титули , веќе преку таквото !!!

Член од
27 јануари 2009
Мислења
96
Поени од реакции
61
ferguson katastrofa!!! mislam deka po ova veke treba da razmisluva za vo penzija...pa kaj moze protiv siti da igra so dvajca 40 godisnici celi 75 minuti! sekogas vo vaznite natprevari pravi vakvi greski..kako moze valensija koj e so runi se najdobrite ovaa sezona da igra samo 10 minuti na najvazniot natprevar vo sezonata...sepak gledajki ja celata sezona mislam deka siti zasluzi titula

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.764
Поени од реакции
11.753
После тие 1-6 на ОТ и денес без ниеден шут кон гол со директен конкурент за титула незнам што бараат Јунајтед.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Chin up devils !

Њукасл му зема многу на Јунајтед сезонава, ама викендов индирекно ќе вратат .. ;)

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Катастрофална тактика ... Излегоа со играч помалце, Парк Флоп оф да Меч ... цело време паѓаше и не го извади ејјјјј ... Нани у бонус од клиши ... 5 души средина тактика која функционираше само 5 минути после тоа не ставија во шише ... Велбек еј .. дечкото не ги знае основните правила на фудбалот а сака напаѓач да игра ... па уоште нема појма како се прима топка .... он ќе вади утакмица ... !!!!

Честитки до Сити ... сосема заслужено до победа а богами и до титула . Уопште не сакам да се молам на други тимови да ни носат титули , веќе преку таквото !!!
Заслужено? :pos:
Утакмицава ни 0-0 не заслужи да биде, се натпреваруваа кој тим поглупо ќе изигра :tapp:

Како и да е, ко навијач на Челси ми одговара ова, Шити ќе дадат се од себе да ги тепаат Њукасл. Да ја изгубеа немаше да се напрегаат толку. Криво ми е немаше тепачка (n)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Убеден сум дека Сити ќе киксне до крајот, у преостанативе две кола!!! Е сеа дали и Јунајтед ќе го стори тоа, ќе видиме, али Сити гарантирано! :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Нека поклонува пак бодови на Виган :)
Ама не рачунаше на кикс против Евертон.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Заслужено? :pos:
Утакмицава ни 0-0 не заслужи да биде, се натпреваруваа кој тим поглупо ќе изигра :tapp:
(n)
Ти да не глеаше некоја друга утакмица, се уби Сити од шанси. Имаше уште 5-6 сто постотни.
И не се праело тим со пари а? Не не. со алва се правело.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Страшна работа, средината беше препуштена, одбраната играше зонски и често тоа им се враќаше во фаца...

Ферги мора да размисли што мајка бараше со средина од Парк, Карик, Гигс и Сколс (последниве двајца се класа, ама сепак се 35+ годишни) против овој тим на Сити. Мораше побрзо да се реагира, а не единствената реакција на мечот да му биде карањето со Манчини...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Нека поклонува пак бодови на Виган :)
Ама не рачунаше на кикс против Евертон.
Па ако гледаш така и Сити изгуби смешни бодови со Свонси на гости(1-0) и со Сандерленд дома(3-3)..плус изгубија кај Арсенал и Евертон а во ваква ситуација барем нерешено да имаше кај нив ќе му беше повеќе од доволно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom