Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
R

Rigel Kent

Гостин
Во Шпанија разликата е 36 , во Италија 22. Поради лошите резултати на Интер во првиот дел имаме ваква ситуација. Најизедначено е во Германија.

Член од
22 октомври 2010
Мислења
256
Поени од реакции
144
Јас викам и третата позиција да им ја дадат на Германциве, ниеден тим од италија не заслужува да игра во ЛШ со вакви резултати, скапаници беа во огромен дел од сезоната. Заостануваат 20 бода од првиот, па не е ова Шкотска ебате тоа...
А ја викам на Шпанците да им даат само две места за у ЛШ, нас нека ни ги вратат. Освен Реал и Барса , сите останати се дибеци и нишо не напраија сезонава, исто како и претходните сезони. И Италијаните беа поуспешни од нив... Нека им дадат 4 места за у ЛЕ, барем таму си растураат.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Неверувам во трето место, ама ајде да се надеваме оште малце :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Коа можеше Сампдорија да ни помогне да дојдеме до титулата во 2010,зошто да неможат сега Палермо и Болоња:)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Во Шпанија разликата е 36 , во Италија 22. Поради лошите резултати на Интер во првиот дел имаме ваква ситуација. Најизедначено е во Германија.
Види го првиот во Италија, и првиот во Шпанија :)

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Napoli ima da kiksne so Palermo, no mi se cini deka i nie so Parma...
Абе само ние да ги тепаме 3те до крај.. што баш искрено не ми се верува... Наполи, Удинезе, Лацио, ќе имаат највеќе 2/3 победи, верувајте. Се што треба да направиме е ние се до крај да тепаме, а имаме убедливо најтежок распоред од сите... Парма на гости е тешка, да не го коментирам градското дерби... Најлесно ќе биде според мене со Нацистиве...

А ја викам на Шпанците да им даат само две места за у ЛШ, нас нека ни ги вратат. Освен Реал и Барса , сите останати се дибеци и нишо не напраија сезонава, исто како и претходните сезони. И Италијаните беа поуспешни од нив... Нека им дадат 4 места за у ЛЕ, барем таму си растураат.
Истите тие дибеци газат во ЛЕ... Валенсија, Ат. Мадрид, Билбао... На жабариве ко да им е испод чест да играат Лига Европа, ко сите да се кадарни само за ЛШ...
Жабариве беа во пол позиција уште оваа сезона да се опраат на таа листа, али ја усраа... Интер го изеде од Марсеј. Наполи од добиена утакмица им ја даде. Ај једино ББилан не можеа се паднаа со Фарса...
--- надополнето: 30 април 2012 во 01:36 ---
Коа можеше Сампдорија да ни помогне да дојдеме до титулата во 2010,зошто да неможат сега Палермо и Болоња:)
Ќе ни помогнеа ако ни пуштеа :P од четирите утакмици со Палермо и Болоња, мислам дека од можни 12 имаме само 2 бода ако не се лажам...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.679
Поени од реакции
59.810
Најлесно ќе биде според мене со Нацистиве...
Најјако ќе биде ако си ја продолжат црната серија и воопшто да не се во игра последно коло, па да викаме уште еднаш

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Вие улај сте бе..Палермо се најместачка екипа тие секогаш на крајот шиткаат утакмици како ненормални вие од нив очекувате да ни помогнат..исто за Удинезе..не се плашете од Удинезе бидејќи сигурно ќе наместат некоја ако не и два натпревари до крајот...Лацио се катастрофа а битката е со Наполи..кога можеше Болоња нам мајчето да ни го расплачи зошто да неможи и на Наполи на нивниот стадион/монархија ..ама проблемот е во нас..ние милијарда посто киксаме со Милан бидејќи не ми се верва да ни ја дат..кога ги тепавме во јануари 0-1 утакмицата ми изгледаше ептен сумљива во сите аспекти само вие не го видовте тоа бидејќи гледавте како да ги реметите Миланезите...не знам не знам што ќе биди со Милан..

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
ne zasluzhuva inter da igra LSH. kolku brzo zaboravate samo toa shto ste kazhele :)

"treba da mu dojde umot na morati", "ne odi vaka mora remont". Shto e do mene, ni LE ne zasluzhuvame, ama ajde neka se usramat so FC Shekerspor ili so nekoja bugarska ekipa, da im ebam toa smrdenite. Sega demek ke "igraat" fudbal i zasluzhuvaat sve... Neka ne gubea od novara shmovara...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.009
Доволно беше да се победи Каљари на гости кога играа со играч помалку, со Страмачиони беа ама и на сам старт од негова кариера ко тренер на првиот тим, затоа само не му замерувам и него инаку ужасни беа таму, ужасни. Со Фиорентина сумјива текма многу, ама ова со Каљари беше срамно со оглед дека имаа играч повеќе, само тоа им овозможи среќно до реми да дојдат а веќе откако дојдоа, веднаш по голот на Пинила, ги имаа сите услови и за победа, да не глеал некој кога го исклучија Пинила, немаше шанса по играта на Интер да примети дека имаат играч повеќе ... а се борат за ЛШ, како ќе легнеа тие 2 бода ау, налед и Новара и шмовара.

Инаку дека се Интер, се тераа муабетите дека не заслужуваат во ЛШ, ама од друга страна кој заслужува ? Наполи ? Лацио ? Удинезе ? .... Рома ?
За доброто на калчо фудбалов, или Наполи или Интер ( Рома ќе ја спомнев али готови се они ).

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Da da, so kaljari trebashe da tepaat i toa so dva tri razlika, ama ako go kazheme toa shto ostanuva da kazheme za natprevarite protiv novara? :)

Nema da mi e krivo ako ne igrame LSH, a i ne ni sakam. Ne e ova eden natprevar pa sme nemale srekja i sega krivo da ni e.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Официјални рејтинзи според Gazzetta dello sport...

Obi - Gipsy King :icon_lol:

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Некое инфо за Цезар дали ќе се врати за со Милан и Лацио ??

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665

--- надополнето: 30 април 2012 во 13:24 ---
Snajderova supruga Yolanthe je izjavila da odavno nije videla tako srecnog
Wesley-ia i da je pun motiva i volje da se vrati na svoju zeljenu formu,
dodala je na kraju da ni ona ni Wesley ne razmisljaju da napuste Milano !

Член од
29 април 2012
Мислења
364
Поени од реакции
240
Анализирајќи ги преостанатите утакмици на клубовите кои се борат за трето место заклучив дека интер може да дојде до третото место само и само ако се намести некоја утакмица.

Живи биле па Виделе;)!!!

плус мала анализа на Зарате версус Лавази на која ке видите зашто не треба да се купи
ПС Не би го споредувал со Пацини зашто двајцата се различен тип на напаѓачи!!!
извор векипедија

Лавази
Senior career* Age 27
Years Team Apps† (Gls)†
2003–2004 Estudiantes 39 17
2004–2005 Genoa 0 0
2004–2005 → San Lorenzo (loan) 29 9
2005–2007 San Lorenzo 55 16
2007– Napoli 152 38

275 80
Cena 30.8 Mil 1 gol na sekoj 3.4 utakmici
Зарате