- Член од
- 20 ноември 2011
- Мислења
- 68
- Поени од реакции
- 11
Dali nekoj bil vo Nei Pori i iskustva od mestoto
Баш такво е, лани бевме таму. Препорачувам за мирен фамилијарен одмор.Одам таму летово. Ако е така како што го опиша погоре, тогаш тоа е вистинското место за мене
А ти ли си тој што секоја година кога идам во Грција ми го зборат...Кај Гејлада неодам да оставам пари...посреќен сум да преседам дома одколку на нив да им оставм денарче.
И на заминатите патриоти им посакувам среќно гребење на налепници МК и замена со фирко налепници...срекно гребење на боја и дупчење гуми.Па мора и малце сеир да се фаќа.
a vo Ohrid ne ti ja grebat kolata ili red drugi raboti koga ke vidat skopska registracija,a i podobro ke dadam pari za na more otkolku za na ezero kade sto e mnogu poeftino da platis na more odkolku vo ohrid,, videte gi segasnive ceni za vo grcija i za vo ohridКај Гејлада неодам да оставам пари...посреќен сум да преседам дома одколку на нив да им оставм денарче.
И на заминатите патриоти им посакувам среќно гребење на налепници МК и замена со фирко налепници...срекно гребење на боја и дупчење гуми.Па мора и малце сеир да се фаќа.