Bodhidharma
- Член од
- 17 септември 2011
- Мислења
- 10.783
- Поени од реакции
- 15.399
Ај ти како запознаен кажи ни нешто повеќе за овие книги што ги презентираше.Ок, темата ќе ја направите како вие се надмудрувате помеѓу себе кој го има последниот збор... како на другите да им е гајле за вашите расправии и мерење пениси. Одете во приватни пораки мудрувајте си колку сакате...
Дајте пишувајте во врска со темите на кои пишувате беседи... знаеме веќе кои сме, едни та исти одиме по вакви теми, што тролате сеуште...
Еве една добра книга од мене за вас. Насловот е Demons of the Flesh: The Complete Guide to Left-Hand Path Sex Magic
Исто така добра книга е и Nightside of Eden од Кенет Грант и неговиот ред ТОТО (Тифониски ОТО Ред).
Побарајте исто така за ONA (Order of the Nine Angels) или пак за Dragon Rouge.
Погледнете ги источните школи на левиот пат ( Vama marga )... паметно е да сте запознаени со работите...
Зборувам за левиот пат кој што, не е исто со детските играчки на металци и исфрустрирани младинци кои за да малку се чувствуваат битни и потребни наоѓаат во сатанизмот пештера во која ќе се кријат и ќе зборуваат радувајќи се на своето сопствено ехо.
Има разлика... имате еве линкови прочитајте и лесно ќе дојдете до заклучок.
Може и да кажеш ако сакаш во пракса што си пробал и ти успеало, ако не е тајна. Мене не ме влече магијата, иако морам да признам малку сум љубопитен.