Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ночерино се прошета низ ливадата на Сиена :pos: :D
Ибра-Касано :vozbud:

Касано, злато мое... сега гледам зошто сезоната отиде у курац... Да го имавме за сите утакмици, досега ќе бевме 10 плус пред останатите. :(

Последниве натпревари од сезонава само поради Касано ќе ги гледам!

Се гледа колку фалеше Касано во тим, две асистенции и гол ,а Ночерино од пола терен ги зареди и кај пајаците , одличен 10-ти погодок :)

Последниве натпревари од сезонава само поради Касано ќе ги гледам!
Кај и да е Фичо ќе ти пиши дека не си достоен навивач на Милан :pos:
--- надополнето: 29 април 2012 во 17:04 ---
П.С FACT: Mark Van Bommel made the MOST SUCCESSFUL PASSES (82) during Siena 1-4 Milan. #Director

FACT:#Cassano has created the MOST SCORING CHANCES (3) during Siena 1-4 Milan. #Fantantonio

550101_430136617014342_145019975526009_1507390_1889203572_n.jpg

Гужва дома беше, не можев асално да ја изгледам утакицава, головите ги видов, и по то милам дека Ибра и Касано биле ѕверој, а и Ночерино се прошета со топкана околу игралиште, само кажете што бидна со другиве играчи? Убо изиграја?
Аквилани и од клупа ако влезе се рачуна за да мора да се купи?

После голот на Сиена очекував дека целосно ќе се распаднеме и ќе спасуваме жива глава, но екипата многу добро одговори. Не што дадовме два гола, туку како ја скрија топката, играчите на Сиена никако не можеа да ја освојат. Добра работа заврши тука Аквилани, жал ми е за дечкото, многу добро играше до повредата, до јануари. Не знам дали се имаат откажано од него или имаат решено да се ценкаат, па затоа избегнуваат да се исполни квоатата од договорт, да пробаат за помала сума да го земат. И да е договорен Монтоливо, со еден таков играч не се игра на три фронта, ова сезона најдобро покажа колку е потребно да имаш на секоја позиција барем по двајца солидни играчи...

На овој подпорсечниов Ночерино пак му дојде топката во нозе и го постигна 10 гол сезонава.Што среќа ќе имаше бе ... Место да го хејтате него кога нешто ќе зашкрипи размислете малце зошто годинава ни е No.1 во среден ред и без него и неговите голови најверојатно ќе се боревме со Интер за 3 место.
Штета што Касано и Боатенг пропуштија 90% од утакмиците оваа сезона.Со овие двајца во тим и федерација и судии ќе можеа да ни попушат.

Allegri: "I will also be the coach of Milan in the next season. I'm 100% sure about that."

Allegri: "Berlusconi told me again this morning that he's satisfied with my work, and I don't think that he also needs to say it publicly."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom