Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Ночерино се прошета низ ливадата на Сиена :pos: :D
Ибра-Касано :vozbud:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.790
Ибра-Касано најдобар пар во нападот се дефинитивно.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.433
Поени од реакции
25.348
Касано, злато мое... сега гледам зошто сезоната отиде у курац... Да го имавме за сите утакмици, досега ќе бевме 10 плус пред останатите. :(

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.540
Поени од реакции
15.032
Последниве натпревари од сезонава само поради Касано ќе ги гледам!

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Се гледа колку фалеше Касано во тим, две асистенции и гол ,а Ночерино од пола терен ги зареди и кај пајаците , одличен 10-ти погодок :)

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Последниве натпревари од сезонава само поради Касано ќе ги гледам!
Кај и да е Фичо ќе ти пиши дека не си достоен навивач на Милан :pos:
--- надополнето: 29 април 2012 во 17:04 ---
П.С FACT: Mark Van Bommel made the MOST SUCCESSFUL PASSES (82) during Siena 1-4 Milan. #Director

FACT:#Cassano has created the MOST SCORING CHANCES (3) during Siena 1-4 Milan. #Fantantonio

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Гужва дома беше, не можев асално да ја изгледам утакицава, головите ги видов, и по то милам дека Ибра и Касано биле ѕверој, а и Ночерино се прошета со топкана околу игралиште, само кажете што бидна со другиве играчи? Убо изиграја?
Аквилани и од клупа ако влезе се рачуна за да мора да се купи?

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.540
Поени од реакции
15.032
После голот на Сиена очекував дека целосно ќе се распаднеме и ќе спасуваме жива глава, но екипата многу добро одговори. Не што дадовме два гола, туку како ја скрија топката, играчите на Сиена никако не можеа да ја освојат. Добра работа заврши тука Аквилани, жал ми е за дечкото, многу добро играше до повредата, до јануари. Не знам дали се имаат откажано од него или имаат решено да се ценкаат, па затоа избегнуваат да се исполни квоатата од договорт, да пробаат за помала сума да го земат. И да е договорен Монтоливо, со еден таков играч не се игра на три фронта, ова сезона најдобро покажа колку е потребно да имаш на секоја позиција барем по двајца солидни играчи...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
На овој подпорсечниов Ночерино пак му дојде топката во нозе и го постигна 10 гол сезонава.Што среќа ќе имаше бе ... Место да го хејтате него кога нешто ќе зашкрипи размислете малце зошто годинава ни е No.1 во среден ред и без него и неговите голови најверојатно ќе се боревме со Интер за 3 место.
Штета што Касано и Боатенг пропуштија 90% од утакмиците оваа сезона.Со овие двајца во тим и федерација и судии ќе можеа да ни попушат.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Allegri: "I will also be the coach of Milan in the next season. I'm 100% sure about that."

Allegri: "Berlusconi told me again this morning that he's satisfied with my work, and I don't think that he also needs to say it publicly."

Kajgana Shop

На врв Bottom