Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми треба некој сервис или што знам како се вика, за тапани. Поточно, за механизмот на пружината од добошот. Ако имате било каква помош, добредојдена е.
Најдов, има еден човек од Маџир Маало што ми помогна.За
За снерот нема сервис....пошо тоа ем 90% од добошот отприлика 20-40 евра за нов
Каде се наога тоа поточно и со што се се занимава какви појачала прави дали прави и педали.Треба да е комбо , а за дисторзија кје си земеш папуча , и избегавај ги сите папучи сто имаат метал во името
Плус може да си прашаш за појачало и од кај Васко ( Pro Audio ) јас имам од кај него транзистор со vintage 30 за некој си 300 евра . Вградената дисторзија е навистина добра , клинот исто така . Се на се сум презадоволен од него .
Каков клин имаат неговите појачала и дали може да се извади Хендрикс звук со тој клин што се однесува за цената не е нешто многу евтино затоа што за парите за појачалото и плус дисторзија ке те фати 450 евра а за тие пари имаш лампаши со дисторзија што ке биде поопсежна од педала-дисторзија е сеа за звукот незнам каков им е.350 евра со Vintage 30 звучник..75w.......и со 70/80 звучник 300 евра исто 75w...за парите звучат пристојно...![]()
дали може некој да ми каже каде се продаваат добри синтисајзери
Има некој сајзерист шо му е досадно и му се свири прог4е, експеримент4е рок43 и нешо у тој фазон со група 16 годишњаци...?
п.с. без католички све6теници ќе ве молам...
Луѓенца, да не знаете точно дали држат негде по Скопјево квалитетни MIDI кабелчиња и шо пари се?