Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
А бе не е лош резултат 0-0..Сега само да не е сериозна повредата на Торес..И мислам дека Бенитез направи грешка со тоа што го стави на негово место Нгог..требаше да го стави Бабел..ама јбг..Coach Decision..Сега само да победиме во дуелот со Манчестер на 13 и се ќе биде ТОП..:helou:
 

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Само Торес да не се повреди!!!!!
Ако има какви било информации за неговата повреда,одма да пишете!!!!!!
Инаку за промена не беа толку тапа Ливерпул. Некако поживо играа.Али пак не е доволно.
Рафа само што изјави дека ќе се чека утре бидејќи Торес ќе идел на ренген.. Во моментов не се знае ништо...
 
Член од
13 април 2008
Мислења
7.589
Поени од реакции
6.945
Ја преспав утакмицава (за жал), но по резултатот претпоставувам дека е била даааалеку од очекувањата. Сеа вие и Челзи имате по 7 бода, веднаш зад вас е Арсенал со 6, а Јунајтед има 4 но натпревар помалку. Ниту една екипа од Топ Четворката не направи 100% учинок во првите 3 кола, така да навистина ќе биде интересна и возбудлива до самиот крај оваа сезона ... !!!* :wink:

P.S. : Му посакувам се најдобро на Торес, штета ако е нешто посериозно :nesum:
 
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Benites na ovoj natprevar se pokaza TAPA.Veruvam deka koj i da e tuka na forumov ke go vodese timot podobro od nego deneska.So imase vo glavata koj go znae.Babel cela kariera igra napagac i ke se snajdese vo forot pokraj kin no toj ufrla tinejger.I sega veke koga resi da go vadi Kajt od krilo namesto da go ufrli Babel(koj sto patem od doaganeto go forsira na krilnite pozicii)toj ufrla Bek Fabio Aurelio.Mu gi presece kriljata na igracite.Pravime tri sansi po red i eve go nego so zamena ofanziven srednjak namestoto na defanzivec.Namesto da pritisne da se dade gol...5 min pred kraj vade napagac pusta srednjak.So ogled na predhodnite natprevari kade sto statisticki liverpool se vadese vo poslednite 10 min mozese da se osloni na toj podatok i da pritisne no ete...Napravi tri kompletno pogresni zameni vo kompletno pogresno vreme.Napravi greski kojsto moze da gi primeti i obicen gledac.Ako saka da vode ekipa kako Liverpool nikogas ne smee da bide zadovolen so remi.Ako se branime od Villa sto treba da pravime so Manchester na 13 Septemvri?Da pocnime so 5 defanzivci pa da brkame 0:0.Od eden do pet barem za ovoj natprevar zasluzi O...
Ako misle nekoj poinaku neka me poprave
 

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Искрено јас мислам дека требаше да го остави Кин и Нгог и да го стави Бабел за да проба да дадеме гол со повеќе офанзива, но од друга страна така можеше да останеме и без бод.. така да верувам дека знае што прави. Не може ние да кажеме, сепак он е тренерот, не ние. Ние гледаме по имиња, он гледа по игра..
 
Член од
26 април 2008
Мислења
87
Поени од реакции
2
ne znam po so gleda rafa ama ne mu se gleda ubavo neka si klaj podebeli naocari oti ovaa igra na nisto ne lici ne e veke edna utakmica liverpul ne e prosecen tim i vreme e toa da se dokazi
ako ne neka si odi dagebam veke preku takvo mi e
od ko ja osvoivme ligata na sampioni odime samo nadolu se zapna za toj beri da mu se mocam vo nego ne da zemi nesto poasolno ostana so prazni race so toj degen
 
Член од
23 декември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
11
Da vo pravo si za ova sto si go napisal,namesto da odi na ofanziva za pogodok toj se povlekuva vo defanziva,ostaj toa jas go imav i na sportska singl na 630 denari-dvojka.Malku imav nadez deka ke postignat pogodok ama koga go pusti Aurelio znaev deka gotovo e,namesto Babel da go pusti toj pusta defanzivec i eve kakoev e ishodot od toa.Za da se osvoi titulata treba ofanzivna igra a ne da se branime kako kojznae so da e,i nekoe kvalitetno zasiluvanje kako Torres da se donese a ne nekoi drugi igraci,za titula toa treba a ne da remiziraat,a posebno na domasen teren treba bez poraz da bidat i sto pomalku nereseni ishodi doma a ne kako lani so Birmingem igraa 0-0 e so takva igra nema nikakva titula.
 

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
“Дополнителните тестови потврдија дека се работи за истегнување на десниот бутен мускул на Ферднандо Торес.“ - рече потпаролот на Ливерпул.

“Очекуваме тој да биде надвор од терените во следните две до три недели.“

Торес сега ќе замине на интезивна терапија за време на паузата поради интеренационални настапи, но Ливерпил е свесен дека можеби ќе треба да настапи против Манчестер Јунајтер без двете свои најголеми ѕвези, Џерард и Торес.


Inace Riera potpisal 4-godisen dogovor,se nadevam dobro ke se pokaze.
 

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Епа вака, Риера потпишал за Ливерпул заедно со Vitor Flora иPeter Gulachi, а од Ливерпул заминаа Финан во Еспањол и Вороњин во Херта на позајмица.

Само криво ми е поради Финан, мислам дека заслужуваше да остане и мислам дека е подобар и од Арбелоа и од Деген, но тоа е тоа. Среќно понатака Финан и Вороњин, а добро ни дојдовте Риера и другите и се надевам ќе се покажете.
 
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
http://www.premierleague.com/page/Headlines/0,,12306~1382114,00.html

Торес ќе биде во аут од 2 до 3 недели. Значи во Сабота ќе играте без него против нас. :helou:
Znaci do sabota ima tokmu uste dve nedeli...Toa ti se vika takticko nadmudruvanje...Se frla rakavicata na Ferguson.Se pravi fama deka ke go nema ni Gerard ni Torres i na kraj dvajcata se tuka.Ali dobro se poznati takvite igri.Gerard i Torres ke bidat na na terenot na Anfield na 13 Septemvri
 

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.633
Поени од реакции
11.251
Ејј моја грешка. Мислев ќе играат оваа сабота. :kesa:
 
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Finan e legenda na Liverpool kako mozese taka lesno Benitez da se otkazi od nego...Benitez vo posledno vreme pravi nekoi jaki kiksovi
 

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Си отиде Крауч, си отиде и Вороњин.....останавме само на двајца напаѓачи. Луѓе , не е до Бенитез, чим се прави ваква распродажба очигледно немаат пари. Сега цела сезона треба да ја поминат со бекап напаѓачи како Немет и Н гог. Они можда имаат потенцијал, ама го немаат искуството на Вороњин. И зашто у пичку матер Агер спие на клупа???
Инаку за со манчестер не е битно што фалат Жерард и Торес, факт е дека на тиеутакмици среќата е доминантниот фактор.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom