- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 325
- Поени од реакции
- 11
Vo sabota odime na pobeda,koj e Sunderland da mu se sprotivstavi na Liverpool,sigurna dvojka e vo sabota.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vo sabota odime na pobeda,koj e Sunderland da mu se sprotivstavi na Liverpool,sigurna dvojka e vo sabota.
Sigurno?
Кај види даа ај да се надеваме дека ќе а дават.Интересна би требало да биде.
to me raduva sega neka mu ja mislat drugite ekipi oti koga ce pocni vaka liverpul e najopasen utre e cista ko solza dvojkaНемам зборови за денешната игра на Ливерпул, едноставно сум засрамен.. Секоја чест на Стандард, требаше да тепаат..
to me raduva sega neka mu ja mislat drugite ekipi oti koga ce pocni vaka liverpul e najopasen utre e cista ko solza dvojka
Да а до пред месец изјавуваше дека сака да остане во Ливерпул, дека не сака да ја менува средината..Единствено сега Арсенал се заинтересирани, и тоа нудат 5 милиони помалку од колку што нудеше Јувентус...Денеска чиста 2ка конечен 0-2 поззз.:salut:
Алонсо побарал да биде продаден Англиските медиуми пренесуваат дека играчот на Ливерпул, Чаби Алонсо побарал клубот да го продаде на заинтересираните екипи.
Составите некој да не ги знај ???