Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
(malu kasnim no taka ako imas skapan kump...)Neka nie so sreca finaleto

Nenormalna utakmica Gomez se iznapromasi mozefme mnogu porano da a zavrsime vtoriot gol na ronaldo bese izgleda ofsajt no jbg so vazno si pominafme

Neznam sto im e fintava na ovja od UEFA so kartonive da se nadevame deka ce im gi ponista i da igra site igraci no tesko,nas ni fali Badstuber ,Gustavo,Alaba na chelzi tery,ivanovic,ramires i mirales pa mozno e da neigra i chehil koj se povredi mislam deka od zoltive chelzi nesto poveke trebe da se zali

I da ne zabraim Neuer i Alaba nenormalni :vozbud:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Иначе читав дека опасно се запиле да не речам каменосале,на банкетот....Олиќ Милер Ноер и Робен до 5 саат останале....Исто имаше изјава од Робен дека имало доста за јадење ама и пиење...:pos:

И Крос кој мангуп бил ејјј....

Го прашуваат што мисли за играта на Ноер и пеналите....И вика,колку кошташе он,мислам 25 милиони евра...Се очекуваше да ги брани пеналите....

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
@ Ченто

Слики или не се случило никогаш :P

Инаку Данте сега и на официјалната страна го гледам претставен (Уште Петрарка фали... Знам, знам глупа е форава ама само таа ми текна).

Мислам дека Данте е замена за Брено, кој никогаш не ни играше за нас па само теоретски трошеше место на сите листови хартија на кои го пријавувавме во состав. Со самото ова добивме солидно на длабочина (под претпоставка дека и вБајтен ќе е функционален догодина) ама да не се лажеме Данте нема да е никаква конкуренција за Боа и Бади ако ја задржат формата. Сепак за Аугсбург и Гројтер Фирт, за некој викенд пред некое 1/2 финале во ЛШ е измислен!

Болно ни фали напаѓач уште и да се решат што со играчи како Контенто. Ако останува како замена за Алаба - ок, ама сепак би го дал на позајмица а би зел некое искусно типче позади Давид.

И замена олраунд некое типче ќе треба за средина место Прањич.

П.С: Danke Ivi! Се најдобро во Волфсбург со Магат :)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
@ Ченто

Слики или не се случило никогаш :P

Инаку Данте сега и на официјалната страна го гледам претставен (Уште Петрарка фали... Знам, знам глупа е форава ама само таа ми текна).

Мислам дека Данте е замена за Брено, кој никогаш не ни играше за нас па само теоретски трошеше место на сите листови хартија на кои го пријавувавме во состав. Со самото ова добивме солидно на длабочина (под претпоставка дека и вБајтен ќе е функционален догодина) ама да не се лажеме Данте нема да е никаква конкуренција за Боа и Бади ако ја задржат формата. Сепак за Аугсбург и Гројтер Фирт, за некој викенд пред некое 1/2 финале во ЛШ е измислен!

Болно ни фали напаѓач уште и да се решат што со играчи како Контенто. Ако останува како замена за Алаба - ок, ама сепак би го дал на позајмица а би зел некое искусно типче позади Давид.

И замена олраунд некое типче ќе треба за средина место Прањич.

П.С: Danke Ivi! Се најдобро во Волфсбург со Магат :)

Само шпекулираме....Ништо поише....:P

Иначе Олиќ си иде,Прањиќ Брено....3ца играчи помалце од клупата која и така ни е минијатурна и скоро да ја немаме....А и Бут си иде....

Летово ќе биде весело....

Данте ок,место Брено....Но мора уште еден централен....Гледам не се откажуваат од Хеведес,тоа би било супер...или Хумелс....или било кој добар централен дефанзивец од Премиер за мене би било топ!

Бек обавезно,дали десен или лев,како сакаат,ама обавезно...Читам Клиши,ама тој е ФЕЈЛ!Моја желба Бане Ивановиќ!

Напаѓач....Скроз различен од Гомез,техничар....Зашто да не Ван Перси ако си оди од Арсенал или Роси од Виљареал,Љоренте,Суарез(ама гомно човек е овој),Солдадо,Лавеци....

И еден ТОП трансфер од средина...офанзивна или дефанзивна,како сакаа....Мислам дека управата е дожлна на сите пари што ќе ги пролапаат од оваа сезона еден супер трансфер од 30-40 милиони да донесат...Моја желба Хазард

M

Mario Gómez

Гостин
Ченто браво, одлични шпекулации праиш, шо не се испробаш на пазарот на акции, сигурно у ќар ќе бидиш.(y)

Инаку играчите шо си ги набројал се. :pos: Хумелс у Баерн. :pos:

Инаку незнам дали знајш Роси си ја прееба ногата пред некој период, 100 операции му напрае, готов е. Ама и онака не го биваше, италијанец ниеден не ми е желба да дојде у Баерн, сите се од мизерен по мизерен.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ченто браво, одлични шпекулации праиш, шо не се испробаш на пазарот на акции, сигурно у ќар ќе бидиш.(y)

Инаку играчите шо си ги набројал се. :pos: Хумелс у Баерн. :pos:

Инаку незнам дали знајш Роси си ја прееба ногата пред некој период, 100 операции му напрае, готов е. Ама и онака не го биваше, италијанец ниеден не ми е желба да дојде у Баерн, сите се од мизерен по мизерен.

Офф лелее...Па Хумелс више ако е у Дортмунд не е у затвор....До кога више ќе се занесуваат,Фиго од Барса у Реал отиде па ние овој да не можеме да го добиеме....Глумат лудило само...Дај 30 милиони па ќе видиш како ќе размислуваат Дортмунд.

За Роси незнам,доста беше добар,требаше у Барса да иде прошлото лето ама остана....Лавеци би бил топ трансфер ама тешко Наполи да го пуштат....

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Хаха Бане е желба на 90% од фановите на Кајгана :P

Се што кажа држи, сезона после ЕП мора да имаш асален кадар. Пола тим ќе отсуствува на подготовките за сезоната и после првите 6 кола ако не си направил добар пазар ќе се најдеш пак на -12 од Штутгарт или некој сличен па чешај се... Кале Румениге сам го направи муабетов па да видиме дали ќе си останат зборот.

Тоа што играме финале ЛШ годинава е само причина повеќе асално да се засилиме и да не застанеме тука. Нејќам да станеме Интер :facepalm:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Хаха Бане е желба на 90% од фановите на Кајгана :P

Се што кажа држи, сезона после ЕП мора да имаш асален кадар. Пола тим ќе отсуствува на подготовките за сезоната и после првите 6 кола ако не си направил добар пазар ќе се најдеш пак на -12 од Штутгарт или некој сличен па чешај се... Кале Румениге сам го направи муабетов па да видиме дали ќе си останат зборот.

Тоа што играме финале ЛШ годинава е само причина повеќе асално да се засилиме и да не застанеме тука. Нејќам да станеме Интер :facepalm:

Проблем ќе биде,сооглед дека поголем дел од тие што се квалитетни играчи ќе играат на европското,и во зависност од тоа кој како ќе се покаже цените доста може да варираат....Факт е дека пред европското само трансфери као Данте можат да се остварат....и евентуално играчи кои нема да настапуваат на Европското....Као Џеко на пример...

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.527
Поени од реакции
22.180
Дечки иначе интересен факт за Хајнкес. Тој има шанса да освој ЛШ како селектор со втор тим. Досега само тројца селектори освоиле ЛШ со два различни тимови. Ернст Хаппел со Феенорд и Хамбург, Хицфелд со Дортмунд и Баерн и Мурињо со Порто и Интер. Хајнкес може да биде четврт и ќе биде 75% Германски селектори. Е сега нека каже некој дека не чинеле Германски селектори...врие од одлични Германски селектори. Хејнкес, Лев, Клоп, Тухел, Сломка, Рангник, Самер (иако моментално не работи како селектор) итн.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Дечки иначе интересен факт за Хајнкес. Тој има шанса да освој ЛШ како селектор со втор тим. Досега само тројца селектори освоиле ЛШ со два различни тимови. Ернст Хаппел со Феенорд и Хамбург, Хицфелд со Дортмунд и Баерн и Мурињо со Порто и Интер. Хајнкес може да биде четврт и ќе биде 75% Германски селектори. Е сега нека каже некој дека не чинеле Германски селектори...врие од одлични Германски селектори. Хејнкес, Лев, Клоп, Тухел, Сломка, Рангник, Самер (иако моментално не работи како селектор) итн.

Ејјјј да беее...глеаш не се сетив на ова....

Ама Хапел не е австриец???(иако и они се германци,али ипак статистички....:pos:)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.527
Поени од реакции
22.180
Ејјјј да беее...глеаш не се сетив на ова....

Ама Хапел не е австриец???(иако и они се германци,али ипак статистички....:pos:)
Ау да, Австриец е, или попрецизно, Јужно-Баварец ;)

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Znaci mora destruktivec lugje , nesto kako Daniele De Rossi e sovrsen da go sedne Gustavo na klupa so koj ke dobieme kopac pozicija super i prva i vtora postava , za stoper obavezno da napraat nesto so Howedes ili Hummels bilo koj od tie dvajca da go lapneme e premija nasproti Van Buyten , Van Persie bi bil fantasticno zasiluvanje plus i Robben mu e tuka ke ima drugarce :) a za zamena golman moze da se zeme nekoe dete od 20 godini nekoj nadezen golman .Od site koj gi posociv Hummels i Van Persie najmnogu bi sakal da gi vidam za dogodina kaj nas !

M

Mario Gómez

Гостин
Spaso пак по старо... Ван Перси, Хумелс... и секако Озил и Кедира. :pos::pos:

Мои лични желби. Сахин, Кагава, Љоренте, Гаитан, Хунтелар, Манџукиќ, од Феенорд тој напаѓачот, Жироуд... Двајца од овие доста се. :)

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
имаше деновиве интервју со Хенес и изјавил дека не се заслепени од успехот и од влезот во финалето и дека ќе купуваат летово знаат дека е мал составот и дека фалат играчи. ФАЛА БОГУ

така да ја лично се надевам барем да потрошиме уште едно 40милиони(без овие што ги дадовме веќе за Данте и Шакири). Ако потрошиме толку ќе иаме страшен тим и јака клупа.

Иначе само од ЛШ премии ова она карти се очекува над 60 милиона заработка

Kajgana Shop

На врв Bottom