Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Zdravo decki.Ja sum fan na Liverpool.Sekogas pred sezona koga site pocnuvaat od nula moite ocekuvanja se golemi posle nekako pagame na tabelata i go gubime cekorot so vodeckite.Se nadevam ovaa zesona na nesto sprotivno.Pred se da bidime aktivni vo preodniot rok.Bi sakal da go lapneme Vilja oti zaedno so Torres bi bile ekstra napad.Ne bi bilo loso ili kin ili pa eto da dojdat.Eden od ovie trojca da dojde i le bide super

You will never walk alone
 
Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
aha za 23 milioni evra aj se nadevam deka ke bide dobar partner so tores
 
Член од
23 декември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
11
Jas mislam deka najdobar partner na Torres bi mu bil David Villa ako dojde,a dobredojden bi bil i Robi Kin.
 
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Pecatna greska...Na vremeto poomilem mi bese Roj pa nanego zabegav neosetno...Fala na popravkata

Jas mislam deka najdobar partner na Torres bi mu bil David Villa ako dojde,a dobredojden bi bil i Robi Kin.
Togas mislam deka ke go imame najuboitiot tandem vo Evropa.Iskreno neznam zosto ne navalat na nego.Real za Vilja nudi 40 milioni.Znaci sekako Keane e mnogu poeftina varijanta no prasanje e kolku moze da se snajdi vo Liverpool bidejke jeste da sekogas e iznenaduvanje vo ligata i znae da postigne 15 pogodoci no sepak realno e deka ne e nekoja mega dzvezda.A spored mene na liverpool mu treba dzvezda bidejki prosecni igraci imame.Vo kraen slucaj Eto ali tesko.Najblisku e keane pa da se nadevame deka Benites znae so pravi...
 

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Епа тие да се во игра има многу јако да биде... ама ако дојде Вила.
 
В

Вори

Гостин
Ај нека ви е со среќа ново засилување!!Кин е добар играч,мудар потек на Бенитез.Позз!!!
 
Член од
28 јули 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
cisse cisse

sise bese dobar igrac no veke e so teska povreda na nogata so koja tesko e pak da se vrai na starie pateki.Mnogu mi se dopagase fudbalot koj go igrqase sise no mislam deka veke ne e za vo klub kako liverpool.Zal mi e za krauc so si otide zosto e strasen golgeter.
Za ovaa sezoona pozakuvam rafa da se stremi na premier ligata.Ovaa sezona ako ne ja osvoime titulata mislam ke treba rafa da si zamine.
Well never walk alone.
 
Член од
23 декември 2007
Мислења
325
Поени од реакции
11
Robi Kin potpisa za Liverpool ama dobro e,ne dojde David Villa ama i ovoj e dobar golgeter i ima iskustvo vo Premier Ligata,pa da se nadevame deka so nego ke ja osvoime Premier LIgata posle 18 godini.
 
Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
ЛИВЕРПУЛ МНОГУ БЛИСКУ ДО ПОТПИС СО ИРЕЦОТ
Кин ги помина лекарските прегледи на Енфилд
Најдоцна до крајот на денов ирскиот репрезентативец Роби Кин би требало да го комплетира својот трансфер во Ливерпул и да потпише петгодишен договор со најтрофејниот англиски клуб. Сите услови за такво нешто се исполнети откако искусниот фудбалер вчера ги помина лекарските прегледи на Енфилд и уште во петокот доби дозвола од раководството на Тотенхем да ја промени клупската средина. Лондонскиот клуб како отштета ќе добие 18 милиони фунти, а неделната плата на Кин ќе изнесува околу 80 илјади.

Трансферот во Ливерпул би бил петти голем во играчката кариера на Ирецот откако претходно играше во Вулверхемптон, Ковентри, Интер, Лидс и Тотенхем. Освен можноста да игра во еден од најголемите европски клубови, Кин по неколкугодишна пауза ќе се врати и во Лигата на шампионите што беше можеби клучниот фактор да ја прифати понудата од Ливерпул. Со ангажирањето на Роби Кин, Рафа Бенитез, најверојатно, ја реши дилемата во средниот ред и нема повеќе да се обидува да го купи Герет Бери од Астон Вила за кого клубот од Бирмингем бараше 20 милиони фунти. За шест сезони во Тотенхем, Кин одигра 197 натпревари постигна 80 голови, но и беше еден од подобрите фудбалери во последната сезона во која лондонскиот клуб по деветгодишна пауза стигна до еден трофеј.

Со овој трансфер Рафаел Бенитез потроши 32 милиони фунти предвидени за летни засилувања. Пред Ирецот на Енфилд дојдоа голманот Кавалиери, десниот бек од Борусија Дортмунд, Филип Деген, левиот бек на Удинезе, Андреа Досена и двајцата млади фудбалери Давид Нгог и Емануел Менди. Од Ливерпул си заминаа Скот Карсон, Јон Арне Рисе, Дени Гатри и Питер Крауч.
www.sport.com.mk

Погледнете сега едни страни викат друго а едни викат дека потпишал а некој тука викат дека блиску е , како и да е мислам дека е во Ливерпул Ајде со среќа ..

 

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Како можеш да објавиш вест од спорт кој е весник кој нема онлајн издание, тоа што го пишуваш е еден ден претходно, денеска гарант ќе го пишат и трансферот, отиди на официјалната страна на ливерпул и ќе видиш
 

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе веќе потпишавте вчера пишуваше на гоал.цом
 
Член од
26 април 2008
Мислења
87
Поени од реакции
2
konecno zede nekoj vistinski igrac letovo a ne onie anonimcine so se rezervi i vo slabi timovi
ajde rafa uste david silva i ne mora poke za letovo
:vozbud:
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom