Дали девојките сакаат срамежливи дечки?

Дали девојките сакаат страмежливи дечки?

• Да

Гласови: 66 26,6%
  • Не

Гласови: 182 73,4%

• Вкупно гласачи
    248

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Треба да кењаш као фока, и го праиш филмот и тоа е тоа...

I

IBIZA SOUND

Гостин
Еј ко божем срамежливоста е најголемиот смртен грев на светот.
Де бре,што ако е некој срамежлив?Не значи дека е смотан според неколку калкулации...-.-
И не е немање самодоверба,туку онака како што напомена Тинуле,не чуствување на потреба на истакнување.
Јас сум срамежлива па што,не ме прави тоа различна од другите xD.
И сакам и срамежливи и несрамежливи момчиња. Ама сепак и не се водам по тоа доколку ми се допага.
Познавам и други што се срамежливи но подоцна се опуштаат и се води убав разговор.
А и познавам некои на кои не може устата да им се затвори од зборување и однесување додека се во друштво.
Тоа лично мене и не ми се допага најмногу,ама сепак мое мислење ( :
recisi i se slagam :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.784
Јас не сакам, мене ми треба предизвик.
Што потежок за зауздување, тоа подобро :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Па ако не ви е предизвик тогаш е лесен плен,а се што е лесно не е интересно.Но за чудо сите девојки сум ги бакнал на првиот состанок...Се што требало е малку шармирање и биди свој интересен и уникатен.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.784
Па ако не ви е предизвик тогаш е лесен плен,а се што е лесно не е интересно.Но за чудо сите девојки сум ги бакнал на првиот состанок...Се што требало е малку шармирање и биди свој интересен и уникатен.
Мене омилена категорија ми се ,,јебачи,,.
Како ги претворам во мирни пајчиња, абе, магија!!! :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.784
Па носам литро зејтин во црква, се молам така 2-3 дена, после трк до хименопластика, жален поглед у очи, солзичка на трепки, нежно изговорање на ,,знаеш.. речиси прв си ми, бившиот ме поткина, ти ќе ме докинеш,, и после одма фаќам сукало зелник да замесам.

Шала на страна, има еден магичен збор, се вика манипулација.
Тој се употребува само кога имаш некаква цел, која секако не е поттикната од вистински позитивни чувства кон дотичната личност.
Се користи само за преобразба на истата :)

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Па носам литро зејтин во црква, се молам така 2-3 дена, после трк до хименопластика, жален поглед у очи, солзичка на трепки, нежно изговорање на ,,знаеш.. речиси прв си ми, бившиот ме поткина, ти ќе ме докинеш,, и после одма фаќам сукало зелник да замесам.

Тој се употребува само кога имаш некаква цел, која секако не е поттикната од вистински позитивни чувства кон дотичната личност.
Мхм.
Се додека заведената личност ужива во играта и сака да ги задржи убавите чуства и ситуацијата, па затоа свесно/несвесно верува дека другата личност е искрена....

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Така ако ти успева кај дечко ти,не мора да значи дека можеш и со поинтелегентни да манипулираш.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
На друга тема веќе муабeтевме за манипулацијата и исто кажав дека многу ја преценувате, посебно од женска страна, мислиш ние слепи и глупи сме па не ви ги знаеме финтите што ги правите ;).

Ако на типот не му се свиѓаш манипулирај го до сто едно и назад нема ниту да го фатиш ниту да го измениш, туку може и он да си игра со тебе колку да му биде интересно.

Баш да видам како ќе преобразиш тип со јак карактер кој има црвени линии и кои не дава ниедна женска да му ги премине. Често свесно ви даваме да се мислите јаки зашто ни одговара, вие играте и ние играме ама двајца треба за играта да биде интересна а и кај двајцата треба да има доза на привлечност инаку играта станува бесмислена.

А „јебачите“ (гледаш и ти си ставила наводници) што си ги преобразила не биле јебачи туку така ти се претставиле, не можеш од волк да направиш пудла колку и да се трудиш. Едино да го фатиш у момент на слабост па да искористиш ситуација малку да доминираш и да ти заличи овој го имам у шака коа сакам ама чим се стабилизира типот пак ќе си стане волк а не пудла.

Да си немаш илузии дека секое машко што сакаш може да ти јаде од рака, no way ;).

Пс. Ама некој смртно заљубен во тебе што бела мачка не гледа пред нос и само на тебе мисли, е таков ќе го месиш и формираш како ти одговара ама тој дефинитвно не е јебач (без наводници) ;).

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Контрадикторни сте тие што викате дека сакате. Еве да речеме, срамежлив сум, срам ми е да ти пријдам ќе ми пријдеш за да видиш дали сум срамежлив и дали сум тоа што тебе ти треба? Повеќето девојки го имаат она примитивно балканско мислење дека машките треба да пристапат први, затоа и го пишувам ова. Да бев Енглез друачие ќе размислуев, можда.

С

Сатори

Гостин
Го сменив ставот.
Сакав срамежливи момци, не сакам повеќе.
Мора да има карактерно поклопување.Ама добро ми требаа само 20 години за да го променам ставот.

affy&flospearse

flospearsing
Член од
16 октомври 2011
Мислења
25
Поени од реакции
6
ехехее, која сезона од серискиот ти беше ова?
--- надополнето: Oct 18, 2011 4:47 PM ---
Пробај на мене па ќе дознаеш. Фетиш ми е психо-садомазохистична санкција :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.784
На друга тема веќе муабeтевме за манипулацијата и исто кажав дека многу ја преценувате, посебно од женска страна, мислиш ние слепи и глупи сме па не ви ги знаеме финтите што ги правите ;).

Ако на типот не му се свиѓаш манипулирај го до сто едно и назад нема ниту да го фатиш ниту да го измениш, туку може и он да си игра со тебе колку да му биде интересно.

Баш да видам како ќе преобразиш тип со јак карактер кој има црвени линии и кои не дава ниедна женска да му ги премине. Често свесно ви даваме да се мислите јаки зашто ни одговара, вие играте и ние играме ама двајца треба за играта да биде интересна а и кај двајцата треба да има доза на привлечност инаку играта станува бесмислена.

А „јебачите“ (гледаш и ти си ставила наводници) што си ги преобразила не биле јебачи туку така ти се претставиле, не можеш од волк да направиш пудла колку и да се трудиш. Едино да го фатиш у момент на слабост па да искористиш ситуација малку да доминираш и да ти заличи овој го имам у шака коа сакам ама чим се стабилизира типот пак ќе си стане волк а не пудла.

Да си немаш илузии дека секое машко што сакаш може да ти јаде од рака, no way ;).

Пс. Ама некој смртно заљубен во тебе што бела мачка не гледа пред нос и само на тебе мисли, е таков ќе го месиш и формираш како ти одговара ама тој дефинитвно не е јебач (без наводници) ;).
Не бре секое машко, скраја да е.
Ами од оние ,,опасните,, добро знаеш на кои мислам.
Врчак во моето детство имаше една песна, ако не се лажам, Поп Перо ќе да беше (живели за поповите) .. ,,Ти си мислиш ти ја лажеш, а таа те прелажала тебе,,.
Јасно ти е за кои ,,јебачи,, станува збор?

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.812
Поени од реакции
1.562
Девојките не сакат страмежливи момци имам толку ситуации што можам и хумуристична серија да направам од нив! Факт е дека прво и основно што гледат девојките е изгледот ако не и се допаднеш ништо од бизнисот ако и се допаѓаш па колку скаш биди страмежлив ќе ја средите работата. Точно е дека девојките не го прават првиот чекор никогаш имам зборено со многу девојки и вели и да и се допаѓаш она ништо нема да направи за да ти даде на знаење дека е така.

Kajgana Shop

На врв Bottom