recisi i se slagamЕј ко божем срамежливоста е најголемиот смртен грев на светот.
Де бре,што ако е некој срамежлив?Не значи дека е смотан според неколку калкулации...-.-
И не е немање самодоверба,туку онака како што напомена Тинуле,не чуствување на потреба на истакнување.
Јас сум срамежлива па што,не ме прави тоа различна од другите xD.
И сакам и срамежливи и несрамежливи момчиња. Ама сепак и не се водам по тоа доколку ми се допага.
Познавам и други што се срамежливи но подоцна се опуштаат и се води убав разговор.
А и познавам некои на кои не може устата да им се затвори од зборување и однесување додека се во друштво.
Тоа лично мене и не ми се допага најмногу,ама сепак мое мислење ( :
Мене омилена категорија ми се ,,јебачи,,.Па ако не ви е предизвик тогаш е лесен плен,а се што е лесно не е интересно.Но за чудо сите девојки сум ги бакнал на првиот состанок...Се што требало е малку шармирање и биди свој интересен и уникатен.
Како?Мене омилена категорија ми се ,,јебачи,,.
Како ги претворам во мирни пајчиња, абе, магија!!!
Па носам литро зејтин во црква, се молам така 2-3 дена, после трк до хименопластика, жален поглед у очи, солзичка на трепки, нежно изговорање на ,,знаеш.. речиси прв си ми, бившиот ме поткина, ти ќе ме докинеш,, и после одма фаќам сукало зелник да замесам.Како?
Мхм.Па носам литро зејтин во црква, се молам така 2-3 дена, после трк до хименопластика, жален поглед у очи, солзичка на трепки, нежно изговорање на ,,знаеш.. речиси прв си ми, бившиот ме поткина, ти ќе ме докинеш,, и после одма фаќам сукало зелник да замесам.
Шала на страна, има еден магичен збор, се вика манипулација.
Тој се употребува само кога имаш некаква цел, која секако не е поттикната од вистински позитивни чувства кон дотичната личност.
Се користи само за преобразба на истата
Така ако ти успева кај дечко ти,не мора да значи дека можеш и со поинтелегентни да манипулираш.Шала на страна, има еден магичен збор, се вика манипулација.
Тој се употребува само кога имаш некаква цел, која секако не е поттикната од вистински позитивни чувства кон дотичната личност.
Мене омилена категорија ми се ,,јебачи,,.
На друга тема веќе муабeтевме за манипулацијата и исто кажав дека многу ја преценувате, посебно од женска страна, мислиш ние слепи и глупи сме па не ви ги знаеме финтите што ги правите .Шала на страна, има еден магичен збор, се вика манипулација.
ехехее, која сезона од серискиот ти беше ова?Мене омилена категорија ми се ,,јебачи,,.
Пробај на мене па ќе дознаеш. Фетиш ми е психо-садомазохистична санкцијаКако?
Не бре секое машко, скраја да е.На друга тема веќе муабeтевме за манипулацијата и исто кажав дека многу ја преценувате, посебно од женска страна, мислиш ние слепи и глупи сме па не ви ги знаеме финтите што ги правите .
Ако на типот не му се свиѓаш манипулирај го до сто едно и назад нема ниту да го фатиш ниту да го измениш, туку може и он да си игра со тебе колку да му биде интересно.
Баш да видам како ќе преобразиш тип со јак карактер кој има црвени линии и кои не дава ниедна женска да му ги премине. Често свесно ви даваме да се мислите јаки зашто ни одговара, вие играте и ние играме ама двајца треба за играта да биде интересна а и кај двајцата треба да има доза на привлечност инаку играта станува бесмислена.
А „јебачите“ (гледаш и ти си ставила наводници) што си ги преобразила не биле јебачи туку така ти се претставиле, не можеш од волк да направиш пудла колку и да се трудиш. Едино да го фатиш у момент на слабост па да искористиш ситуација малку да доминираш и да ти заличи овој го имам у шака коа сакам ама чим се стабилизира типот пак ќе си стане волк а не пудла.
Да си немаш илузии дека секое машко што сакаш може да ти јаде од рака, no way .
Пс. Ама некој смртно заљубен во тебе што бела мачка не гледа пред нос и само на тебе мисли, е таков ќе го месиш и формираш како ти одговара ама тој дефинитвно не е јебач (без наводници) .