Паметно, освен Игуаин. Време е да се ослободиме од отпадокот. Само плата за џабе им даваат, на нивно место може да се земат играчи од ист калибар, дури и подобри.According to AS Mou has put: Lass, Altintop, Kaká, Carvalho, Albiol en Higuain on the transfer list.
http://www.as.com/futbol/articulo/tecnico-quiere-dar-bajas-pide/20120427dasdaiftb_2/Tes
Да се дешава нештоШо ке ни е деструктивец покрај Лас, Гранеро, Чаби, Кедира па и Сахин и Коентрао ?
Чул те Господ..А Бане да дојди за десно шо викате ?
Лукас игра позиција на Кака незнам како би бил замена на Кедира и ЧабиАко Лас и Алтинтоп си одат тогаш многу веројатно е Лукас да дојде па со Сахин да бидат измени за Кедира и Чаби а воедно и да се гледа иднината во нив.
Лукас игра офанзивен среден и класичен среден што знае да издрибла и подаде, а да не правиме муабет што ора по теренот како коњ, во комбинација со еден по дефанзивен (пример Чаби-Лукас) и Озил како по офанзивен ќе се добие на креативност во напад(нешто што го нема многу со Кедира-Чаби) и секако сигурност назад.Лукас игра позиција на Кака незнам како би бил замена на Кедира и Чаби
Ај гледај ги убаво клиповите и ќе забележиш после сите дриблинзи усерува акција. Или ќе даде гол некаков или ќе се закопа. Како што го гледам бајги себичен е и нема баш осет за пас. Али млад е ваљда ќе го средат.Лукас игра офанзивен среден и класичен среден што знае да издрибла и подаде, а да не правиме муабет што ора по теренот како коњ, во комбинација со еден по дефанзивен (пример Чаби-Лукас) и Озил како по офанзивен ќе се добие на креативност во напад(нешто што го нема многу со Кедира-Чаби) и секако сигурност назад.
Али ајде си знае Мур што како, да не ја тупиме, али генерално би бил одлично засилување.
Лукас се смета у Бразил за новиот Ривалдо Има потенцијал дечкото, колку што го имам пратено и ми остави многу добар впечатокИмаше шпекулација дека Лукас ќе дојде на лето, Перез имал состанок со неговите родители.