Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Супер утакмица и честитки за Баерн!
Како прво мора да го пофалам Робен затоа што е еден од најфер играчите што некогаш сум го видел, и сосема незаслужено таму доби жолт картон.
Второ, Рибери бил голем глумец. Дали се дружел со Бускец или Пепе у последно време не знам, но вчера на моменти паѓаше ко пичкица.
Реал незаслужено испадна, но фудбалот е гадна работа а пеналите не секогаш покажуваат кој е подобриот.
Како и да е, одлична вечер со ЛШ како што и треба да биде.
Сега навиваме за Баерн.![]()
ziti se koja informacija mi e gresna ...daj prosvetlime cim si tolku informiran.... i neznam zaso gi spomuvas real koga najiskreno me zabole i za niv...
--- надополнето: 26 април 2012 во 13:41 ---
ziti se koja informacija mi e gresna ...daj prosvetlime cim si tolku informiran.... i neznam zaso gi spomuvas real koga najiskreno me zabole i za niv...![]()
prvo ti zavrsi go 1 odd pa posle mene vrakaj meБолд-Брат нешто ти фали...терор си
--- надополнето: 27 април 2012 во 02:09 ---
Треба те вратам у 1 одд
страшен си нема спас за тебе. ојде.prvo ti zavrsi go 1 odd pa posle mene vrakaj me![]()
2 финалиња у 3 години. ДОМИНАЦИЈАТА продолжува.![]()
Вие сте биле далеку полоши фанови бре и од фановите на Барса и Реал ЗАЕДНО. Единствено нешто што сега е добро кај Јуве се дресовите за кога играат во гости.
Мислам дај полека наредна година ќе играте, да. А сега да ми кажуваш колку сте добри не е битно на темава. Не ги мразам Јуве, во никој случај напротив се што е црно бело навивам со него.
Јуве ако нема квалитет не знам кој има.. Годинава сите дерби дуели ги добивме преубедливо, ги смачкавме и Наполи и Рома и Интер и Милан..
Полека бе, ќе играте догодина ЛШ, нема потреба за вакви глупи муабети. Ќе се покаже.
Лично мислам дека имате солидно тимче ама ако мислите дека со самото враќање во ЛШ автоматски ќе го гледате истиот Јуве од средината-крајот на 90тите и од 2003-5 (мислам тие беа добри години за Јуве ако не се лажам) тогаш се филмате на големо.
Како и да е секако померак ми е да го гледам Јуве во ЛШ отколку Наполи или кој и да е, поголем драж секако имаат натпреварите.