Фан Клуб: Барселона

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Се додека не прочитам на официјалната страна на Барселона јас не верувам на никого,што сакаат можат да пишуваат по медиумите, се додека тоа не излезе на официјалната страна на Барселона,јас не верувам.

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
90% сум сугурен дека Пеп ќе си иде, најави неколку пати дека сака одмор и мислам дека нема да биде тренер на друго место бар сезона/две, многу коса изгуби чоеков, и се што пишал Боби е ок и држи вода АМА со сето тоа иде и огромен стрес и притисок, твојот град, твојот клуб итн..се тоа се добри и лоши страни. И коа ќе размислам уште малце се посигурен сум дека ќе си иде, најверојатно чекаше финале во ЛШ па после да каже ама вака испадна побрзо, не верувам дека ќе успееше да се држи у толкава тајност одлуката ако беше позитивна, нели лошите вести сакаш прво со најблиските да ги споделиш од таму и тоа дека утре сакал на играчите да им каже. Лош момент е за нив најмногу, тешки десет дена за сите и на крај фајнал блоу. За Меси повеќе од најмногу..али тоа е живи, здрави.
Кој и да дојде има големи кондури да пополни и најверојатно никој нема да успее да го замени неговиот успех зашто се граничи со невозможното, ама ќе донесе свежина (шо горе/доле и им треба) и можда нови успеси. За тоа што го пишува Филе бидете сигурни дека не е далеку од вистината, Росељ и покрај успехот ќе испадне тежок лузер, сите си отидоа (Енрике, Чики итн.) а он уште и Катар им го залепи од напред (никогаш нема да го преболам ова!), сака и на стадионот да залепи нешто, и ќе залепи да знаете!
Искрено сакам Пеп да го замени Пеп, само освежен и спремен за предизвик све друго ќе биде пролазно, нема да заборавам кога се појави на Камп Ноу прв пат и вети we will have fun, and fun we had! Фала му, Барселонизмот е на друго ниво, Камп Ноу не му простил ни на еден тренер два порази по ред (и тоа еден од Мадрид), не верувам дека ќе се случи вакво нешто пак.
Дај Боже да грешам..

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Бордот ја знаел одлуката на Пеп, али се чека Петок за да се каже официјално таа одлука. Да се надеваме дека е продолжен договорот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Barcelona coach Pep Guardiola is on the brink of quitting after telling the club he needs a break from football. News conference on Friday

Pep told the club he wants 2 go (something he has been thinking about for 6 months). Club asked him 2 sleep on it. Tmrw confirmation

So Guardiola set for a break, early reports in Spain claim Barca's plan B comprises of Marcelo Bielsa, Laurent Blanc and Ernesto Valverde.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Хмм тешка ситуација...кога мислам со глава тогаш велам Пеп си оди, кога мислам со срце си велам Пеп останува!

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Види го бе Вилаш Буљаш поднел апликација дечко бегај бе од Барса немам намера нерви и стресови со тебе да си имам, шлакнат еден. Кој ќе чека до утре...

B

Beck's

Гостин
cim pocnaja so spomnuvanje drugi iminja, ovie katalonskite vesnici osekam deka Pep nema da prodolzi :( nekako stana del od nas navivacite, sto samo koa ke pomislis deka bi odel, te boli nesto u dusata

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Бордот ја знаел одлуката на Пеп, али се чека Петок за да се каже официјално таа одлука. Да се надеваме дека е продолжен договорот.
Ако е позитивно веќе ќе проструеше информација за негово останување, чим сеуште се држи у тајност, лошо е.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Ако е позитивно веќе ќе проструеше информација за негово останување, чим сеуште се држи у тајност лошо е.
Дали е лошо незнаеме... можеме само да претпоставуваме, кога сите овде знаеме каков мистериозен човек е Гвардиола:D

Јас како и сите овде се надевам на негово останување... али ако веќе решил да оди мора да се гледа за негова замена. Никој не е поголем од клубот.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Ако дојде Буљашот автоматски се враќаме во 2002-2003.

Некако се ми иде дека Пеп и дефинитивно ќе си оди. Филе пиша дека Барселона нема план Б. Бланко чекот само ми ја потврдува оваа информација. Росељ направи се за да остане Пеп. Отиде ли Пеп, Росељ ќе биде сменет наредни избори. Можда и порано.

B

Beck's

Гостин
Дали е лошо незнаеме... можеме само да претпоставуваме, кога сите овде знаеме каков мистериозен човек е Гвардиола:D

Јас како и сите овде се надевам на негово останување... али ако веќе решил да оди мора да се гледа за негова замена. Никој не е поголем од клубот.
A mene ne mi e jasno sto videle u Laurent Blanc:confused: iako e samo spekulacija, no ne sakam negovoto ime ni na spekulacii da go ima.
--- надополнето: 27 април 2012 во 00:00 ---
kako i da svrtis, Rosel moze voda da mu nosi Laporta koga se raboti za upravuvanje na klubot

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Освен ценкањето за Цеск, Санчез и условите за продавањето на Бојан, не гледам друга позитивна работа од Росел. Мадрид на чело со Мурињо не уништи во онаа медиумска војна и наметнувањето на мислења на различни луѓе низ светот дека сите успеси се благодарение на судиите и никој друг.

Лапорта од друга страна нема шанси да го дозволи тоа. Немаше влакна на јазикот, верувам дека би го ставил Мурињо на свое место, немаше со него трте-мрте. Тој е најуспешен претседател во историјата на клубот, ја затекна Барселона во руинирана состојба и ја издигна на ниво како што ја знаеме денес. Кажете кој би ризикувал со Пеп? Али ете, ризикот се исплатеше. Свака му част.

I

IBIZA SOUND

Гостин
ako si zamine pep (90% sum siguren deka ke si ode) narednata godina ke ni bide malku potesko za da mu parirame na real
a osven biesla drug ne gledam kako podobra opcija,mozebi i luis enrike

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Според мене Луис Енриќе би бил многу, многу лоша опција. Незнам зошто али имам такво чувство. Мора да биде некој кој би гледал и на најситните детали како што тоа го прави Пеп... да комуницира со играчите, со многу малце напор да ги пренесува своите идеи, тренер со голем авторитет. Фак, сепак најдобро е да не си оди:D

Kajgana Shop

На врв Bottom