Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Па не ми изгледа толку вообразен да прави проблеми :D

А и што утре се одлучува иднината на Пеп во Барселона, па ќе видиме.
Сепак нормално дека за помошник е неверојатно, но далеку подобро Гвардиола отколку Мурињо за менаџер подоцна.
Ааааааа булшит булшит :pos:
Кога ќе го видам Гвардиола со друг тим да го повтори успехот што го направи со Барса, тогаш би сметал дека би бил подобар од Мурињо...Барса тера една филозофија веќе 20 години, иста формација, иста политика...Направи неколку добри трансфери Пеп и филозофијата што се гаи веќе долг период резултира одлично...Гледајте какви глупости прави на крајов од сезонава...формацијата во одбрана е боранија и се чуди како примил 3 гола од 3 шута од Челзи. И Рајкард имаше блескаво издание со Барса, но сега заглави во некој тим во Мексико. Мурињо едино го има карактерот на САФ, дури се сеќавам САФ изјави дека гледајќи го Мурињо се гледа себеси пред 20 години. Инаку ако бираме така некој млад наследник за САФ во иднина, подобро да биде Солскер на пример, еве покажува резултати со Молде...Сепак, има време да размислуваме за тоа, доста е рано за вакви муабти :))

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Па не ми изгледа толку вообразен да прави проблеми :D

А и што утре се одлучува иднината на Пеп во Барселона, па ќе видиме.
Сепак нормално дека за помошник е неверојатно, но далеку подобро Гвардиола отколку Мурињо за менаџер подоцна.

Едит: ^ Незнам колку е по негов избор дали ќе останува во клубот или не, се мислам дека бордот тоа го контролира, а и таква политика водат, заразлика од кај нас.
I ja bi povekje pep nego murinjo, a za odenje od barsa mislam ke si odi ne deka ke go izbrkaat tuku mislam dosadno mu e tamu, by the way i mene bi mi bilo da gleam takov dosaden fudbal so mnogu plackovci i glumci... Znaci sea da go cekame pep za asistent A?:D:D:D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Другар ама се уфилма ти скроз :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Jas li?ostaj me be prosteno mi e se zamaram so najdosadnoto nesto na svetot = seminarska,aj kaj e seminarska pa uste e na tema zenski polovi organi i bolesti kaj kravi. Taka da :facepalm:

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Другар ама се уфилма ти скроз :D
Jaс? :D
Инаку после тоа што го видов синоќа....Па да ги брани тие „звездишта" што се фрцкаа 120 минути на теренот да вели дека им е жал за нив а не му е него. Фергусон со копачки би ги мавал ако се гледал во него пред 10-15 години. Незнам каков фудбал би играл тој со овој тим но никако не ми се допаѓаат игрите на неговите тимови каде и да бил менаџер.
Реков јас и вчера, најубав фудбал ние си играме, не сакам ништо да се смени во голема мера...

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Кога ќе дојде doomsday т.е. кога Ферги ќе реши да си замине тоа ќе биде позиција која освен голема одговорност ќе носи енормен можеби дотогаш невиден психолошки товар за тој менаџер. Јас лично не го сакам Мурињо кај нас поради неколку причини, ама факт е дека од сите менаџери неговиот профил (и тренерски и психолошки) најмногу е компатибилен со менаџерот кој би можел и сакал да го наследи Ферги.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ostaj me be prosteno mi e se zamaram so najdosadnoto nesto na svetot = seminarska,aj kaj e seminarska pa uste e na tema zenski polovi organi i bolesti kaj kravi. Taka da :facepalm:
:pos: :pos:

Направи само за првово, батали кравите и одма ќе ти е интересно :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нема фанови, нема шо тема, фановите од другите тимови и така си ја користат темата за ПЛ, во фејворитс им е :D

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Нема фанови, нема шо тема, фановите од другите тимови и така си ја користат темата за ПЛ, во фејворитс им е :D
Fair enough и така фан клубот на Брентфорд има поголема активност отколку тој на (мало)граѓаниве.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Congratulations to Michael Keane (first call-up), Will Keane, Larnell Cole and Sam Johnstone - all in the latest England U19 squad

SAF: "Yes, I was at this match, but not limited to Hazard. I was also there for 2-3 other players."

За тие што не знаевте, Мајкл Кин досега настапуваше за Ирска а Вил за Англија, затоа дури сега го добива првиот повик за Англија...:)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Congratulations to Michael Keane (first call-up), Will Keane, Larnell Cole and Sam Johnstone - all in the latest England U19 squad

SAF: "Yes, I was at this match, but not limited to Hazard. I was also there for 2-3 other players."

За тие што не знаевте, Мајкл Кин досега настапуваше за Ирска а Вил за Англија, затоа дури сега го добива првиот повик за Англија...:)
Ако не се лажам тој беше на дербито со Лион,а во Лион игра тој левиот бек што се лижеше дека Ман. Јунајтед е голем клуб? :icon_mrgr:
Али Сисоко?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Погледи на новинари во врска со Гвардиола и донесен заклучок

Oliver Kay ‏ @OliverKayTimes Reply Retweet Favorite · Open
Football management at top level must be incredibly draining. Makes longevity of Ferguson all the more remarkable. The man is a freak

Kajgana Shop

На врв Bottom