Македонска кошаркарска лига сезона 2011/12

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011/12?

• Вкупно гласачи
    183
Статус
Затворена за нови мислења.
Соколов казнет 6.000,Емил и Ѓуров по 4.000. МЗТ казнати 5.000 и опоменати. За инцидентот со Фрај-ни збор. Значи ако било установено дека играчот бил крив,се поведува дисциплинска постапка против него. АКО биле криви навивачите,тогаш парична казна и можност за играње пред празни трибини. Според ова-не се случил никаков инцидент. И на воа само це насмеам :pos:

Ееј, ама почнаа да ќенкат овие од Фени. Не ме терајте да ве потсетувам како се судеше кога играше Струмица и сезоните после тоа.

Ееј, ама почнаа да ќенкат овие од Фени. Не ме терајте да ве потсетувам како се судеше кога играше Струмица и сезоните после тоа.
Де потсети ме бе друже :icon_lol:

овие идиотите нема да вршат пренос така? или грешам

овие идиотите нема да вршат пренос така? или грешам

Анал 5 нема да вршат пренос , од МКФ викаат ќе имало стрим .. ама од луѓе што гледале преку него не било баш и најсјаен стримот :)

Проста сељачка маса собрана на едно место = Лозари, не ми е јасно како може да се вреѓа човекот кој е симбол на македонската кошарка и кој со скршена рака беше спремен да игра за репрезентација, сељандури селкски да ви се угасне тоа клубот грчко-еврејски.

Имаше барем многу лош стрим сега и тој го нема оффлине е .А на резултати уште си седи 5та минут и 10-9.

Да не е прекинат натпреварот?

^ Што бе сограѓанинот го пцуеја?

Цело време пееја Тоше педерче :tapp:
--- надополнето: 26 април 2012 во 21:05 ---
Имаше барем многу лош стрим сега и тој го нема оффлине е .А на резултати уште си седи 5та минут и 10-9.

Да не е прекинат натпреварот?

Прекинат е поради предмет фрлен кој го погоди Тодоров.

Цело време пееја Тоше педерче :tapp:
Ниска свест кај сите навивачи кај нас, не е прв пат ова да се плука играч кој многу придонел за својот тим. Ама овие и сограѓанинот кој го чекаа како херој септемврито:facepalm:сељачанаа.:tapp:

Овие канал 5 се многу глупа телелевизија, МТВ да го пренесуваа барем ќе ги имаше сите натпревари овие со серииве турски го отупеаа.

Уште на пауза кога ќе им го видам пред МЗТ салата комбето за пренос со Величествениот реклама на него ми се присерува

Па ние во Јане сме благи за разлика од овие сељациве како се однесуваат .
Гечевски го пцујат ејјјј алоооо која свест ја имате бе дегени дегенски .
За вас само некој муџахедин да ви го бапне . Ах ќе дојде недела или кога и да се игра .

1 саат помина кога планираат да се игра ова во 11?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom