Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ме мрзи да го барам постот после првата утакмица у Минхен. Реков дека голот у 90-та минута може скапо да не чини, што се покажа точно.
Штета, стварно штета. Имавме шанса после долго време повторно да владееме со Европа, но очигледно дека на оваа екипа и фали уште малку искуство.
Некаква утеха ми е Ла Лига, ама кога ќе ми текне дека доколку пројдевмо ќе игравмо со десеткуван Челзи, уште потешко ми е на душава...

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Ronaldo: "Dusa me boli zbog poraza. Preuzimam krivicu. Da ja nisam promasio prvi, nista se od toga ne bi desilo. Oprostite mi svi koji ste vjerovali u mene." :place:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

:cuc:

Конечно вчера Бернабе како што доликува, со песна низ целиот натпревар, со поддршка за сите.

Скандираа Cristiano и кога погоди, и кога промаши. Кога Икер го фати вториот пенал и ја се распеав со нив... мора така да продолжат и на сите натпревари!

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Топката која ја шутна Рамос е пронајдена. Меси сеуште се бара. :D
Па да, види кај заврши.
Да му се мочам у ногата,дали тој е здрав? Мислеше со сила ќе ја упика топката у гол, а уствари ја испрати на марс. :pos::facepalm::facepalm::гомце:

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Па да, види кај заврши.
Да му се мочам у ногата,дали тој е здрав? Мислеше со сила ќе ја упика топката у гол, а уствари ја испрати на марс. :pos::facepalm::facepalm::гомце:
леле хахаха колку смешно првпат го гледам видеово, првпат, хаха колку смешно ебан рамос колку е глупав хаха леле на кај летна топката ја бараат, наса потврдила да је топка онаму, хахјаха лелеее

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Толку од Каналес, пак се сјебал... :facepalm:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
A баш си праев план, Кака АУТ, Каналес ИН. Може Каналес да го изигра тоа шо го изигра Кака годинава сигурно, башка уз поддрршка на Сахин. Може Сахин да игра и понапред од Чаби не е проблем мислам.
Игуаин АУТ, Агуеро ИН.

Тоа би било според мене за следна сезона, Карваљо аут исто Варан негово место. Албиол АУТ било кој ИН. Доволни корекции според мене.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Мора да земеме мидфилдер што може да направи еден дриблинг и да повлече напред. Чаби може е добар ама се виде колку се лимитирани тој и Кедира во тој поглед. Значи едноставно немаше некој од тип на Иниеста и Крос од вчера, што ќе ја земе топката и ќе повлече напред, мидфилдери на кои освен со фаул не им се зема топка. Озил исто така не го бива во тај поглед. Сахин неам појма пошо нема ни играно како што треба до сега. Гранеро да не зборам.
Од друга страна еден десек бек обавезно. Мора да се фрлат пари за добар играч.
Нападот е ок. Не би ги продавал ни Хиго ни Бензема. И сеа пред да почнете за Игуаин, сетете се дека Бензема ни ја стави под прашање титулата во ЛаЛига, а според мене беше главен виновник, поради тоа што имаше 2-3 100% шанси, против Баерн и сите ги утна. Не е форма ама у многу лош момент се погоди да не биде. Да не се потсетувам пред 2 години кога не ни играше, како што треба.
Од догодина ќе има многу појака конкуренција во ЛШ особено што Барса играше со лимитиран состав, прилично се непобедливи со правата 11ка. Од друга страна Баерн се покажа како доста јака екипа, а и кај нив се скоро сите млади и ќе напредуваат уште.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
A баш си праев план, Кака АУТ, Каналес ИН. Може Каналес да го изигра тоа шо го изигра Кака годинава сигурно, башка уз поддрршка на Сахин. Може Сахин да игра и понапред од Чаби не е проблем мислам.
Игуаин АУТ, Агуеро ИН.

Тоа би било според мене за следна сезона, Карваљо аут исто Варан негово место. Албиол АУТ било кој ИН. Доволни корекции според мене.
А десен бек бе ? Или централен може, а Рамос да си игра десен, мада како што почна Мурињо не верувам дека некогаш под негова палка ќе заигра пак десен бек. Според мене примарно и најпотребно е купување на десен бек, останатото може да помине и без некои поголеми корекции.
--- надополнето: 26 април 2012 во 23:24 ---

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ништо и никој не треба да земеме од напад и средина. Особено не нападот, никако, го имаме најдобриот напад моментално. Само реновирање у одбрана, и тоа умерено...

Kajgana Shop

На врв Bottom