Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Околу 2.5 ГБ.Колку ГБ се вкупно сите фајлој ?? да знам ако е до 2 ГБ да спуштам од дома ако е повеќе да барам од интернет кафе да си ја спуштам ..
Ако можиш 2012 да играш, нема проблем за ова...шо машина бара ова???
A за на тастатура рамен ми нема за фудбал![]()
Fiveserver .. online nad 100 sekogas imaа преку кој сервери се игра ?![]()
Најстар пц ке ја фаќа играта..за то уживајте.. иначе од деца растевме со плејстешн 2 .. и тој гејмплеј го знајме сите... играм и тројка пес 2012..ама срање е ... искрено кажано ..реална 0
а ова е најубав гејмплеј и трансфери 2012...стадиони 2012 дресој 2012...од март трансфери .. поубо каде ? кој како сака негов избор .. пес 2012 е за тие со не знат да играт... фати трчај со 1 играч
Од ко ќе основаме лига 1 2 3 сезона .. можи и да се бериме во живо ..ке биди супер
--- надополнето: 26 април 2012 во 15:14 ---
Fiveserver .. online nad 100 sekogas imaod cel svet
![]()
vcera bevme na ps3 pes 2012... nadvor od 16 nema sansi gol epten retko .. fudbalot napraen samo za barsa.. od peterec goloj gluposti .. aj ke igrame 6kata so 2012 transferi .. da vidis dali ke pominisPES2012 е фати и трчај само со 1 ? Не зафркавај сега и ти, пес 6ка ти е нешто на плејстејшн 2ка кога ги играш повеќето пес верзии.. и да дури и со одбрамбени играчи можеш да дриблаш добро и слично. Додека во 2012 на ПЦ нема шанси така, тешко.
2012 Transferi dresoj stadioni .. gameplay od PS2 so e ..to e toдај 2012 што е ова староо
Ајде ајде вакви барам играчишта .. да се пробамешо машина бара ова???
A за на тастатура рамен ми нема за фудбал![]()