Фан клуб - РК Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
ќе има ли пренос?
На Ем Ти Ви :icon_mrgr:

Овие како си го направија мечов како приватна забава да е :icon_mrgr:
Карти на билетара а билетарата не работи. Една прашала на страната дали ќе може да се најдат на врата, катгорично НЕ.
Не им се ризикува да им се наполни салата со фанови на Вардар...
Што ги ебам ќе си гледам на ТВ, само Михајло треба истово да им го прави, а не да ги става во ложата притисок да вршат :facepalm:
Цела таа трибина е за нив кога играме во Кале, дури сите што се фанови на Вардар а њседат на таа трибина полицијата ги тера на другава (нашата) трибина :facepalm:

Well, прв дел од двомечот.
Овој дуел не смее да се гледа засебно.
Едноставно имаме двомеч за титула. И да изгубиме не е се загубено, и да тепаме ништо не е добиено.
Пораз од 3-4 гола разлика и победа од исто толку ,ништо немора да значат.
Се над тоа е веќе опиплива предност.
Само опуштено, не е страшно и да се загуби, ама да не биде тоа со 7-8 разлика или повеќе...
Подобри се на хартија, на терен им покажавме убаво во Загреб ;)
Ама ова не е СЕХА лигата, ова е лигата во која едноставно Металург МОРА да бидсе шампион ;)
Затоа и не одам, знам дека толку ќе се накурчам од судењето што може и да влезам и да ја прекинам утакмицата :icon_mrgr:
Слаб сум со нерви за вакви мечеви, сто посто ќе направам некоја беља ако отидам.

Само тоа барам, поштено судење па ако скааат и 10 разлика нека не победат, ама да биде фер меч.
За денес стравувам од Мевот. Ќе сака да се докаже тоа сељачиштето, го исфрустрираа до максимум во последниот меч. На крајот не отиде ни да честита ;)
Нека го остават неколку пати да шутира, после лесно ќе го затворат :D

Само да биде Столе 100% фит и има да ги утепаме. И секако Станиќ да нема свој ден ;)

Член од
19 август 2010
Мислења
4.006
Поени од реакции
9.776
На Ем Ти Ви :icon_mrgr:

Овие како си го направија мечов како приватна забава да е :icon_mrgr:
Карти на билетара а билетарата не работи. Една прашала на страната дали ќе може да се најдат на врата, катгорично НЕ.
Не им се ризикува да им се наполни салата со фанови на Вардар...
Што ги ебам ќе си гледам на ТВ, само Михајло треба истово да им го прави, а не да ги става во ложата притисок да вршат :facepalm:
Цела таа трибина е за нив кога играме во Кале, дури сите што се фанови на Вардар а њседат на таа трибина полицијата ги тера на другава (нашата) трибина :facepalm:

Well, прв дел од двомечот.
Овој дуел не смее да се гледа засебно.
Едноставно имаме двомеч за титула. И да изгубиме не е се загубено, и да тепаме ништо не е добиено.
Пораз од 3-4 гола разлика и победа од исто толку ,ништо немора да значат.
Се над тоа е веќе опиплива предност.
Само опуштено, не е страшно и да се загуби, ама да не биде тоа со 7-8 разлика или повеќе...
Подобри се на хартија, на терен им покажавме убаво во Загреб ;)
Ама ова не е СЕХА лигата, ова е лигата во која едноставно Металург МОРА да бидсе шампион ;)
Затоа и не одам, знам дека толку ќе се накурчам од судењето што може и да влезам и да ја прекинам утакмицата :icon_mrgr:
Слаб сум со нерви за вакви мечеви, сто посто ќе направам некоја беља ако отидам.

Само тоа барам, поштено судење па ако скааат и 10 разлика нека не победат, ама да биде фер меч.
За денес стравувам од Мевот. Ќе сака да се докаже тоа сељачиштето, го исфрустрираа до максимум во последниот меч. На крајот не отиде ни да честита ;)
Нека го остават неколку пати да шутира, после лесно ќе го затворат :D

Само да биде Столе 100% фит и има да ги утепаме. И секако Станиќ да нема свој ден ;)
Siguren si deka nema karti u toa biletarata u avtokomanda?? Planiram da idam pa da ne se maknam za dzabe do tamo..

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Јас се изнамачив да најдам карта.
Дури и луѓе што секогаш ми наоѓаа овој пат ни за нив немало, овие се спремаат за притисок невиден изгледа! А мене ме фати некоја еуфорија со денови наназад, денес седам на работа и само таму ми е паметот. :)

ПС
Немајте гајле, ќе навивам и за вас! :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Siguren si deka nema karti u toa biletarata u avtokomanda?? Planiram da idam pa da ne se maknam za dzabe do tamo..
Многу се таинствени не кажуваат...
До денес билетарата не им работеше, а картите како по обичај се делени на луѓе од Автокоманда, на Пирати и на фирми блиски до Минчо...
На нивната страна пишале дека на врата неможе д се најдат карти (ваљда под тоа се подразбира и во билетарата).
Од искуство од другите години, сум бил три пати и тоа дури одевме организирано како навивачка група.
Првиот пат бевме малку па влеговме сите. Вториот пат имаше многу малку карти, па пола луѓе влеговме од влезот на Пирати :D
Третиот пат беше кога изгубивме ко магариња, кога не заебаа и ни дадоа само 20 карти. Влегов и тогаш ама пошто останатите не влегоа, ја напуштивме салата.
Во ниту еден случај НЕМАШЕ карти во билетарата.
Мислам дека му имаат 50-тина карти на Михајло дадено и ако не се лажам се дадени на Комбат.
Ама не сум сигурен...
Што е сигурно сигурно си е, немам намера да го минувам цело Скопје и да останам со курот во рака пошто знам дека ако немам некој близок што ќе ме снабди директно со карта, нема да најдам...

Член од
19 август 2010
Мислења
4.006
Поени од реакции
9.776
Posho za Seha utakmicata u Avtokomanda najdov na saat pred natprevar u toa biletarata...aj ke skoknam so kola jebiga... ako nema nazad i gleanje na tv:)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
И мене не ми се ризикува да се влечам до Автокоманда, за утакмицата у СЕХА земав карти пред почетокот, али ова не е СЕХА. Нема шанси да има карти....

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Едно другарче од форумов го проверувале дали е за Вардар, и не му дале карта, а он за Металург да ти бил. После нашол. Нека си каже самиот поточно :)

Еее бе, да не продаваш карти, пу да ти е*ам глупот клуб, затоа вакви клубови и оние како Работнички што ќаруваат само за дербиња секогаш ќе бидат никакви...

И некој да каже кај може да се гледа мтв онлајн(освен зулу и вебмакс тв)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Едно другарче од форумов го проверувале дали е за Вардар, и не му дале карта, а он за Металург да ти бил. После нашол. Нека си каже самиот поточно :)

Еее бе, да не продаваш карти, пу да ти е*ам глупот клуб, затоа вакви клубови и оние како Работнички што ќаруваат само за дербиња секогаш ќе бидат никакви...

http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=8 еве ти

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052

И како да не ги мрзиш после?
Затоа Михајло е прав џентлмен во однос на Минчо :icon_mrgr:
Како ги препознавале за кого навиваат? Да не ги терале да го набројат составот на Металург или да ја испеат химната? :pos:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Ајде почнувааа :vozbud:
Само да не претерува со ротациите Вујо сега, не верувам дека ќе му запали тоа по 3 пат :icon_mrgr:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Ај некој нов линк, овој ептен е за никаде...

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
3-3 за сега добро се држиме. И со играч мање гол дадовме. Само така момци :vozbud:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Ситен вез 4-3 :icon_mrgr:
--- надополнето: 26 април 2012 во 18:12 ---
Исто како и увек, да ти ебам тимот, само н индивидуални акции на Маерковиќ и голови од 10 мнетра играат. Море скини му ги тоа рацете да не заигхра веќе никогаш и нема гол да дадат!
--- надополнето: 26 април 2012 во 18:15 ---
Ех бе селска екипа бе, да ви ебам шталавурдите, се ќе направат за титула. Море повлечи ја екипата одма, да им ебам копилињата

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
хахаха се слуша ајде ајде ајде вардаре хахаха

Kajgana Shop

На врв Bottom