Во априлска обично полагањата кај Шуклев се на пишување, па не верувам да имало кејсовиИме некој што полагаше Менаџмент на мал бизнис во априлска да пише кои кејсови се паднаа и кои беа одговорите?
над раководителот на студентски отсек и архива, се кабинети на асистентите (меѓу амф.1 и амф.2), па над нив се професорските кабинети по скалите угоре и штом се искачиш од лева страна долж ходникот на крај, десна врата е на Билјана, а продекански кабинет на Билјана е одспротива, над Деканат (меѓу амф.3 и амф.4) исто угоре по скалите и ќе пристигнеш до едно опаааааа ептен пицнато местенце со син тепих, десно долж ходникот со кабинети и пикчрс на ѕидовите и оп тука некаде при крај на ходникот, лева страна ќе спазиш на вратата пишува Продекан за настава или само Продекан, не ми текнува точно како беше. Приемно време ич не ми текнува али Габерка мислам се вртка сега повеќе во продеканскиот кабинет, поарно и е таму пробај ако не било кој ден ако не ја најдеш во професорски кабинет, би требало во продеканскиот да е присутна.Колеги дали некој знае каде е канцеларијата на Билјана Секуловска Габер-продеканот за настава и кога и е приемно време? Фала!
Ќе си го остаиш Драган во пријавата и од кај него ќе си земаш оценка.Колеги сакам за совет да ве прашам нешто,денес одам потпис да земам кај Драган статистика и знаете како е,1000 души се тепаат да земат и човеков прво почна со свој потпис потоа со на Славе потписот ,потоа пак со неговиот ,и мене ми стаи потпис од Славе,а јас имам пријавено статистика кАЈ Драган,сега што треба да правам,да го сменам ли кај Славе и од него да барам оценка,во пријавата за испит него ли да го стаам? се извинувам за рефератов
Јас го имам организациско, кажи што ти треба...Има некој кој ги има Организациско однесување или Управување со ризик? Сакам да прашам нешто.
За англиски 2 дај ми mailБило каков совет, корисна информација за Менаџмент на мал бизнис втор колоквиум па може и Англиски 2 Благодариме
И мене ме интересира ) Пиши тука сигурно има многу што сакаат да знаат (ако може)За англиски 2 дај ми mail
неможам да пишам тука бидејќи се како документи и ми се пратени на mail и зафаќаат доста место барем така имав можност да видам иако не ги отворив убавода видам што материјал е , од втор колоквиум е, и нема да имам можност да ви праќам веќе бидејќи нема да можам да се вклучувам веќе пратив на 2 колеги кои ми пратиле mail па можат тие да ви препратат поздравИ мене ме интересира ) Пиши тука сигурно има многу што сакаат да знаат (ако може)