UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Кога промаши Леси мислев дека судија ќе го повтореше пеналот со изговор дека не му дал знак. :icon_lol:

Торес :cuc:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351

Денеска 1 црвен,1 пенал,време (не објавено продолжение-барем јас не видов ) :D :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Му пропадна планот на Платини ќе мора да се задоволи со Челзи - Реал финале :icon_lol:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
добро бе до кога ќе биде ова правило треба да се направи ко на светско првенство во полуфинале да се ресетираат картоните и крај, а не сеа пола играчи од тимовиве да не играат финале греота е за самите играчи Иванович колку само се глеа на интервјуто.Срце оставал на терен секоја утакмица и сеа ради некој жолт у 1/8 финале што го добил неможе да игра во финале. Сеа утре којзнае што ќе биде Баерн има 7 загрозени Реал 4,5 кој и да е иде може да се најде во слична ситуација ко Челзи

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Голов на Торес јас мислам дека беше пуштен. Денес на Барса беа клаени многу многу пари, досега невидени облози. Па финтава излезе ко вејче барса неможи да напрај 2 разлика и да оди финале нека биди Х. Значи не викам дека е местена утакмица, местен е само крајниот исход во 90та мин кој не му важеше на никој ништо, освен на шо имаа уплатено на Барса.

Друго објаснување за голот на торес нема. Значи 90+ минута; Челзи сака да ја елиминира барселона, се брани со сите сили, со играч помалку, а Торес стој на средина на терен и си го лади таквото? Добро, ако знај некој друг шо праеше Торес во тие моменти на средина од терен таман на место за да избегни евентуален офсајд слободно нека ми кажи. :D

M

MrzaRules

Гостин
кој им е крив на Барселона шо му пиштиле пари на сметка на судијата за еден пенал и еден црвен,да не се стискале можеби и ќе поминеа...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Голов на Торес јас мислам дека беше пуштен. Денес на Барса беа клаени многу многу пари, досега невидени облози. Па финтава излезе ко вејче барса неможи да напрај 2 разлика и да оди финале нека биди Х. Значи не викам дека е местена утакмица, местен е само крајниот исход во 90та мин кој не му важеше на никој ништо, освен на шо имаа уплатено на Барса.

Друго објаснување за голот на торес нема. Значи 90+ минута; Челзи сака да ја елиминира барселона, се брани со сите сили, со играч помалку, а Торес стој на средина на терен и си го лади таквото? Добро, ако знај некој друг шо праеше Торес во тие моменти на средина од терен таман на место за да избегни евентуален офсајд слободно нека ми кажи. :D
Toрес не го бива за дефанзива, Дрогба кога беше се враќаше, Торес не е таков тип на играч.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Многу неискористени шанси на двата натпревари, пречки, стативи...против Челзи тоа така не оди, може против Сарагоса така да се ебаваат. Инаку за сите што очекуваа да го пцуеме тимот, играчите и тренерот што остварија за клубот и фановите во последните 3 години повеќе отколку вашите тимови за целите ваши животи...извинете ама колку и да сум разочаран не можам да им се лутам за ова. Можеби вака е подобро, премногу гомнојадци се собраа околу Барса, премногу завист и крв у задниот дел на гаќите. Не се трпеше кога навивачи на срање тимови ќе мудруваат дека не им се допаѓала како Барса играла против цел тим во 10 метри од голот. Каде е Интер? Каде е Јунајтед? Каде е Милан? Каде е <insert your shitty team here>? Освен фановите на Челзи, Реал и Баерн никој друг нема право да зборува за слабата Барса. Додека вашите тимови беа дупени од Базел и Новара, слабава Барса стигна до полуфинале во ЛШ. Премалку за овој тим според вас, можеби затоа што ви поставил такви високи стандарди во вашите глави. Уживајте во вашите 5 хејтерски минути, ние уживавме 4 години. Ах, да...тука се и наредната година, последниот пат кога ја изгубија лигата и ЛШ наредната година се вратија со 6 трофеи. Така да има дана за мегдана.

Си го покажа правото лице тука.
Ги нарекуваш сите други тимови срање, ставаш слики од трофеи и си го мериш со останатите.
Импресивно, многу зрело.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom