Помош и совети

TheFrisb

(Астроном)
Член од
5 јуни 2011
Мислења
246
Поени од реакции
80
Нели си ја купив Uncharted 3 ја играв некое време singleplayer.Веќе ја поминав целата игра и ми здосади.Отидов во multiplayer, redeem codes и го внесов кодот.Не го прифати.Исто така отворив и Бугарски account и ништо не биде. Ве молам помогнејте

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Зачи 13гб ја симнав Battlefield 3ката.. УШТЕ ШО не пробав за инсталација, за на крај да дојде стручњак и да ми рече дека графичкава моја не ја поддржавала играта.. ATI RADEON 4650 HD...
--- надополнето: 17 април 2012 во 01:10 ---
Зачи 13гб ја симнав Battlefield 3ката.. УШТЕ ШО не пробав за инсталација, за на крај да дојде стручњак и да ми рече дека графичкава моја не ја поддржавала играта.. ATI RADEON 4650 HD...

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
"Стручњак". Напиши од каде си ја симнал, што точно правиш (ако треба и по чекори) и што грешка ти појавува.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
"Стручњак". Напиши од каде си ја симнал, што точно правиш (ако треба и по чекори) и што грешка ти појавува.
Ептен ми е мака..ако ми веруеш нервозен сум..ако сакаш преку team viewer да чачкаш повели..

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.060
Kога некој има проблем со бф3 одма ми текнува на tm знакчето, избриши го од името. :)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
255
Поени од реакции
135
ФИФА 12
Правев некој измени вадев сејвувани фајлови од мај документс ги копирав на друго место,и сеа пак им праам копи у мај документс,и идам кариера и идам лоуд кариер и ми вика file damaged..Чаре?

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Ваков или сличен arcade контролер за РС да не знаете негде да има да се купи во Скопје? По интернет барав во анхоч, нико и сл нема.

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
И ја барам нешто слично такво, во план ми е MAME флипер да си направам, за кабинет лесно ми е ќе си најмам столар, имам стар 27 инчен телевизор и еден куп стари компјутерски делови, најголем проблем ми се аркадните џојстици.

Ако знае некој кај има вакви ствари нека пише.

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
И ја барам нешто слично такво, во план ми е MAME флипер да си направам, за кабинет лесно ми е ќе си најмам столар, имам стар 27 инчен телевизор и еден куп стари компјутерски делови, најголем проблем ми се аркадните џојстици.

Priblizno na toa sto go barame jas i ti ama ne e kojznae sto
http://www.megastore.com.mk/Default.aspx?aID=289&pID=35

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Ваков или сличен arcade контролер за РС да не знаете негде да има да се купи во Скопје? По интернет барав во анхоч, нико и сл нема.

Во емимедија имаат добар избор на џојстици, еве гледам во каталог имаат три такви.

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Priblizno na toa sto go barame jas i ti ama ne e kojznae sto
http://www.megastore.com.mk/Default.aspx?aID=289&pID=35
Не е лоша рачката, штета што копчињата не се нешто нај нај.

Во емимедија имаат добар избор на џојстици, еве гледам во каталог имаат три такви.
За права upright аркада не ги бива тие, целите се пластика. Мада за почеток би направил помала bartop аркада, па вакви ќе послужат ќе им ја извадам пластиката и во посебен панел би споил два вакви.

CRT монитор и стари деловите имам, ќе ми требаат само два вакви џојстика да си расклопам за панел, стакло (bezel) за криење на мониторот, црна спреј боја и столар да најмам да ми направи кабина.

Повеќе од 4-5000 денари не би требало да ме фати.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Незнам дали прашањево е за тука ама сепак ќе го поставам овде :)
Сакам да симињам некој игри за ПС2, и дека прв пат ќе пробувам да режам игра за ПС2, дали има некоја посебна процедура што треба да се следи или да ја режам најнормално ко диск за у ПЦ?

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Ја симнав Hard Truck 18 Wheels of Steel и сега ја инсталирав и се тоа, и внесов таму што треба дали е тоа крак незнам али симнував и од нет, и нејќе да ми се оклучи т.е. ми влегува во игра и ми покажува дека треба да вметнам ЦД за да можам да играм, и нели тоа треба да е до кракот? па симнував од интернет за оваа игра и пак не бива, незнам до што е мн ми треба играта, некој помош чааре? да не треба некој пачови слични глупости ?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.060
Ја симнав Hard Truck 18 Wheels of Steel и сега ја инсталирав и се тоа, и внесов таму што треба дали е тоа крак незнам али симнував и од нет, и нејќе да ми се оклучи т.е. ми влегува во игра и ми покажува дека треба да вметнам ЦД за да можам да играм, и нели тоа треба да е до кракот? па симнував од интернет за оваа игра и пак не бива, незнам до што е мн ми треба играта, некој помош чааре? да не треба некој пачови слични глупости ?
Daemon tools си симни.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Daemon tools си симни.
Само да го симнам и ќе можам да играм ?
Што да направам со Деамон Тоолс, преку него да ја оклучам/инсталирам ?

Моментално ја инсталирувам од поново и симнувам Деамон Тоолс.

Kajgana Shop

На врв Bottom