Фан Клуб : Галатасарај

• Креатор на темата Креатор на темата Пепи
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ако сака некој да ги постира головите од дербито со Фенер ?

Галатасарај не се нормални шо се испромашиле...или Волкан не е нормален шо се фана

Ако ја изгуби Галата титулата ова година,тоа ќе биде срам за фудбалот.Барем јас така мислам.Први беа со 9 бодовна разлика а федерацијата направи да се игра плај-оф ( односно од пред сезона беше таква одлуката).Супер играт Галата нонекако не му оди со Фенербахче....

Ако ја изгуби Галата титулата ова година,тоа ќе биде срам за фудбалот.Барем јас така мислам.Први беа со 9 бодовна разлика а федерацијата направи да се игра плај-оф ( односно од пред сезона беше таква одлуката).Супер играт Галата нонекако не му оди со Фенербахче....
Од пред сезона се знаеше дека ќе има плејоф и дека екипите ќе стартуваат со преполовени бодови во истиот. Не е ова нешто намерно направено со цел да му се наштети на Галата.

Од пред сезона се знаеше дека ќе има плејоф и дека екипите ќе стартуваат со преполовени бодови во истиот. Не е ова нешто намерно направено со цел да му се наштети на Галата.
Да,да знам дека така беше,но зборот ми е дека жално ќе е да не ја земе ова титула Галатасарај,беа премногу добри и константи у цела сезона,со многу брза и сигурна игра.Но ќе видиме што ќе се деси.
Единствено не му оди со Фенер,еве и вчера имаа безброј шанси а Фенер само 2...

SIGUREN SI DEKA NE E SO CEL DA MU SE NASTEDI NA GALATASARAY???
znaci play ofot bese so taa cel da mu se pomogne na fener za greskata na Tff so lani im ja zemaa titulata i ne i dozvolija na Fenev da igra liga na championi toa e se isplanirana rabota i gledajte deka naredna sezona nema da se igra play of :)))
--- надополнето: 24 април 2012 во 10:29 ---
Да,да знам дека така беше,но зборот ми е дека жално ќе е да не ја земе ова титула Галатасарај,беа премногу добри и константи у цела сезона,со многу брза и сигурна игра.Но ќе видиме што ќе се деси.
Единствено не му оди со Фенер,еве и вчера имаа безброј шанси а Фенер само 2...
a deka na GALATASARAY ne mu odi so Fenerv ne mu odi toa e prokleta tradicija kolku i da gi gazime so igra vo poslednive 6 godini nikako da asalno gi utepame Pederite se spasuvaat krivo mi e za igracite koi ovaa godina igraat so srce i pokraj porazot Jas i UltraAslan Skopje a i Makedonija se gordeeme so niv i osekjam deka igracive ke dadat se od sebe da gi pobedat pederite u Nivni stadion
Bidejki sinojka IMPARATOROT FATIH TERIM im ja dal taa naredba a presedatelot na klubot UNAL ASYAL rekol deka i pokraj porazot sekako deka se gordeat so deckite i deka prestojat uste 360 min Fudbal vo koj se se moze :))))

Повторно Фенер ке покаже дека е вистински шампион :cuc:

Повторно Фенер ке покаже дека е вистински шампион :cuc:
Проблемот единствен кај Фенербахче сезонава е што многу од најдобрите играчи го напуштија... посебно единки како капитенот Лугано, Гуиза , Драчена ... секако и кај нас(Арсенал) можеби најдобриот лев бек/вингер што го имале - Сантос.
Додека Галатасарај склопија одличен тим претендент за се што постои... на евро план не само турски.
Од најдобрите играчи ним им заминаа Кјуел (остаре, си замина дома да си заврши кариера..) и секако Лорик Цана. Другите врвни имиња или останаа или дојдоа сега :D
Поради играчката предност, имаат и самите како тим предност во ова мини турнирче... но мои лични фаворити од секогаш биле Фенербахче и покрај тоа што сите турски тимови ми се допаѓаат .. како и самата земја :)

МИриса титулааа Газиме по незашлужениот пораз дома од Фенев денеска им се истресовме на Трабзон ги згазивме со 4-2 со една блесава игра и атак цел натпревар наредно коло играме у Среда повторно против трабзон но овој пат на домашен терен Головите малце покасно :))))
I LOVE YOU GALATASARAY
--- надополнето: 28 април 2012 во 21:31 ---

GOLEMOTO DERBI SE IGRA VECER NA GALATA I TYREBA SAMO BOD ZA NOVA TITULLA A NA fener SAMO POBEDA KE BIDE INTERESNO U KADIKOY DA JA SLAVIME TITULATA :))))

Ќе биде значи Гинење денес... ауф!
Со среќа на двата тима... сепак реално е вака кој од нив 2 победи да освои без она мешање на Бешикташ и Трабзон...за џабе беа тука .. :)

Нека ни е Честито 18 титулла вака се славеше низ Скопје Гореше Север и Чаршија
Олллеее Олеее Олееееолеееееее ШАМПИЈОН ЏИМБОМБОМ :)))))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom