gooner4life
Arsenal-Maniak
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 7.037
- Поени од реакции
- 1.567
Ај ако сака некој да ги постира головите од дербито со Фенер ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај ако сака некој да ги постира головите од дербито со Фенер ?
Волкан не е нормален што се фатиГалатасарај не се нормални шо се испромашиле...или Волкан не е нормален шо се фана
ја мислам и двете....има неколку шанси шо не се промашуваат....Волкан не е нормален што се фати![]()
Од пред сезона се знаеше дека ќе има плејоф и дека екипите ќе стартуваат со преполовени бодови во истиот. Не е ова нешто намерно направено со цел да му се наштети на Галата.Ако ја изгуби Галата титулата ова година,тоа ќе биде срам за фудбалот.Барем јас така мислам.Први беа со 9 бодовна разлика а федерацијата направи да се игра плај-оф ( односно од пред сезона беше таква одлуката).Супер играт Галата нонекако не му оди со Фенербахче....
Да,да знам дека така беше,но зборот ми е дека жално ќе е да не ја земе ова титула Галатасарај,беа премногу добри и константи у цела сезона,со многу брза и сигурна игра.Но ќе видиме што ќе се деси.Од пред сезона се знаеше дека ќе има плејоф и дека екипите ќе стартуваат со преполовени бодови во истиот. Не е ова нешто намерно направено со цел да му се наштети на Галата.
SIGUREN SI DEKA NE E SO CEL DA MU SE NASTEDI NA GALATASARAY???Од пред сезона се знаеше дека ќе има плејоф и дека екипите ќе стартуваат со преполовени бодови во истиот. Не е ова нешто намерно направено со цел да му се наштети на Галата.
a deka na GALATASARAY ne mu odi so Fenerv ne mu odi toa e prokleta tradicija kolku i da gi gazime so igra vo poslednive 6 godini nikako da asalno gi utepame Pederite se spasuvaat krivo mi e za igracite koi ovaa godina igraat so srce i pokraj porazot Jas i UltraAslan Skopje a i Makedonija se gordeeme so niv i osekjam deka igracive ke dadat se od sebe da gi pobedat pederite u Nivni stadionДа,да знам дека така беше,но зборот ми е дека жално ќе е да не ја земе ова титула Галатасарај,беа премногу добри и константи у цела сезона,со многу брза и сигурна игра.Но ќе видиме што ќе се деси.
Единствено не му оди со Фенер,еве и вчера имаа безброј шанси а Фенер само 2...
Проблемот единствен кај Фенербахче сезонава е што многу од најдобрите играчи го напуштија... посебно единки како капитенот Лугано, Гуиза , Драчена ... секако и кај нас(Арсенал) можеби најдобриот лев бек/вингер што го имале - Сантос.Повторно Фенер ке покаже дека е вистински шампион![]()