Тие ги имаат Игуаин, Ди Марија, Чаби Алонсо, Кака, ние ги имаме... Калу и МалудаКратенкиве FTW
Па добро РМ го има Бензема ние го имаме Дрогба. Тие го имаат КР ние го имаме Мата,Тие го имаат Озил ние го имаме Лампард итн. итн.
Ако игра Босингва а 99% сум сигурна дека немат да играт, ќе гледаме силување во буквална смисла на зборот.Повеќе типувам на Босингва на таа позиција, незнам зашто...
Ако ги кикнеме Барса простено му е, макар и не тепале финале
Тоа е тоа ^За судиијата и вторник, аман, кој и да е судија ќе свири во полза на Барселона ако ситуацијата е тесна и Барселона не е сигурна за финале, дали турчин, арап, марсовец или било шо друго не е битно. Истото важи и за Реал Мадрид против Баерн Минхен. Платини кажа: Ел Класико за финале. Не оти тој многу ги сака едните и другите, поентата е појак бизнис. Јасно ко ден.
Проблем на Челзи е играчите изиграт ко шо треба, да дојме до ситуација судиите да треба да имаат улога во остварување на бизнис-целите на УЕФА. Тука веќе ништо не се можи.
Точно, но и сам виде дека играше против Барса во Средата... Можеби нема да биде во прв состав, ама скоро сум сигурен дека ќе заиграКој црни Босингва бе пријателе?Ајде да не му го земаме последниот натпревар земи ја втората полу сезона...Само на еден натпревар се покажа солидно еден Фереира кој едвај му дадоа шанса подобро изигра од него.
http://2.bp.blogspot.com/-1Zu_OawG7i0/TZH6NpeCm6I/AAAAAAAAABc/O0CjOqiMGGo/s1600/believe.jpg2. Има некој некаква " I Believe" слика за финалето?
Не мислев на ваква со навивачи ама фала анѕњаѕ (anyway )http://2.bp.blogspot.com/-1Zu_OawG7i0/TZH6NpeCm6I/AAAAAAAAABc/O0CjOqiMGGo/s1600/believe.jpg
само смени ја црвената со плава во фотошоп и терај
Отиде со тимот во Барселона ама не е спремен да игра.Што е со Луиз? Го опоравија?
Каков Стариџ, Калу барем ќе трча!Ако игра Босингва а 99% сум сигурна дека немат да играт, ќе гледаме силување во буквална смисла на зборот.
И само се надевам дека Калу нема да биде во првите 11 дури и помило би ми било Стариџ да го гледам од Калу.
Иванович, Рамиреш, Мерелеш и Кол1. Кој се под закана за жолт?
Аа, заборави брат на тоа фер судење. Утре на сцена пак стапува Уефалона, ќе ве тепаме со пенали, голови од офсајд и по некој црвен картон за вашите играчи. Јас незнам кој к** му беше на Феликс Брајк, ама турчинот утре ќе не однесе до финале.Што се однесува до мечот, сакам да има одлично и фер судење како на првиот меч, секоја чест и честитки за Феликс Брајк, се надевам дека и турчинов ќе суди како него.
П.С гони се знаеш кадеАа, заборави брат на тоа фер судење. Утре на сцена пак стапува Уефалона, ќе ве тепаме со пенали, голови од офсајд и по некој црвен картон за вашите играчи. Јас незнам кој к** му беше на Феликс Брајк, ама турчинот утре ќе не однесе до финале.
П.С. Нека победи подобриот !