UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Видов, веројатно Овбребо 2 ќе биде. Со оглед дека Туркиш Ерлајнс е спонзор на Барса..
Аааааххахахаха значи ова хејтеризмов стварно ви ја разигруе имагинацијата. Свака ви част. Сериозно :ROFLMAO:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.739
Поени од реакции
43.865
Па на пример македонец да е судија на натпревар на Наполи сто посто ќе му помогне на Пандев :D :D
Не е ист муабетов.. Или Рушту уште брани за Барселона? :D

Е сеа ако спонзор на Наполи е Млекара Јока, а судијата е македонец, ондак (по муабетов) сигурно ќе му помогне на Наполи.. xD!

Едит: Да бе, сеа ми текна.. Туркиш Ерлајнс е спонзор и на Манчестер.. Очекувајте наредната сезона, ако Веб е повреден, да го донесеме некако овој да суди во Англија..

F

fantomX

Гостин
За судијава, добра логика има дечкото, одма на бизнис-врските поврза. :cool:
Ама една битна работа превидел, судијава сигурно нема ништо со Туркиш Ерлајнс освен то придавката „туркиш“, така да не му не место забелешкава.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Не е ист муабетов.. Или Рушту уште брани за Барселона? :D

Е сеа ако спонзор на Наполи е Млекара Јока, а судијата е македонец, ондак (по муабетов) сигурно ќе му помогне на Наполи.. xD!

Едит: Да бе, сеа ми текна.. Туркиш Ерлајнс е спонзор и на Манчестер.. Очекувајте наредната сезона, ако Веб е повреден, да го донесеме некако овој да суди во Англија..
Знам дека не е ист муабетот се заебавав (и јас не го почнав тој муабе т :D :D)
--- надополнето: 22 април 2012 во 20:32 ---
Ај да ја побијам оваа теорија на заговор:

Сега пак дали ова значи дека ќе помогне на Челзи?
Пошто Рубин тој гол го дадоа од пенал....
:D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
абе не се бунете, глупиве муабети за врските со судијата вие ги почнавте, при полуфиналето со Интер кога за судијата од првиот меч викавте дека му е куќен пријател на Мурињо, а еден ваш фан сеуште пишува за тоа (знаете кој)... :rolleyes:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
Само смоки да се јадело, после само фановите на Јуве имале комплекси... дај престанете веќе со ова околу судиите и Барса.

Кога ќе сфатите дека Барса го игра најдобриот фудбал во светот во последните години?

... едноставно заслужуваат таму каде што се. Не сум фан на Барса, ама сепак... си газат дечките.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
* види,судиите ги држат за раце,за нозе противниците на Барса па овие никако да дојдат до топката 90 минути :facepalm:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Едвин Ван дер Сар!

“For the sake of the game and for football in general, I hope Barcelona win in the Nou Camp. I love teams who attack. Chelsea did nothing but defend with nine players and kept lots of players in the middle of the park. But this tie could have been over by now. I expected Chelsea to lose by a big figure. And it could still have been 5-1 to Barca at the end. Chelsea had just one shot at goal – and they scored.”

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Viktor Kassai(HUN) ќе биде судија на натпреварот Реал-Баерн

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Viktor Kassai(HUN) ќе биде судија на натпреварот Реал-Баерн
Срање, Унгарец!

Сите знаеме дека древните Саксонци биле непријатели на Атила д’ Хун кој бил втор братучед на идниот крал на Унгарците Золтан I. А Золтан бил во сојуз со старите племиња од Иберија, наебавме готово... :eek:

Плус Ференц Пушкаш бил Унгарец... Боље ич да не излагаме бар 3:0 службено нека заврши...

:cautious:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom