Фан Клуб: Арсенал

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Се надевам наградата ќе го освежи и расположи па пак да почне да дава голови.
И те како му е потребен “рефреш„ не е овој веќе тој Експлозивен играч , некако психички е по слаб со нервите и реагира многу по бурно последново време... па сигурно и поради тоа пред гол веќе 10тина пати шанси што не ги промашувал порано сега ги.
Но тоа не му е проблем сигурен сум, ќе извади 100% до крај !!!

Воедно веќе Руни го стигна, сите пенали( НЕ ПОСТОЕЧКИ скоро сите) ги изведе... и секако си постигна доста и преку игра... со што само 1 гол бега РвП сега :confused:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.432
Поени од реакции
6.078
Браво за Робинчо, уште да не израдвит со нов договор и ќе немат чоек ко него :D.

Али ,не да сум песимист , ова со одвлекувањево на потпишувањето не ми ојт на арно ...та и да потпишит не е некоја гаранција ...сетете се само на Анри 2006тата...

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Нека му се множат наградиве на Робин и те како си ја заслужи сезонава....Очекувам да потпише нов договор, ќе не држи малце во неизвесност али не си иде.....99,9%

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Не сакав у темата за ЛШ да го пишувам ова да не ја оптеретуваме непотребно, но фанови на Арсенал, се надевам дека честитките и пожелувањето успех на Челзи е онака од љубезност, вистински навивач никогаш не би навивал за успех на Челзи особено не за пласман и освојување на ЛШ, душа ќе ме боли ако они бидат првиот лондонски тим со тој трофеј.

А да не зборувам каква е моменталната ситуација, ако они освојат а ние завршиме 4, знаете што ќе се случи нели?

Иако признавам, и мене ми се наполни срцето у еден момет кога ги видов фаците на Каталонците, заради Фабрегас и за сите други срања што овие години ги осетивме од нив.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Не сакав у темата за ЛШ да го пишувам ова да не ја оптеретуваме непотребно, но фанови на Арсенал, се надевам дека честитките и пожелувањето успех на Челзи е онака од љубезност, вистински навивач никогаш не би навивал за успех на Челзи особено не за пласман и освојување на ЛШ, душа ќе ме боли ако они бидат првиот лондонски тим со тој трофеј.

А да не зборувам каква е моменталната ситуација, ако они освојат а ние завршиме 4, знаете што ќе се случи нели?

Иако признавам, и мене ми се наполни срцето у еден момет кога ги видов фаците на Каталонците, заради Фабрегас и за сите други срања што овие години ги осетивме од нив.
Сам си одговори на све со болдот :)
И што ако земе Челзи титула? И нотингем има титула па не значи дека се поголем клуб од Арсенал. Се знае кој е кој у Лондон.

Иначе кога сме веќе тука, за мене Челзи ако игра против Реал ќе нема никакви шанси без цела одбрана. Ама незнаете колку сум убеден дека Реал ќе ги отвори во финале доколку стигне до таму, Мурињо не е Пеп и ги знае повеќето играчи на Челзи.
Е доколку е Баерн тоа е друг муабет, тогаш му давам поголеми шанси на Челзи

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Како и да е, не сакам нас да не кошта на крај евентуално освојување на ЛШ на Челзи.

Иако, ако Арсенал го загуби третото место сам ќе си биде крив и никој друг.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772

Видиш ? Паметен си, разбираш. :D

Во финале, нормално дека или за Барен или за Реал би навивал. Очигледно и логично. Ама Барселона, ич ја нејќам, па и Јунајтед и Тотенхем да беа за нив би навивал денес.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581

Абе титула да не види поке и цела кариера клупа да грее

Kajgana Shop

На врв Bottom