Fiend
смут џезер
- Член од
- 29 март 2012
- Мислења
- 947
- Поени од реакции
- 1.074
за еден сочен шамар,нема теоретски шанси да одиш затвор не се бедирај.Сигурна сум дека ко ќе лежиш затвор откако некоја „кучка“ ќе те пријави, таму фииноооо ќе те изрокаат
за еден сочен шамар,нема теоретски шанси да одиш затвор не се бедирај.Сигурна сум дека ко ќе лежиш затвор откако некоја „кучка“ ќе те пријави, таму фииноооо ќе те изрокаат
Небитно, у секој случај тебе треба да те изрокаатза еден сочен шамар,нема теоретски шанси да одиш затвор не се бедирај.
Значи неќам да се караме.Што сте вие женските нешто посебно да несмее да се удри на вас?Исто и вие сте човечко суштество како нас машките,дишиме ист воздух,правиме сите идентични работи,така да не гледам јас некој фактор шо треба вие да бидете третирани како нешто повеќе од нас. бај д веј изрокан сум и јас неколку пати,и тоа од цури,али јебига ако сум заслужил нема потреба од повратна,али секогаш ми е спремна едната рака за блокНебитно, у секој случај тебе треба да те изрокаат
Зошо би се карале? Само ради тоа што ти мислиш дека навреда заслужува удар?Значи неќам да се караме.Што сте вие женските нешто посебно да несмее да се удри на вас?Исто и вие сте човечко суштество како нас машките,дишиме ист воздух,правиме сите идентични работи,така да не гледам јас некој фактор шо треба вие да бидете третирани како нешто повеќе од нас. бај д веј изрокан сум и јас неколку пати,и тоа од цури,али јебига ако сум заслужил нема потреба од повратна,али секогаш ми е спремна едната рака за блок
Значи неќам да се караме.Што сте вие женските нешто посебно да несмее да се удри на вас?Исто и вие сте човечко суштество како нас машките,дишиме ист воздух,правиме сите идентични работи,така да не гледам јас некој фактор шо треба вие да бидете третирани како нешто повеќе од нас. бај д веј изрокан сум и јас неколку пати,и тоа од цури,али јебига ако сум заслужил нема потреба од повратна,али секогаш ми е спремна едната рака за блок
И маж посеал па ај да им се клањаме на сите. Исто само мајка ми ме донела на светов, не секоја жена. Секој со своите заслуги според однесувањето.A woman brought you into this world , so you have no right to disrespect one .
"Cочни шамари" какви што спомна другарчето погоре, не се никаков начин да се справиш со било кој на ниво, поготово не со понежен пол.И маж посеал па ај да им се клањаме на сите. Исто само мајка ми ме донела на светов, не секоја жена. Секој со своите заслуги според однесувањето.
Не дека сум тепал жени, и воопшто ретко сум учествувал во тепачки, ама вакви аргументи се во најмала рака глупи.
Па добро мислам тој став го потврдив со мојата последна реченица. Ама твојот цитат е апсурден во секој случај."Cочни шамари" какви што спомна другарчето погоре, не се никаков начин да се справиш со било кој на ниво, поготово не со понежен пол.
Многу паметен потег од твоја страна, така би постапил секој разумен човек.Има и четврта варијанта: и да и` ја учукаш една и да ја навредиш. Тоа е најефикасно против жени кои покушаваат да силуваат. Еднашка ја коа идев накај сточен да набавам луцерка, ми истрча една ружњача со бркови и почна да ме напаствува. Неколку секунди се мислев шо да праам, си викам ај женско е, али коа и` ги видов тоа брковите усукани, секундарно и` акнав една глаа (а-ла Зидан) у пратња со уширо-маваши и ја послав на земња. После се испостави дека била мушко -- тзв. транџа. Оттогаш имам лузни во срцето од трансвестити.
Види, чим две недели не те чачнал значи дека се оладуе. Имаше некој психолошки студии кајшо се докажуе дека физичките пресметки се рефлексија на љубов и емоции. Нешо као „ко се бије, тај се воли“. Него, еве ти совет: учукај му ти еден цигански шамар, онака со опачина од шака преку сурат. Али изненади го и не му објаснувај зашо си му пукнала шамар. Види како ќе се понаша. Ако возврати со ќутек, значи му стало до тебе. Ја така мислам.Многу паметен потег од твоја страна, така би постапил секој разумен човек.
Него, ја си го глеам мислењето што си ми го цитирал и не можам да се изначудам какви глупости сум трескала...Сигурно сум била под дејство на некои психотропни супстанци, при здрав разум и листа свест никад не би изјавила такво нешто.
Значи да се корегирам - ќотекот е највозвишен начин на изразување љубов. Нормално, сеа ќе се избацат некои милитантни феминистки и ќе почнат да ми гракаат нешто, али кој ги слуша нив, тие се изгубени и у време и у простор...Као на пример Velvet She...Пази, ако некој удрел девојка требало у затвор да иде...Абе ајде, и на бесилка да не треба да заврши случајно?!Бог да чува и да брани...
Ја мислам дека мажите што удираат жени треба да се наградат, да им се даде пурпурно срце или некое слично одликување...
И коа сме веќе тука, мене дечко ми веќе две
недели ме нема удрено. Почнувам да мислам дека веќе не ме сака, или уште полошо, дека има друга. Мислиш дека има простор за загриженост?
Ја сум повеќекратно наградуван. Имам три пурпурни срца, четири Ориентални Лавови(ги даваат за напад со ладно оружје) и еден Златен Тестис(добиен после успешно кршење на заби(во мојот случај кецови) и заклучување на дотичната дама во визба одреден период(во мојот случај два дена) без храна и вода).Ја мислам дека мажите што удираат жени треба да се наградат, да им се даде пурпурно срце или некое слично одликување...
Ти си втор чоек со таква висока награда. Кај мене имаше еден Баже, Баже -- професионален летач на голуби, комарџија и превоспитувач на жени. На пример, коа ќе отидеш кај него дома, он само ќе и` с`ржи на жена му, „Ај мори, пи*да ти материна, напрај салата и тури по една ракија“. И ќе ја зашлапаше превентивно, онака пред луѓе. Он имаше Дијамантски Тестис од едно меѓународно такмичење уште од СФРЈ. Наградата му беше многу драга и ја чуваше над телевизор у дневна, врз штрикано миљенце.Ја сум повеќекратно наградуван. Имам три пурпурни срца, четири Ориентални Лавови(ги даваат за напад со ладно оружје) и еден Златен Тестис(добен после успешно кршење на заби(во мојот случај кецови) и заклучување на дотичната дама во визба одреден период(во мојот случај два дена) без храна и вода).
Дијамантскиот Тестис го укинаа со распадот на Југославија. На мој другар прадедо, нека му е лесна земјата, имал таков. Човекот го напуштил февруарскиот поход, го фатило некое шубе оти жена остаил сама дома, се вратил, ја прекршил превентивно прабаба му, нека и' е лесна земја, ја заклучил во визба, се вратил у партизани и ја ослободил Македонија.Ти си втор чоек со таква висока награда. Кај мене имаше еден Баже, Баже -- професионален летач на голуби, комарџија и превоспитувач на жени. На пример, коа ќе отидеш кај него дома, он само ќе и` с`ржи на жена му, „Ај мори, пи*да ти материна, напрај салата и тури по една ракија“. И ќе ја зашлапаше превенитво, онака пред луѓе. Он имаше Дијамантски Тестис од едно меѓународно такмичење уште од СФРЈ. Наградата му беше многу драга и ја чуваше над телевизор у дневна, врз штрикано миљенце.