За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

Член од
12 јули 2011
Мислења
15
Поени од реакции
5
Обично никогаш расправиите со женските не ги решавам со тепање.
И кога бев и во средно и во основно не се сеќавам да има удрено женско ...
А за мавање по г*зето е тоа е веќе друга работа,тоа кога бев 6,7 кога така речено „ги месевме„ хахахаах..

Озбилно без разлика колку и да сум изнервиран,никогаш немам удрено женско ни сакам да удрам.Сепак проблемите можат да се решат и без насилство ;)

T

Torchyrus

Гостин
По газ да , иначе само коа бев забаваче фатив една школска за коса и ја искорнав ама стварно мнооогу голема коса имаше ха ха , и после лапнав шамар од наставничката :D :D

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Подобро ќе ја заплам куќата отколку да удрам некој девојче кое ми е важно, еднаш удрив едно девојче така левтерно ама навистина заслужи со нејзиниот задник буткаше се во мојот ако толку сака да го фани мојот задник слободно нека го фани а не да ми се бутка како мало дете како уште тоа пубертето да не ја фатило, неможев да издражам ете ја удрив навистина многу ме нервираат лигавешки тоа како мало дете збори!

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Па да имам залепено и тоа жежок шамар,идев со девојката некое време,по неколку месеци таа ми раскина(ја сакав премногу)..не помина повеќе од еден месец јас фатив друга женска,шетаме,и оваа бившата од никаде испадна пред нас,почна да баботи нешто што мене ме навреди и тоа многу,ја дебилизираше тогашната нова женска,ја навредуваше со секакви зборови,па морав да интервенирам јас.И да,не е бито дали е машко или женско,ако некогаш претера заслужува шамар,така да момци рокајте ги кучките.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Да еднашка

Бев средно и носев playstation в ранец и некој на таа шо учеше со мене ја потфати за г'з и таа глупата мислеше дек јас сум и почна да мават по ранецот

Нормално од ко осетив дека пука play station -от неа и го пукнав носот

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810
Па да имам залепено и тоа жежок шамар,идев со девојката некое време,по неколку месеци таа ми раскина(ја сакав премногу)..не помина повеќе од еден месец јас фатив друга женска,шетаме,и оваа бившата од никаде испадна пред нас,почна да баботи нешто што мене ме навреди и тоа многу,ја дебилизираше тогашната нова женска,ја навредуваше со секакви зборови,па морав да интервенирам јас.И да,не е бито дали е машко или женско,ако некогаш претера заслужува шамар,така да момци рокајте ги кучките.
Сигурна сум дека ко ќе лежиш затвор откако некоја „кучка“ ќе те пријави, таму фииноооо ќе те изрокаат ;)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Има и трета варијанта, ниту да ја удриш ниту да ја навредиш;)
И да, и од ударот ќе и остане лузна во срцето, да не речам траума.
Има и четврта варијанта: и да и` ја учукаш една и да ја навредиш. Тоа е најефикасно против жени кои покушаваат да силуваат. Еднашка ја коа идев накај сточен да набавам луцерка, ми истрча една ружњача со бркови и почна да ме напаствува. Неколку секунди се мислев шо да праам, си викам ај женско е, али коа и` ги видов тоа брковите усукани, секундарно и` акнав една глаа (а-ла Зидан) у пратња со уширо-маваши и ја послав на земња. После се испостави дека била мушко -- тзв. транџа. Оттогаш имам лузни во срцето од трансвестити.

Kajgana Shop

На врв Bottom