Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Штета, навистина штета што денес изгубивме бодови. Очекував тежок дуел, но да се изгуби водство од 2 гола во последните 10 минути .. е премногу.

Одбраната катастрофа денес, таа е главната причина поради овој кикс денес. Али ајде да се надеваме дека до крај ќе останеме на првата позиција.

Мојот коментар за денес е :

33xg0ed.jpg

Одма солзите да се ронат...

Ќе бидеме втори по 36 кола.
Е тоа ме радува бидејки Арсенал нема да биде сам при толкава предност да изгуби титула.
И не ми е јасно како тоа од 19 примени гола (дома), 10 гола примаме во 2 од 18 утакмици?

Епа победувавме 4 месеца по ред, мораше некогаш и вакво нешто да дојде, многу не разгали Фергусон.

рафел беше еден од подобрите денеска.. а за овие тројцава го искажав моето мислење!
затоа и го посочив помалото дрвце :D

Манчестер денеска си ја е*а мајката. Како можеше толку да попушти после 2 разлика? Баш тогаш требаше да се одбрани, а не да ги дигне нозете у вис. Срамота. :tapp::facepalm:

Епа победувавме 4 месеца по ред, мораше некогаш и вакво нешто да дојде, многу не разгали Фергусон.

Мене ми е да не го напрај постот со цитатите многу рано.. IF you know what i mean .. :P

Не сме навикнати да киксираме веќе ... ај со Виган си напрајвме филмче дека им ја пуштивме... :P
Ама сега....:cautious:
Следната утакмица со Ман. Сити да не бидиме :facepalm:

:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom