G
grande-juve
Гостин
Таа до другите две, а сребрената за 10 купови, е за таа не знамSamo me interesira taa tretata zvezda kade ke ja stavat
Таа до другите две, а сребрената за 10 купови, е за таа не знамSamo me interesira taa tretata zvezda kade ke ja stavat
lel amanИнформирај се повеќе, кликни таму на 29-ката... Scudetto: http://www.juventus.com/juve/en/club/trofei
некад кога пак ќе постираш нешто за слабата сезона на интер , и ќе се запрашаш зашто уште ве ремети цела тема сериа А ... прочитај си го постов и коментарите што ги имате после секој пенал сезонава досуден за милан и ќе ти стане јасно зошто се патетика во движење.Сеа пак ја местале титулата за Јуве да освои?
Тресете глупости ебаго... а за Јуве ко имаше вакви потези? И тоа сигурно Јуве загуби едно 10 бодови сезонава поради ваквите грешки од судиите. Тоа не се важи така?
... и Сиена да му зема бодови, а и интер... и така.
30 титули Јувентус + трета ѕвезда. А хејтерите нека плачат
Bas ubavo , a ova za po doma dresoviteТаа до другите две, а сребрената за 10 купови, е за таа не знам
Па убаво ти кажува, ако го освоиме купот ќе ставиме сребрена ѕвезда (10 куп титули) плус златните 2 што си ги имаме ете ти 3 ѕвезди..И после зошто ве дупи цел форум.
Тоа на мајкати да и го кажеш да го прави не нас.. неписмен еден.Сисајте
Да, Телма ги покажува снимкитеДајте видео од офсајдот и поништениот гол на Ибра, пошто овие на телма само еднаш покажаа снимка...
Што ќе гледаш...метро позади играч на Болоња.кликДајте видео од офсајдот и поништениот гол на Ибра, пошто овие на телма само еднаш покажаа снимка...
4 бода криминално одземени, познато ли ти е?Се гледа дека е неправедно поништен чист гол за Милан.Еве јас се согласувам со тоа.Ама од коментари од типот "па него како ќе стане Јуве шампион,или пак Колку голови треба да им се поништат на Милан за Јуве да стане шампион" едноставно ми се повраќа.Па и на Јуве им беа поништени 3 Голови.Со Џенова голот на Пепе,после Матри против Парма,и на Матри против Милан.Значи ако го прават Јуве шампион како што пишуваат некои тука тогаш нели не треба да им се одземаат бодови?