Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
:confused::confused: Не го гледав натпреваров на крај фатив малце, што се деси момци на soccerstand видов водите 3-1 викам готово......Ајде ајде ќе им го кажете вицот во директен дуел ,донт вори .... Евертон е бош тим, тоа е.....

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Рио и Еванс и Евра утакмицава ја изиграа КАТАСТРОФАЛНО. Заради нив не ја победивме утакмицава.. Првите двајца не успеаа да добијаат ниту еден ЕБАН воздушен дуел. На првиот гол го остајле рафел да го чува Јелавич, Со кој памет не ми беше јасно исто и за 3тиот.. Еванс си летна накај Фелаини и го остај сам Јелавич. Евра пак си го ладеше по лева страна дојде ед Хиберт две асистенции да прави! Сколс и Керик просечно исто и Валенсија. Нани Велбек Руни и Рафел растураа ама џабе!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Оохххх .......Колку тешко ми падна, ако победат денес Сити ќе биде 3 бода, со 3 бода во гости кај Сити ќе имаме 6 бода предност, а ќе има уште 2 натпревари.Нека биде така

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
Прв пат после не знам колку време плачам.. Мислам дека е доволно само ова да го кажам, за тоа како се чувствувам моментално и колку сум оптимист во моментов... И да, can't believe што ни се случи..

И уште нешто.. На 4-2, од метар Евра погодува статива... И после се оди надолу.. Колку сурова игра е фудбалот у пичку матер...

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Исто како предходната сезона кога натпреварот завраши 3-3 ,а ние имавме водство со 3-1 и за 2 минути ни додоа 2 гола исто како и денес вакви киксови не смеат да си ги дозволи тим како Манчестер Јунајтед не смее да има вакво опуштање во последните моменти од натпреварот и да се губат многу важни бодови. Сега мора да тепаме кај Сити ако сакаме титула.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
И нерешено наредно коло би било доволно :D

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Идеме по титула во циганскиот дел на градот.
Не сум задоволен со нерешено таму, чим стигнавме од +8 на +6 (ќе бидат +3 у 7 саат) мора мушки да ја освоиме титулата и да им вратиме и за 1-6.
Нешто налик Реал.

ПС. тие патики намерно ги облекол САФ, за у ваква ситуација, највеќе да ги боли коа ќе ги мава :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Уф...мора секоја сезона во директен дуел да решаваме кој ќе биде шампион...Лани ни успеа, пред 2 години не итн.Ќе биде зезнато наредниот понеделник посебно ако тепа Сити со голема гол разлика денес. Не ми е јасно уште како можеме на ваков начин да пропуштиме победа. Многу слаба партија во одбраната, а и САФ зезна со последните измени. Во игра влегува Џонс кој не е нешто креативен и не може со некој потег да реши ваков меч посебно по средината и Сколс по мое можеше да остане на терен до крај, а и Валенсија не требеше да излезе посебно откако од игра излезе Дистин и лево кај нив играше Невил кој е спор како желка и ЛАВ можеше многу полесно да се протне по таа десна страна на крајот. Како и да е, останува да веруваме во победа понеделник и слатко да ја завериме титулата во синиот дел од Манчестер.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
Само победа на Етихад бе, и тоа Еванс да им го закачи :D

A

apidrone

Гостин
Така така, откажете се од титулата, и после ќе се чудите коа Illumious ќе ви ги собере постовите.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Цкцк толку бесен не сум бил којзнае од кога .... Ај да се надевам дека волците можат да напраат нешто :)

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
2 от гол на Рунка на овој ме потсетува :sneaky:
а Нани секогаш после некој поголем одмор кога ќе се врати многу е подобар.
Чим денес дедо ФЕРГИ искочи со овој состав кој знае со каков ќе искочи другото коло знаејќи дека скоро никогаш не искочил на две утакмици со ист состав.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Значи ебати тимот ми беа едни од по омилените у пл ама сеа од све срце им посакувам да отпаднат од пл
штета изхубивмо добиен натпревар усвари одбраната го изгуби не знаеаа кај тераат

Kajgana Shop

На врв Bottom