H
HeyBabuRiBA
Гостин
Шо е работата никоја Озил не го пофали...
Уште сме под импресии, утре повеќеШо е работата никоја Озил не го пофали...
Легендата се враќаааzdravo, ako se sekavate jas bev na forumov ednas imav rabota neso mi ispadna i plus ne ja znaev sifrata....
sto znaci ova?Новиот хит во соблекувалната на Барса
Излези момче право на тераса, и поздрави ја МАДРИДСКАТА раса, кренете раце високо горе, наше ќе биде и КАТАЛОНСКО ПОЛЕ!
Зверрр .zdravo, ako se sekavate jas bev na forumov ednas imav rabota neso mi ispadna i plus ne ja znaev sifrata....
tooooooooooo toaaaaaaaaaaaaaaaaaa CAREVIII neka go jadat farcelonaaaaaaaaaaaa. pretcsustvo, pretcustvoo IMAVVV!!!!!!! gi zgazivme sred nou kamp MOURINHO CARRRRRRRRRRRR kakva FORMACIJA IZVADIIIII!!! uste sum prevozbuden nekoe custvo bombasticno u mene imam!!!
na ronaldo deneska frizurata ne mu bese ic ubava ama nema vrska CAREEEEEEEEEEE!!!!!!! TI NE SI COVEK ti si cvece od covek, sampion!
VIVA I HALA MADRID para sempre porfavorrr!!! HALA MADRID HALA MADRID HALA MADRIDDD!!!
Какво срце има. Дефинитивно многу го засака клубов.Just Pepe
Не за џабе го имав човеков на аватар. Звер, секогаш со срце, нека ви текне и на минатата утакмица со барса кога изгубивме истово го направи.Just Pepe
fala fala doprva ce go jadete od nas, ova e samo pocetokЧестито титула, воедно и победа .... Конечно после 5 години успеавте да ни парирате и со игра и со резултат во меѓусебните дуели ...
zdravo, ako se sekavate jas bev na forumov ednas imav rabota neso mi ispadna i plus ne ja znaev sifrata....
tooooooooooo toaaaaaaaaaaaaaaaaaa CAREVIII neka go jadat farcelonaaaaaaaaaaaa. pretcsustvo, pretcustvoo IMAVVV!!!!!!! gi zgazivme sred nou kamp MOURINHO CARRRRRRRRRRRR kakva FORMACIJA IZVADIIIII!!! uste sum prevozbuden nekoe custvo bombasticno u mene imam!!!
na ronaldo deneska frizurata ne mu bese ic ubava ama nema vrska CAREEEEEEEEEEE!!!!!!! TI NE SI COVEK ti si cvece od covek, sampion!
VIVA I HALA MADRID para sempre porfavorrr!!! HALA MADRID HALA MADRID HALA MADRIDDD!!!