Фан сум на Баерн одамна и член сум на форумов долго време, ама не бев активен,од време на време ко ќе имав време го пратев фан клубов на баерн,па ево од денес решив да се приклучам во дискусииве се надевам дека ќе бидам добро прифатен....
Иначе и малце да пишам нешто околу реваншов со реал:
Некако ко многу сила да земаат навивачиве од Реал,пред реваншов беа резервирани во дискусивее со навивачиве од Баерн,не провоцираја се водеше смирена дискусија,ама ево од вечерва по победава над Барса,не само на форумов туку општо гледам зедоја сила аку ова им е прв триумф над Барселона,6 години или не знам таму колку се,ги газет редовно па сега мислет дека се непобедливи или не знам шо,а не знает дека и денес не изиграја тие ништо посебно,туку Барса изигра мизерно и Валдес напрај две грешки,посебно при постигнувајнето на првиот гол па до некаде и вториот не беше исклучок,не велам дека не е заслужeна титулата ова сезона,ама дека Реал е непобедлив, и те како е победлив и се надевам дека то ќе го докажит баерн среда и со евентуален влез во финале шансите за триумф ќе бидат доста големи поради тоа што играме на домашен терен......