Каде може да најдам? (Општи прашања)

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Во СЕВА, на плоштад што е, ако нема во таа, ќе одиш во таа преку камени од десна страна што е, таму скоро сигурно ќе има. :)
До 100 денари се мислам, зависи од тврдината. :)

Член од
2 март 2008
Мислења
84
Поени од реакции
10
Може некој да ми каже каде се продаваат слушалки за телефон за Sony Ericsson, али да бидат добри, дали ги има по некој од салониве како T-Mobile, One или VIP, да не бидат пазарски.
Доколку сакаш вакви можам да ти набавам. Кажи ми за кој модел ти требаат? Овие се за К750, должина 1.5 м.
31lkVJS9U2L._SL500_AA300_.jpg

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Каде во Скопје можам да најдам carbon фолија (освен во carsCorner) по можност некој да ја пробал да знае дали е квалитетна фолијата
наведете ми ако знаете повеќе локации и цени

http://www.dogsecurity.mk/

Повели, нема да згрешиш ако земеш од Дог. :)

Член од
18 октомври 2011
Мислења
166
Поени од реакции
78
Каде можам да дознаам која храна е забранета да се произведува и продава во Македонија?

П

Паган-др

Гостин
Нема негде поевтини филмови за постари апарати? Што гледав по 200 денари се. Претерано ми е.

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Ми спомнаа кожен лекар позади соборна во зградите,постара генарација доктори...некој да не знае име/презиме контакт број...поз

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Дали некој знае каде можам да пријавам непрофесионално, дрско и безобразно однесување на шалтерска работничка во банка...? На сајтот на банката(Комерцијална) немаше оставено контакт од нивни претпоставен и сл...Или да одам таму лично да го побарам...

Kajgana Shop

На врв Bottom