Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
047.jpg
Цена како оди????????

Во СЕВА, на плоштад што е, ако нема во таа, ќе одиш во таа преку камени од десна страна што е, таму скоро сигурно ќе има. :)
До 100 денари се мислам, зависи од тврдината. :)

Може некој да ми каже каде се продаваат слушалки за телефон за Sony Ericsson, али да бидат добри, дали ги има по некој од салониве како T-Mobile, One или VIP, да не бидат пазарски.
Доколку сакаш вакви можам да ти набавам. Кажи ми за кој модел ти требаат? Овие се за К750, должина 1.5 м.
31lkVJS9U2L._SL500_AA300_.jpg

Каде во Скопје можам да најдам carbon фолија (освен во carsCorner) по можност некој да ја пробал да знае дали е квалитетна фолијата
наведете ми ако знаете повеќе локации и цени

047.jpg

http://www.dogsecurity.mk/

Повели, нема да згрешиш ако земеш од Дог. :)

Каде можам да дознаам која храна е забранета да се произведува и продава во Македонија?

Нема негде поевтини филмови за постари апарати? Што гледав по 200 денари се. Претерано ми е.

Ми спомнаа кожен лекар позади соборна во зградите,постара генарација доктори...некој да не знае име/презиме контакт број...поз

Дали некој знае каде можам да пријавам непрофесионално, дрско и безобразно однесување на шалтерска работничка во банка...? На сајтот на банката(Комерцијална) немаше оставено контакт од нивни претпоставен и сл...Или да одам таму лично да го побарам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom