Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид vol. 164....сабота 21.04.2012 - 20 часот

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Краен резултат на мечот

• Вкупно гласачи
    269
Статус
Затворена за нови мислења.
Имам предчуство дека ќе заврши 4-2 во корист на Барселона, и да ќе падне некој црвен картон/пенал 100% :D

Пехарот е во витрина на Бернабеу кој сака може да оди да се слика покрај него и покрај многуте останати :)

ako povede prva barsa i toa ako se sluce mnogu rano,e togas duri ke gi vidime vistinskite lica na pepe ramos marselo itn kako mavaat :)

Пехарот е во витрина на Бернабеу кој сака може да оди да се слика покрај него и покрај многуте останати :)

Doyouthinkitwasplanned.gif

Со среќа вечер, и подобриот (ние) да победиме :ROFLMAO:

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Вечер Роналдо ќе даде гол од слободен.

Гледам Филе одма го постирал видеото Mourinho "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon" :ROFLMAO: јакава поента, уште со вакви детски работи се ебава...

И ја на бивша ми и симнуев ѕвезди, кој ја ебе сеа :ROFLMAO:

Да го јадат кладилниците само тоа сакам. 5 коеф на реал. Океј бе.

Вечер Роналдо ќе даде гол од слободен.

можда не од слободен, али ќе даде еден „негов“...

Ако ве плеснеме и вечерва,не знам зашто не би бил задоволен со оглед на тоа дека 4 пати сме го трауматизирале најголемиот ривал со сите нивни фанови, од никаде сме дошле у состојба да се бориме за титулата, 4-та година по ред, плус се она погоре што го набројав, така да...грешка си.

а замисли, двапати Реал да загуби, и пак да ја освои титулата.... :sneaky:

Barcelona line-up (official): Valdes - Alves Mascherano Puyol Adriano - Xavi Busquets Thiago - Tello Messi Iniesta

Real Madrid starting XI: Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao, Xabi Alonso, Khedira, Cristiano, Özil, Di María and Benzema.

Барса со малку измени, Реал со стандардната 11-ка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom