Нова провокација или вистина

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
Ako ne se napadne Iran, Balkanot definitivno ke se destabilizira,seto toa e igra na golemite sili..

Знаеш дека во тие 3 дена што не беа ни 3 дена имаше точно 12 наредби за прекин на огнот од овие што им го дудлате НАТО . Иди прашај некое поискусно лице за колку време можеме да ве добиеме вас без мешање од платеници , НАТО и разно разни организации. Не ме заебавај као да зборам за утакмица Барселона - Цементара.

Imase 12 naredbi :A !!! Malku preteruvas. .. Ne bese problemot na Uck sto od Kumanovo napraija "taktika" i se preselija site u Aracinovo , direktno celata vasa "ARMIJA" :facepalm: "morase" da intervenira vo Skopje vo glavniot grad na Makedonija poradi golem rizik od strana na "TERORISTIE" spored vas haha!!!

Ajde be ,

Ne znam kako ne dobies BAN

Pa u 2001 vasata armija se posramoti nekolku pati .. A ova finta so ACTOSH i samite ne ja znaete samo blamirate tuka :D za ova da.. STE MNOGU FINI .. So Grcija eve vie ste tie koi sto treba da napraite nesto :P

Ali VIE... :pos:
Zasto napagavte od zaseda site nasi zrtvi se od zaseda ubieni na kukavicki nacin a ne borba gradi vo gradi kako sekoj vistinski i hrabar vojnik sto ratuva i ti ke kazuvas nasata vojska bila posramotena !!!!!!!!

Imase 12 naredbi :A !!! Malku preteruvas. .. Ne bese problemot na Uck sto od Kumanovo napraija "taktika" i se preselija site u Aracinovo , direktno celata vasa "ARMIJA" :facepalm: "morase" da intervenira vo Skopje vo glavniot grad na Makedonija poradi golem rizik od strana na "TERORISTIE" spored vas haha!!!

Ajde be ,
Прекинувам да зборам јас очигледно ти појма немаш што се случуваше.
Само едно ќе ти кажам , со автобуси ве вадеа море ејјј кај се видело тоа во историјата на војувањето се нема видено...кукавици

Прекинувам да зборам јас очигледно ти појма немаш што се случуваше.
Само едно ќе ти кажам , со автобуси ве вадеа море ејјј кај се видело тоа во историјата на војувањето се нема видено...кукавици

I jas ke kazuem samo edno .. 3 dena , 72 casovi ne mozevte da vlezete vo EDNO SELO :) i toa vo Skopje!

I da .... I JAS PREKIVUAM isto DETE :tapp:

Види тоа е и проблемот - нема да не добијат. Во случај да пробаат да си играат играчки со нас, ќе видат што е палење на нивниот посран ентитет. Ние колку и да сме толерантни, ако дојде нож до коска, ќе зажалат што се родиле. :)
Се надевам дека ќе испадне така како што велиш, но постојат други работи од кои се плашам, тоа е на нив да им помогне некој надвор од земјава, ме сфаќаш на кого алудирам.
Ние од 2001 до сега, имаме значително намален број на војници, овие сега што се специјални сили, можеби се квалитетно опремени со технологија и пушки, но кој знае колкав е бројот на планинциве во Скопска Црна Гора и остали.
Да можевме во 2001 да ги офикариме по планините, т.е да не се умешаше НАТО, тогаш денес ќе бевме далеку поразвиени, и во воени цели, и во се.
Како и да е, ако веќе сакаат војна, сакам да добијат, но овој пат, да горат по планините..

I jas ke kazuem samo edno .. 3 dena , 72 casovi ne mozevte da vlezete vo EDNO SELO :) i toa vo Skopje!

Треба да си прилично луд за да се забарикадираш во Арачиново и да се подложиш на артилериски оган.:tapp:
Од друга страна треба да си апсолутен аматер за да влезеш во битка еден на еден кога можеш секоја точка од Арачиново да ја разнесеш од оддалеченост на неколку километри.

Volcite vlegoa do skoloto i po naredba bea povleceni uste prvata vecer koga narodot demonstrirase pred sobranie.....no ti
sigurno ne si ni bil vo plan koga noce se iznesuvaa obezglaveni sciptarski trupovi od Aracina i bea noseni na Kosove vo limeni sanduci.

Ne znam kako ne dobies BAN

Pa u 2001 vasata armija se posramoti nekolku pati .. A ova finta so ACTOSH i samite ne ja znaete samo blamirate tuka :D za ova da.. STE MNOGU FINI .. So Grcija eve vie ste tie koi sto treba da napraite nesto :P

Ali VIE... :pos:

Како бре само ние да се справиме со Грците, па нели и вие сте граѓани во оваа држава, како само македонците да се справуваат со нив. Ете ви ја вашата дволична природа, ич к.р не ве боли за Македонија

Ako ne se napadne Iran, Balkanot definitivno ke se destabilizira,seto toa e igra na golemite sili..
Jaс поне не гледам врзка мегу Иран и Балканот. Иран и Балканот са две наполно различни подрачиja.

Jaс поне не гледам врзка мегу Иран и Балканот. Иран и Балканот са две наполно различни подрачиja.

јенките имаат вишок застарено оружје...треба негде да се потроши

Зошто мора да се нападне Иран?Зошто е тоа толку значајно?
Зашто тој пишува од субјективни побуди,Иран е голем ривал и реална закана за Турција.Колку што сум упатен,меѓу нив се води борба кој ќе го предводи муслиманскиот свет.Али тоа не е битно,битно е дека Иран е закана за Балканот:facepalm:

Зашто тој пишува од субјективни побуди,Иран е голем ривал и реална закана за Турција.Колку што сум упатен,меѓу нив се води борба кој ќе го предводи муслиманскиот свет.Али тоа не е битно,битно е дека Иран е закана за Балканот:facepalm:

:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom