1. 850ден = ТV+Интернет (350ТV+500NET) , лимит 100Гб трафик, брзина 8Мбпс/0.5МбпсМоже ли некој да ми ги каже сите цени за интернет + телевизија?
Телевизијата многу вреди, а за нетот не знам. Иначе на кабелската каналите им се супер, за 450ден. е како да си извадил златна риба од море.Дај кажете дали вреди да се зема кабелска телевизија од операторов Телекабел? И која цена е само телевизија? Бев на сајтот вика 450 ден, ама гледам некои флаери со 350 ден аналогна+дигитална+хд канали. Која е точната цена?
Јас искрено би кажал дека телевизијата е најголемото срање на планетава. Нема ништо за гледање освен турките серии, и некоја емисија на National Geographic. И ептеен ретко некој филм од сите тие филмски канали што ги имаат.Телевизијата многу вреди, а за нетот не знам. Иначе на кабелската каналите им се супер, за 450ден. е како да си извадил златна риба од море.
Е види сеа, не е баш срање, си ги има барем Спорт Клуб каналите и тоа без претплата, додека бум тв и макс тв наплатуваат за нив. Дури каналите им се подобри од макс тв и близу.Јас искрено би кажал дека телевизијата е најголемото срање на планетава. Нема ништо за гледање освен турките серии, и некоја емисија на National Geographic. И ептеен ретко некој филм од сите тие филмски канали што ги имаат.
А за интернетот немам забелешки, одличен си е.
Ма каналите им се супер, нигде го нема тоа. Штета што ги нема у моја населба.Вака телевизијата на телекабел според мене е добра.Како прво ако имаш телевизор со дигитален тјунер (DVB-C) можеш да ги гледаш сите дигитални и HD канали за истата претпата па кај го има тоа ? во ниеден оператор а на дигиталната ги имаш sportklub,sportkub+,eurosport 1,eurosport2..... слика џамм.Ако немаш дигитален тв применик тогаш ќе треба да си земеш ресивер.Инаку и на аналогна ги имаш каналаите така да... според мене супер е
Тоа што беше уклучена два три дена мтв HD нема врска не беше HD одам унфомации 576i 4:3 SD така да не знам дали мтв има пуштено HD канал у резолуција 720p ili 1080i 16:9 HD мислам дека се уште нематне сум видел сеа дали уште ја има МТВ HD,мислам уживање е да го гледаше Бушава азбука во HD м,м,м![]()
Не е лош интернетот, мене речиси и да не ми паднал а веќе четврта година користам од нив.е тоа да интернетот е тапа затоа веќе не ни користам интернет од нив.Кога го приклучив 2008 беше супер ама нај супер се до 2010-2011 коа веќе се приклучија многу корисници и толку интернет брзина 1 мбпс паѓаше по 30 пати у дено епа треба да имаш воловски живци да го издржеш овоа хаха