мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 18.901
- Поени од реакции
- 23.310
не ми беше тоа муабетот, облекувајте се како сакате.Ако се одлучам вечер да се облечам провокативно, ке се облечам пред се заради себе, затоа што сакам и уживам кога се чувствувам убаво и секси, затоа што сум среќна и горда што сум жена и никој нема право да ме етикетира или малтретира ако сакам да го негувам својот изглед, да ја истакнувам својата убавина и тн.
Ако некој неможе да си ги исконтролира животинските нагони, тоа е негов проблем,тој треба да си ги сноси последиците, нека не ме обвинува мене.
Неможам да сватам, просто неможам да сватам како може некој да каже дека една жена сама си го барала, затоа што била секси OMG!!!
Ако вие мажите толку многу сте револтирани од убавината и сексапилот на жените околу вас тогаш ајде сите да се здебелиме, да шетаме со неиздепилирани нозе и пазуви, да не ги миеме забите... ви одговара така?
никој не рече дека е забрането и дека тоа е оправдување за силување. таман работа, тогаш за на плажа што да речиме сите топлес. а дека е повод да, многу влејае кон тоа. но сепак силување е силување.
само тоа дека се облекувате за вас и само за вас треба да се преиспитате. прво треба да си расчистите со тоа. никој не се облекува ради себе, посебно не женските кои сакаат да импресионираат некој. колку сакајте негирајте го тоа, но тоа е факт.
друга работа за силувањето некој тука многу го врти муабетот.
едно е силување како што кажав погоре дека некоја ни крива ни должна нити секси облечена нити провоцирала па некој ја опчекал во темно и ја силувал, а друго е цела вечер флертува, па ајде со него дома или во кола или хотел, сето тоа на доброволна основа и на крај и прднало на газот не значело не.
за тоа нема суд кој ке осуди некој. после ебање нема каење.
е тука е борбата што е силување а што не.
самата облека сама посебе не мора да значи ништо ,ама секси провокативна облека и раката ставена на јајца тоа кажува само едно. чим стигнала доттаму значи крајот ке заврши со едно добро ебање, а не со силување. не да сте рекле не незнам што да сте рекле. како тој би требало да се контролира ако вие не сте се контролирале дури да стигните до тој стадиум да тој не може да се контролира.
тука треба да разграничиме што е а што не е силување. дали машкото треба да одговара за тоа како за класично силување или сепак женското ја донело работата доттаму.
--- надополнето: 20 април 2012 во 13:32 ---
јас мислам дека повеќето тука појма немаат што значи силување.Не се тоа класични ситуации на силување.
И лесно се докажуваат тие работи.
Јас мислам дека е сосем ајасно што значи силување, за сите тука.
Ова што ти го наведуваш се некои други случаи поттикнати од други мотиви.