Ама да ми се фатат тоа медиумите у Германија више....Срамота е ова што го прават...Од кај такво они знаат све што се случувало во соблекувалната,а на крај краева и да се случува стварно е најпогоден момент сега на неполна недела до реваншот такви работи да се вртат по медиуми...
Како може да се такви гнаси...Убаво им рече Хенес,кога губат ги прават играчите виршли,а кога победуваат како што е случајот во ЛШ тогаш победува цела Германија,и Вердер и Штутгарт и Келн...
Не дека има врска ова,ако е за така Милер и Боатенг се шамараа пред месец дена па еве сме на чекор до финале...Мене ме нервира односот,што секогаш намерно и без потреба создааваат состојби кои ги нема,место да кажат еден убав збор на пример....
Околу трансферите.....
Према изјавите од управа морам да признаам доста се загреани за нови играчи,квалитетни...Мислам дека Пизаро кој инаку е фејл е трансфер по квалитет,е трансфер направен ради кванитет...Исто и Данте да се продлабочи тимот да се добие на бројка.Од тој аспект се ок трансфери....
Инаку очекувам стварно неколку ТОП трансфери,но за тие реално сега неможе ништо да очекуваме...Специфично е ова лето ради европското,играчиве и агентите ќе го чекаат да пројде за да извадат добра цена и договори,такада ќе треба трпение....Но мислам дека ќе пристигнат неколку стварно добри играчи!