Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не знам.. лига во која 12 клубови местат ја би ја акнал на 5-6 години да им дојде памет. Иако олеснителна околност е што индивидуалци фудбалери играат за кладилници, пострашно е ако клубовите меѓу себе договараат. Како и да е, еднаш мора да се преземе нешто конкретно.
работата е тоа што секаде се мести но во Италија е апла и сега ако во иднина освои Интер скудето не знам дали да се радувам дека на теренот е освоено или дека е наредено да биди освоено..чудно работа така е и со милан моментално...така беше и со јувентус во минатото..во Италија преочигледно го прават тоа и затоа имаат таква слика оставено за нив во светот

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Значи можно е да стигнеме до трето место во лигата, без некои позначителни маки, пошто се споменува одземање бодови на споменатите екипи.
Нема да биде лесно, бидејќи и Рома се бори за таа 3 позиција, али како и да е конкуренцијата за 3 место би била само помеѓу Рома и Интер...

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
кога ќе се преигра со удинезе сега ???

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.760
Branca lover osven Syn neame drug :D
a da, i engin se pali na sheshirite :D
Aбе да читаш интервју на Мунтари е брука ... а не па да се согласиш со тој јадник кој уште веруе дека е добар фудбалер. :pos:
Абе боље филм со Меган Фокс ќе глеам него Мунтари да го читам ... :pos:
Боље Gigli ќе го гледам .... 2 пати, отколку Мунтари да го читам .... :pos:
Боље финалето на Лост да го глеам, пак, отколку очиве да ги мучам за нешто што Мунтари рекол.
Боље лимит да трошам за сајт на Панче Малдини .... отколку за сајт кој го цитира .... Мунтари.

.... still better than Muntari

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Абе боље филм со Меган Фокс ќе глеам него Мунтари да го читам ... :pos:(iosono likes this)
Боље Gigli ќе го гледам .... 2 пати, отколку Мунтари да го читам .... :pos:(iosono likes this)
Боље финалето на Лост да го глеам, пак, отколку очиве да ги мучам за нешто што Мунтари рекол. (iosono likes this)
Боље лимит да трошам за сајт на Панче Малдини .... отколку за сајт кој го цитира .... Мунтари. (iosono likes this)
Уште Real Steel да го спомнеше и топ... :) (jonze does not like this)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.047
Поени од реакции
45.760
Го неам гледано сеуште ... ама со Freckles е бе, како да го хејтам ?

Kajgana Shop

На врв Bottom