отвори на на страниве кај што има огласи, реклама5 или пазар3, јас имам видено порано, напиши у search бубициPisuvam od mobilen daj pomognete luge,itno mi treba da znam kaj mozam da kupam bubici( za prepisuvanje,si znaete,veruvam) ..mi trebaat za utre..sto bi mi preporacale..
Порано имаше во Матекс во ГТЦ, не знам дали уште постои продавницата. Ама не таа на приземје што е, туку горе беше на први или на втори. Има во Буњаковец во подрумот, пред КАМ маркетот, ама таму се истите материјали од Бит-пазар само дупло поскапи. Има во чаршија неколку дуќани, јас имам купувано од еден што се вика "Калина", кога ќе влезеш од кај Бит-пазар од "портата" одма е десно, неугледно изгледа ама има одлични материјали. Во чаршија исто има и кога ќе влезеш од кај стоковната, право по улицата од лева страна спроти една слаткарница ми се чини беше, таму свили продаваат. Порано имаше и во Бисер најгоре еден, ама мислам дека го затворија тој. Исто продаваа и во продавницата на Тетекс на Рекорд, ако не ја затвориле и таа во меѓувреме.Каде може да најдам материјали за шиење, освен на Битпазар?
Ептен фала! <3Порано имаше во Матекс во ГТЦ, не знам дали уште постои продавницата. Ама не таа на приземје што е, туку горе беше на први или на втори. Има во Буњаковец во подрумот, пред КАМ маркетот, ама таму се истите материјали од Бит-пазар само дупло поскапи. Има во чаршија неколку дуќани, јас имам купувано од еден што се вика "Калина", кога ќе влезеш од кај Бит-пазар од "портата" одма е десно, неугледно изгледа ама има одлични материјали. Во чаршија исто има и кога ќе влезеш од кај стоковната, право по улицата од лева страна спроти една слаткарница ми се чини беше, таму свили продаваат. Порано имаше и во Бисер најгоре еден, ама мислам дека го затворија тој. Исто продаваа и во продавницата на Тетекс на Рекорд, ако не ја затвориле и таа во меѓувреме.
Леле ко бабине сум "Синкоооо, шо убаво ни беше на времето"
ботони, ГТЦ од главниот влез од плоштад првата уличка лево на приземје во гтц. одма лево после поранешно германосми треба за поклон да најдам некое женско ланче по можност бижутерија, во форма на месечина...баш со месечина или стилизирана месечина...исто може и сребро...(само да не е нешто солено ) дали сте виделе нешто такво...или можете да ми препорачате некоја поснабдена продавница за бижутерија? освен таа во рамстор...фала
Порака од твој мобилен кон странство е регулар како и во МК да праќаш, е сега ако си припејд и немаш кредит....не е за тука прашањево но бидејки е доста надгледувана темава се надевам дека некој ке ми помогне.
ми треба веб страница за праќање на бесплатни пораки ( за во странство ) - ако знаете некоја таква ве молам ПП или постирајте тука па можеби и на некој друг ке му затреба
http://www.wadja.com/не е за тука прашањево но бидејки е доста надгледувана темава се надевам дека некој ке ми помогне.
ми треба веб страница за праќање на бесплатни пораки ( за во странство ) - ако знаете некоја таква ве молам ПП или постирајте тука па можеби и на некој друг ке му затреба
имаш кредит.. најдов и страница. фала ти на помошта како и да еПорака од твој мобилен кон странство е регулар како и во МК да праќаш, е сега ако си припејд и немаш кредит....