Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
22 март 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Pisuvam od mobilen :( daj pomognete luge,itno mi treba da znam kaj mozam da kupam bubici( za prepisuvanje,si znaete,veruvam) ..mi trebaat za utre..sto bi mi preporacale..

Член од
25 април 2009
Мислења
367
Поени од реакции
135
Pisuvam od mobilen :( daj pomognete luge,itno mi treba da znam kaj mozam da kupam bubici( za prepisuvanje,si znaete,veruvam) ..mi trebaat za utre..sto bi mi preporacale..
отвори на на страниве кај што има огласи, реклама5 или пазар3, јас имам видено порано, напиши у search бубици :)

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Каде може да најдам материјали за шиење, освен на Битпазар? :)
Порано имаше во Матекс во ГТЦ, не знам дали уште постои продавницата. Ама не таа на приземје што е, туку горе беше на први или на втори. Има во Буњаковец во подрумот, пред КАМ маркетот, ама таму се истите материјали од Бит-пазар само дупло поскапи. Има во чаршија неколку дуќани, јас имам купувано од еден што се вика "Калина", кога ќе влезеш од кај Бит-пазар од "портата" одма е десно, неугледно изгледа ама има одлични материјали. Во чаршија исто има и кога ќе влезеш од кај стоковната, право по улицата од лева страна спроти една слаткарница ми се чини беше, таму свили продаваат. Порано имаше и во Бисер најгоре еден, ама мислам дека го затворија тој. Исто продаваа и во продавницата на Тетекс на Рекорд, ако не ја затвориле и таа во меѓувреме.
Леле ко бабине сум "Синкоооо, шо убаво ни беше на времето" :confused:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
- Упатен ли е и знае ли некој од вас нешто повеќе околу Spring Brake турите што ги организира ТА Јупитер ?

Знам лани организираа недела дена на Крф (некаде при крајот на април-почетокот на мај) и тоа по доста ефтина цена. Имаше флаери по факсот. Но годинава не можам да најдам инфо за ниту една понуда, барем не на нивната страна.

Пишете ми ПП ако знаете нешто околу ова.

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Порано имаше во Матекс во ГТЦ, не знам дали уште постои продавницата. Ама не таа на приземје што е, туку горе беше на први или на втори. Има во Буњаковец во подрумот, пред КАМ маркетот, ама таму се истите материјали од Бит-пазар само дупло поскапи. Има во чаршија неколку дуќани, јас имам купувано од еден што се вика "Калина", кога ќе влезеш од кај Бит-пазар од "портата" одма е десно, неугледно изгледа ама има одлични материјали. Во чаршија исто има и кога ќе влезеш од кај стоковната, право по улицата од лева страна спроти една слаткарница ми се чини беше, таму свили продаваат. Порано имаше и во Бисер најгоре еден, ама мислам дека го затворија тој. Исто продаваа и во продавницата на Тетекс на Рекорд, ако не ја затвориле и таа во меѓувреме.
Леле ко бабине сум "Синкоооо, шо убаво ни беше на времето" :confused:
Ептен фала! <3

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
не е за тука прашањево но бидејки е доста надгледувана темава се надевам дека некој ке ми помогне.

ми треба веб страница за праќање на бесплатни пораки ( за во странство ) - ако знаете некоја таква ве молам ПП или постирајте тука па можеби и на некој друг ке му затреба

Член од
21 март 2011
Мислења
46
Поени од реакции
40
ми треба за поклон да најдам некое женско ланче по можност бижутерија, во форма на месечина...баш со месечина или стилизирана месечина...исто може и сребро...(само да не е нешто солено :)) дали сте виделе нешто такво...или можете да ми препорачате некоја поснабдена продавница за бижутерија? освен таа во рамстор...фала ;)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
ми треба за поклон да најдам некое женско ланче по можност бижутерија, во форма на месечина...баш со месечина или стилизирана месечина...исто може и сребро...(само да не е нешто солено :)) дали сте виделе нешто такво...или можете да ми препорачате некоја поснабдена продавница за бижутерија? освен таа во рамстор...фала ;)
ботони, ГТЦ од главниот влез од плоштад првата уличка лево на приземје во гтц. одма лево после поранешно германос

Член од
25 ноември 2008
Мислења
26
Поени од реакции
3
Каде во Скопје можам да најдам carbon фолија (освен во carsCorner) по можност некој да ја пробал да знае дали е квалитетна фолијата
наведете ми ако знаете повеќе локации и цени

marTin*

мαјатιη™
Член од
10 октомври 2008
Мислења
287
Поени од реакции
12
Каде во Скопје може да најдам ваков модел на очила само да не се RayBan пошто се скапи многу...

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
не е за тука прашањево но бидејки е доста надгледувана темава се надевам дека некој ке ми помогне.

ми треба веб страница за праќање на бесплатни пораки ( за во странство ) - ако знаете некоја таква ве молам ПП или постирајте тука па можеби и на некој друг ке му затреба
Порака од твој мобилен кон странство е регулар како и во МК да праќаш, е сега ако си припејд и немаш кредит....

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314

http://www.wadja.com/

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Порака од твој мобилен кон странство е регулар како и во МК да праќаш, е сега ако си припејд и немаш кредит....
имаш кредит.. :) најдов и страница. фала ти на помошта како и да е

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Дали знае некој каде можам да најдам вакво каифче за iPod во Скопје

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007