Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Шала настрана ми треба брзо информација, ако знае некој би му бил многу благодарен!
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330040801423/1330062370878/partido/VentaEntradasFutbol/Check_ticket_prices.htm

еве ти за карти
за пат стисни на wizzair.com од Софија имаш ефтини летови до Мадрид, од истиот сајт можеш да најдеш и смештај

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330040801423/1330062370878/partido/VentaEntradasFutbol/Check_ticket_prices.htm

еве ти за карти
за пат стисни на wizzair.com од Софија имаш ефтини летови до Мадрид, од истиот сајт можеш да најдеш и смештај
Летот одговара го има тој ден не е скапо да видиме карти што како има шанси :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Обично има по 40 евра најефтината горе најгоре, и ја сакав да одам ама немав друштво, а вашиот термин не ми одговара ради факултет. Друга прилика

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Обично има по 40 евра најефтината горе најгоре, и ја сакав да одам ама немав друштво, а вашиот термин не ми одговара ради факултет. Друга прилика
Епа јас се надевам дека после 20ти мај ќе биде колоквиумска, па да се искомбинира нешто од ова, али сеуште е само предлог, па ќе видеме дали ќе И одговараат и картите :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Незнам како со Мајорка скоро све е искупено, за со Баерн има поќе карти него ли за со Мајорка, незнам шо е финтата. Јас за со Валенсија гледав 40 евра, незнам шо е толку атрактивен тој натпревар останати се само уште 25 карти

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Незнам како со Мајорка скоро све е искупено, за со Баерн има поќе карти него ли за со Мајорка, незнам шо е финтата. Јас за со Валенсија гледав 40 евра, незнам шо е толку атрактивен тој натпревар останати се само уште 25 карти
Како бе не знаеш што е финтата, па од таму на Сибелес друга финта нема :pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Последно коло е бе со Мајорка. :)

Него, и вие дупите... вчера викате Реал не смее никако да менува тактика и да се прилагоди кон другиот тим, туку да наметне своја, а сеа викате дека треба да игра како Челзи што играше вечерва. :cautious:

И ај за вчера можда беше до тактика, али против Барса знаеме дека најмалку е до тактиката.

Психолошката нестабилност е најголемиот проблем, да останеше предноста од барем 7 бода, у сабота ќе немаше воопшто притисок ќе гледавме сосема поинакво Класико од минативе. Али вака мислам дека пак ќе биде истата песна од нашиве... ма да мора конечно више да созреат.

За тактика го имаме најдобриот тактичар на клупа, само и нему проблемот му е во главата како на играчите... :)

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
Сега, повеќе од никогаш, можеме да ја обезбедиме La Liga всабота и со тоа Реал да направи уште поголем притисок врз Барселона. Денови за инфаркт следуваат...

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Златни 4 бода прокоцкавмо со Малага и Виљареал. Сега место да е +8, да си го ладимо на Ноу Камп без никаков притисок и сите мисли да се насочени кон реваншот со Баерн, ќе не стега срце у наредниве 7 дена. Ко преживи причаќе!

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Мурињо ќе ја среде бе, ќе излезе дефанзивно со барса да бране 0-0 ќе не напунат ако не друго бар минимум 3, со баерн ќе излезе да даде еден гол и ќе се повлече и ќе примаме у 90+ 1, и со 1-1 знаеме што следи и ќе изјави после мечот, Не очекував но ете фудбал. :D И така среќно си живееевме до крајот на шампионатот :D

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535

Kajgana Shop

На врв Bottom